הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

PS4 Battlefield 4

• פותח/ת השרשור Eyal
  • פורסם בתאריך
כן יצא לפני שבוע בערך, משחק אדיר.
ובכיף תשאל מה שאתה רוצה על GTAV, מה כבר עשית?

אני עושה את המשימות ולפעמים לא כל כך מבין את הרצף העלילתי של המשחק, איך אני יודע עם איזה דמות צריך לשחק כל פעם כדי להתקדם?

נאמר יש משימה של מייקל, סיימתי אותה, איך אני יודע אם צריך להמשיך לעוד משימה שלו או לעבור לדמות אחרת כדי להמשיך את העלילה ?

אני עושה את המשימות ולפעמים לא כל כך מבין את הרצף העלילתי של המשחק, איך אני יודע עם איזה דמות צריך לשחק כל פעם כדי להתקדם?

נאמר יש משימה של מייקל, סיימתי אותה, איך אני יודע אם צריך להמשיך לעוד משימה שלו או לעבור לדמות אחרת כדי להמשיך את העלילה ?

אתה לא תמיד יודע עם איזו דמות לשחק, אתה תגיע למקומות עם טרבר למשל ופתאום הוא יגיד לך להחליף למייקל בשביל להתחיל את המשימה.
לא כל המשימות קשורות לכל הדמויות, ברוב המיקרים ממה שאני זוכר (סיימתי את הסיפור לפני חצי שנה באקס בוקס) אתה מקבל בדרכ שיחות ואז אתה מתחיל משימות.
יש אכן מיקרים שאתה לא תקבל משימה עם דמות X עד שלא תעשה משימה עם דמות Y.
יש הרבה סיפורים קטנים במשחק שלא קשורים לעלילה המרכזית, ככה שאל תחפש כל הזמן לחבר את הנקודות
אני מוריד MKX
60$ כוסומו העולם

שווה כל דולר

battlefield 2 עדיין חי וקיים. EA סגרו את הסרברים אבל הקהילה כל כך חזקה שהם שיקמו את כל המשחק בחודשיים- ועכשיו הוא חינמי ומשופר. NOTHING BUT THE OLD SCHOOL.. BF3. בין BF2 לBF3 היו 2 משחקים של בד קומפני, ובין BF3 לBF4 לא היה משחקים באמצע.
BF2 מ2005- כלומר 10 שנים, הקהילה עדיין איתנה. זה לא קורה עם שום BF אחר..

battlefield 2 עדיין חי וקיים. EA סגרו את הסרברים אבל הקהילה כל כך חזקה שהם שיקמו את כל המשחק בחודשיים- ועכשיו הוא חינמי ומשופר. NOTHING BUT THE OLD SCHOOL.. BF3. בין BF2 לBF3 היו 2 משחקים של בד קומפני, ובין BF3 לBF4 לא היה משחקים באמצע.
BF2 מ2005- כלומר 10 שנים, הקהילה עדיין איתנה. זה לא קורה עם שום BF אחר..
BF2 חינמי? איפה אפשר להשיג?

• פותח/ת השרשור
סיימתי עכשיו סיבוב לילי נחמד והחלטתי להעלות אותו לכם. איכות ההקלטה של PS4 בריצפה - אבל האיכות מספיק טובה בכדי להבין מה הולך.

נערך לאחרונה:
Beware bf vs cod fights are coming

Beware ps vs pc fights are coming

Just saying

Beware bf vs cod fights are coming

Beware ps vs pc fights are coming

Just saying
פחחח מישהו באמת חושב שPS או XBOX באיזה שהי דרך טובים ממחשב? חוץ מRED DEAD REDEMPTION אין סיבה לגעת בקונסולות. ואין גם סיבה לשחק בקוד מולטי(אלא אם לא שחקת קודים לפני זה), מאז COD 4 הכללל בערך אותו דבר. כאשר בסדרת BF כל פעם יש שיפור אם זה מנוע או משחקיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית