הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית ABC

• פותח/ת השרשור TEOM
  • פורסם בתאריך

TEOM

משתמש מתחיל
67
10
נק' מוניטין:
38
67
10
ככה:
מתאמן 4.5 חודשים... 3 או קצת יותר חודשים ראשונים FBW, ואחר-כך עברתי ל-ABC 3 פעמים בשבוע... לא יודע למה הלכתי דווקא על זה, והבנתי שלא בטוח שזה כ"כ חכם.
חזה + כתפיים.
רגליים + יד אחורית.
גב + יד קדמית.
עם 5X5 לשלושת התרגילים המורכבים.

בכ"מ, העניין הוא - עדיף לעבור ל-AB 4 פעמים בשבוע? ABXABXX? ככה שלא תהיה עבודה על כל שריר רק פעם בשבוע...

קצת נתונים...
גובה: 1.70.
משקל: 58 (יש לאן לעלות... התחלתי מ-50).

סקוואט: 88 ק"ג לחמישייה.
דדליפט: 88 ק"ג לחמישייה.
בנץ': לא יודע להגיד בדיוק, למה לא עשיתי כמו שצריך פעם-פעמיים אחרונות... 63 בערך לחמישייה...

הפיצול של הABC בלי קשר סבבה, אבל, 5X5 בתוכנית כזאת לא תתאים כיוון שזה לא יהיה אפקטיבי מבחינת התאוששות של השריר = לא תוכל להרים כבד כי הנפח בתוכנית ABC גבוה.
הייתי ממליץ לך להמשיך עם הFBW לצבור קצת משקלים ואז AB.

• פותח/ת השרשור
הפיצול של הABC בלי קשר סבבה, אבל, 5X5 בתוכנית כזאת לא תתאים כיוון שזה לא יהיה אפקטיבי מבחינת התאוששות של השריר = לא תוכל להרים כבד כי הנפח בתוכנית ABC גבוה.
הייתי ממליץ לך להמשיך עם הFBW לצבור קצת משקלים ואז AB.
אוקיי, תודה על התשובה.
בכללי, בשביל להבין - עדיף להוריד לשלושה סטים ב-ABC? כי בין כל תרגיל יוצא בעצם שבוע מנוחה בכל מקרה.

בקשר ללחזור ל-FBW או ללכת על AB, אם נגיד ויש לי עוד 3 חודשים להתאמן כמו שצריך עד הגיוס, עדיין ללכת על FBW? (לא יודע אם אני דוחה, לא דוחה... צריך עוד לסגור שם עניינים).
להישאר עם ה-ABC פחות עדיף, כן? אלא ללכת על תוכנית שתנצל את המקסימום?
שואל הרבה בשביל להבין מה עומד מאחורי כל בחירה כמו שצריך, גם אם חלק מהשאלות קצת מטומטמות...

אם עוד מישהו ייתן את הדעה שלו, זה יעזור... אני יודע שזה לא אשכול אטרקטיבי, אבל עדיין...

אוקיי, תודה על התשובה.
בכללי, בשביל להבין - עדיף להוריד לשלושה סטים ב-ABC? כי בין כל תרגיל יוצא בעצם שבוע מנוחה בכל מקרה.

לא הייתי עובר את ה15 סטים באימון.

בקשר ללחזור ל-FBW או ללכת על AB, אם נגיד ויש לי עוד 3 חודשים להתאמן כמו שצריך עד הגיוס, עדיין ללכת על FBW? (לא יודע אם אני דוחה, לא דוחה... צריך עוד לסגור שם עניינים).
להישאר עם ה-ABC פחות עדיף, כן? אלא ללכת על תוכנית שתנצל את המקסימום?
שואל הרבה בשביל להבין מה עומד מאחורי כל בחירה כמו שצריך, גם אם חלק מהשאלות קצת מטומטמות...

אם עוד מישהו ייתן את הדעה שלו, זה יעזור... אני יודע שזה לא אשכול אטרקטיבי, אבל עדיין...

אם אתה לפני גיוס של קרבי הייתי הולך על אימונים של הסיבולת לב ריאה + FBW.

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה אתה מתכוון... לא לעבור 15 סטים בכללי, או של התרגילים המורכבים? כי מן הסתם ב-ABC המורכבים לא נמצאים ביחד באותו אימון.
ולא, לא קרבי, ואני לא מחפש סיבולת עכשיו...

לא הבנתי מה אתה מתכוון... לא לעבור 15 סטים בכללי, או של התרגילים המורכבים? כי מן הסתם ב-ABC המורכבים לא נמצאים ביחד באותו אימון.
ולא, לא קרבי, ואני לא מחפש סיבולת עכשיו...

התכוונת למורכבים? תעשה 3x6
אם אתה לא קרבי תמשיך עם הab / fbwמה שנוח לך.
למרות שיש לך טירונות 02 של חודש ואתה תצטרך בכל מקרה לחזור לעצמך אחרי החודש ה"אכזרי" הזה חח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית