הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים

yairro100

משתמש פעיל
452
113
נק' מוניטין:
268
452
113
שלום קצת פרטים עלי
בן 15 גובה 187
משקל 91
אחוז שומן באזור ה16
כרגע בניטרלי עוד שבוע עובר לחיטוב
אז בניתי לעצמי תוכנית AB לחיטוב:
A- חזה כתפיים יד אחורית
לחיצת חזה 4x5
עזר לחזה 8×2
מילטרי פרס 5×3
הנפה לצדדים 2x10
יד אחורית פשיטה 10×2
סקול קראסר 8x2
B- רגליים גב יד קידמית
פשיטת רגליים
3×10
כפיפת רגליים 3x10
דדליפט 5×2
חתירה6×3
פולי עליון 8x2
קורלס 12×2
מוט w 12x2
משקלי עבודה לחיצת חזה 73 קילו ל5
סקאווט היה 105 ל5 כרגע לא עושה עקב פציעה בבירכיים
דדליפט 90 ל5 עובד כרגע על טכניקה
בגדול איך התוכנית לחיטוב אני רוצה לנסות להתחזק תוך כדי

נערך לאחרונה:
חיטוב זה יותר תזונה מאשר אימון .
מציע לך לשלב גם חזרות טיפה יותר גבוהות 15+ . כמובן תתחיל אם אירובי והורדה התרגתית בפחמימה .

אתה נתת יותר נפח ליד אחורית מאשר כתפיים.
בכללי די חסר פה נפח.. אני הייתי הולך על 9-10 סטים לשריר גדול, 7-8 לבינוני ו5-6 לקטן. ככה אני עושה פחות או יותר.

• פותח/ת השרשור
בכללי די חסר פה נפח.. אני הייתי הולך על 9-10 סטים לשריר גדול, 7-8 לבינוני ו5-6 לקטן. ככה אני עושה פחות או יותר.
ככה עשיתי במסה אבל המליצו להוריד טיפה נפח וליד אחרות התבלבלתי זה 2 סטים כל תרגיל

לא חושב שההוספה של מספר הסטים כדי להגדיל את הנפח יעזרו לו בחיטוב ושמירה על המסת שריר.
אני אישית ממליץ לך לעבור לFBW 3 פעמים בשבוע בגלל שבגירעון קלורי הגוף צריך יותר התאוששות וככה תוכל לשמור על המשקלי עבודה שלך.

• פותח/ת השרשור
לא חושב שההוספה של מספר הסטים כדי להגדיל את הנפח יעזרו לו בחיטוב ושמירה על המסת שריר.
אני אישית ממליץ לך לעבור לFBW 3 פעמים בשבוע גם בגלל שבגירעון קלורי הגוף צריך יותר התאוששות.
לא נראה לי אני יחזור ל fbw בגלל שאני מכור לאימון 🙄

אני אישית ממליץ לך לעבור לFBW 3 פעמים בשבוע בגלל שבגירעון קלורי הגוף צריך יותר התאוששות וככה תוכל לשמור על המשקלי עבודה שלך.
לא עושים AB עם נפח של FBW (מוקצן בשביל ההדגמה).

לא נראה לי אני יחזור ל fbw בגלל שאני מכור לאימון 🙄

אין בעיה אז תשאר בAB , זאת הייתה רק המלצה.
בנוגע לתוכנית שלך הייתי מוריד תרגיל עזר אחד ומוסיף מקבילים , ועושה 6 סטים לשריר גדול ו-4 לקטן תוך התמקדות בתרגילים מורכבים.
לא עושים AB עם נפח של FBW (מוקצן בשביל ההדגמה).

מי אמר שהנפח יהיה אותו הדבר?

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני עושה
לא הבנתי מה רשמת, אבל אני התכוונתי שלא עושים AB עם כמות נפח של FBW בקטע שיש לו קצת נפח. אם הוא רוצה להישאר על הכמות הזאת שיעבור לFBW וזהו.
6 סטים לשריר גדול זה לא כמו של fbw

לא הבנתי מה רשמת, אבל אני התכוונתי שלא עושים AB עם כמות נפח של FBW בקטע שיש לו קצת נפח. אם הוא רוצה להישאר על הכמות הזאת שיעבור לFBW וזהו.

הנפח שהמלצת לו לא מתאימה לחיטוב פשוט מאוד, יהיה קשה לשריר שלו להתאושש = פחות משקל = ירידה במסת שריר. במיוחד בחיטוב.
וכן צריך להוסיף קצת נפח לתוכנית שהוא רשם, לא אמרתי שלא.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה למה לעשות את זה
יוצא לי 12 סטים לשריר גדול בשבוע לעומת 9 בfbw
שריר קטן 8 לעומת 9 אבל אני עושה תרגילים מורכבים אז נראה לי זה מפצה על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית