הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר שיקיים

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
רובינו כאן מחזיקים אבקת חלבון בבית,שתפו איזה טעמים הכי אהבתם ואיזה ניסיתם,מה אתם הכי ממליצים.

הטעמים שאני ניסיתי:

אופטימום בננה - מתערבב מציון,הטעם מעולה אך נמאס מאוד מהר.
עם חלב מאוד מזכיר את החלב בננה שיש בסופרים.
ציון: 7/10.

אופטימום קרם עוגיות- טוב זה הדלי השלישי שאני מזמין כבר,הטעם לא מי יודע מה
פשוט מאוד רגיל אליו,מתערבב בקלות ולא מקציף.
עם ש"ש מאוד טעים כפית של נס וניל הופך את זה לתענוג.
ציון:6/10.

צמפיון קרם עוגיות - בארץ החברה תפסה מאוד יפה,בהחלט הרבה יותר טעים מאופטימום,הטעם יותר עשיר יותר מתוק וכל מי שואהב שוקולדים בטוח לא יתאכזב.
את הטעם הזה אפשרי לשתות גם עם מים לא כמו האופטימום הטעם נשאר עדיין מעולה.
ציון:8/10.

אופטימום שוקו - לכל אוהבי השוקולית,שוקו רגיל לא התלבהתי סה"כ נחמד.
מתערבב מציון לא מקציף,עם חלב מזכיר את השוקו שיש בשקיות,עם מים זה די דוחה (בחיטוב הכל טעים ככה שלא סבלתי מי יודע מה).
ציון:5/10.

צמפיון מוקוצינו -בכל קניה אני עושה את המוות לאלכס,עד שאני בוחר טעם ובסוף זה תמיד קרם עוגיות.החלטי הפעם לא להיות מקובע ולהחליף את הקרם עוגיות במוקו.
א-כ-ז-ב-ה לא מתוק,מה שבטוח זה לא טעם מוקו ולא שוקו ולא קרם עוגיות הכל בין לבין,גם עם חלב לא התלהבתי כל כך.עם מים נורא מקציף הריח לא משהו ובקיצור רק חיכיתי שהדלי יגמר.
3/10.

אחרי המוקו כבר פחדתי להזמין טעם חדש,אז הלכתי על בטוח קרם עוגיות.
מעניין אותי איזה טעמים ניסיתם ומה אתם חושבים.

אני אתן רק ציונים כי בסופו של דבר טעמתי רק טעמי שוקו [אבל כמעט כל מה שקיים חח], אני פשוט חולה שוקו. כולם מתערבבים מצויין.

צ'מפיון קרם עוגיות - אולי הכי טעים שטעמתי - 10\10
צ'מפיון שוקוצ'ינו - אחלה, אבל עדיין משהו חסר 6\10
אופטימום שוקו מילקשייק - פצצה!!! סמיך ואשכרה טעם של מילקשייק - 10\10
אופטימום שוקולד מרשמלו - בערך כמו השוקו הרגיל, אבל יש לו טעם מתוק מצויין 9\10
אופטימום שוקו - רגיל כזה.. 6\10
נייצ'ר בסט שוקו - די מזכיר את השוקו מילקשייק, אבל פחות טעים 8\10

צ'מפיון בננה - תענוג לא צריך להוסיף 10/10
אופטיום בננה - תענוג לא צריך להוסיף 10/10
אופטיום שוקולד מרשמלו - נחמד מאוד, טעם "חדשי יחסית" 7/10
אופטיום קרם עוגיות - לא אהבתי, לאחרים זה טעים היה אצלי משהוא לא הסתדר 4/10
אופטיום תות - נחמד מאוד עם מים וסוכר ענבים, עם חלב נהפוך לבינוני 7/10
MRM שוקו - טעים למרות טעם לוואי כלשהוא 8.5/10
MRM תות בננה - הכי מגעיל שיש פשוט אין דברים כאלו 0/10
ניצר בסט תות - מגעיל מתקרב לטעם שמעל התגובה הקודמת 1/10
אירון טק בננה - טעים מאוד ודי דומה לאופטיום/צמפיון 8.5/10
אירון טק קרם עוגיות - טעים מאוד (במיוחד עם קורנפלס וחלב) 9.5/10

אולי שחכתי עוד משהוא

נערך לאחרונה:
קרם עוגיות של צ'מפיון עם מים יש לזה טעם של בטון
יווווו
קניתי פעםף פעם ראשונה היה ממש טעים
פעם שניה שוב, ממש טעים
פעם שלישית רציתי להקיא את הנשמה, הייתי מכריח את עצמי לשתות
בננה של צמפיון אין עליהם
שוקולד של אולטימט ממש טעים גם, נמאס כזה אחרי כמה זמן, אבל טעים עם קורנפלקס 😃
מישו יכול לפתוח עוד סקר שיקים, רק של שיקים שמכינים לבד, כמו אבקת חלבון+בננה+שיבולת שועל+חמאת בוטנים ושטויות כאלה...
הכל יוצא לי מגעיל :(

נערך לאחרונה:
יווווו
פעם שניה שוב, ממש טעים
בננה של צמפיון אין עליהם
מישו יכול לפתוח עוד סקר שיקים, רק של שיקים שמכינים לבד, כמו אבקת חלבון+בננה+שיבולת שועל+חמאת בוטנים ושטויות כאלה...
מישל הטבח יעזור לך , הוא אוהב את השטויות האלה , אני מצידי לשתות צימנט עם האבקה , העיקר אבקה 😃

מישל לוקח סקופ של NOZ מערבב אותה עם ש"ש מוסיף סקופ אבקת נמלים ובסוף שיערה מהבית שחי של המתאמנת שיושבת על המדרגות ומחטטת באף , בזה הרגע הרסתי לו ולכל המתאמנים בספרינט ראשל"צ את התאבון
🤡🤡🤡

מישל לוקח סקופ של NOZ מערבב אותה עם ש"ש מוסיף סקופ אבקת נמלים ובסוף שיערה מהבית שחי של המתאמנת שיושבת על המדרגות ומחטטת באף , בזה הרגע הרסתי לו ולכל המתאמנים בספרינט ראשל"צ את התאבון
🤡🤡🤡
😵(תמיד רציתי לשים את הסמיילי הזה, אז זו מין סתם תגובה בשביל לשים אותה חחחחחחחחח)

• פותח/ת השרשור
יווווו
פעם שניה שוב, ממש טעים
בננה של צמפיון אין עליהם

300 גרם ש"ש 4 תמרים בננה אחת 500 מ"ל חלב 2-1 כפיות נס ווניל,כפית קינמון,כפית קקאו,2 סקופים של קרם עוגיות 2 כפיות סוכר ענבים,יוצא סביבות ה 1200-1400 קלוריות,ארוחת בוקר שלי כבר חודשיים.

יש גם גלידות 0%,תקנה את הטעם מוקה זה הולך מציון עם קרח חלב סקופ חלבון נס וסוכר ענבים.

300 גרם ש"ש 4 תמרים בננה אחת 500 מ"ל חלב 2-1 כפיות נס ווניל,כפית קינמון,כפית קקאו,2 סקופים של קרם עוגיות 2 כפיות סוכר ענבים,יוצא סביבות ה 1200-1400 קלוריות,ארוחת בוקר שלי כבר חודשיים.

יש גם גלידות 0%,תקנה את הטעם מוקה זה הולך מציון עם קרח חלב סקופ חלבון נס וסוכר ענבים.
אם זה טעים, אני תורם לך 50 שקל, רציני, תביא כתובת והכל זה מגיע בדואר...
ישלי טעם בננה, גם סבבה?
ומה הערכים של זה? 1300 זה הרבה חחחחחח לא רוצה שיהיה לי מינוס בפחמימות או שומן

כמה שעות אחרי ארוחה כזאת אתה אוכל את ארוחה מספר 2 שלך? סתם מענין אותי אני אוכל +,\- אותו דבר רק שאני שם 100 שש ובלי תמרים וסוכר ענבים רק בננה אחת אבל במקום שתי סקופים אני שם אחד +אחד קופסת קוטג חצי אחוז אחרי הארוחה הזאת קשה לי לאכול אפילו אחרי 3 שעות שבדרך כלל אחרי 3 שעות אני כבר רעב מת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית