הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר שיקיים

Mishel Mishayev

משתמש משקיע
3,828
961
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
6,632
3,828
961
רובינו כאן מחזיקים אבקת חלבון בבית,שתפו איזה טעמים הכי אהבתם ואיזה ניסיתם,מה אתם הכי ממליצים.

הטעמים שאני ניסיתי:

אופטימום בננה - מתערבב מציון,הטעם מעולה אך נמאס מאוד מהר.
עם חלב מאוד מזכיר את החלב בננה שיש בסופרים.
ציון: 7/10.

אופטימום קרם עוגיות- טוב זה הדלי השלישי שאני מזמין כבר,הטעם לא מי יודע מה
פשוט מאוד רגיל אליו,מתערבב בקלות ולא מקציף.
עם ש"ש מאוד טעים כפית של נס וניל הופך את זה לתענוג.
ציון:6/10.

צמפיון קרם עוגיות - בארץ החברה תפסה מאוד יפה,בהחלט הרבה יותר טעים מאופטימום,הטעם יותר עשיר יותר מתוק וכל מי שואהב שוקולדים בטוח לא יתאכזב.
את הטעם הזה אפשרי לשתות גם עם מים לא כמו האופטימום הטעם נשאר עדיין מעולה.
ציון:8/10.

אופטימום שוקו - לכל אוהבי השוקולית,שוקו רגיל לא התלבהתי סה"כ נחמד.
מתערבב מציון לא מקציף,עם חלב מזכיר את השוקו שיש בשקיות,עם מים זה די דוחה (בחיטוב הכל טעים ככה שלא סבלתי מי יודע מה).
ציון:5/10.

צמפיון מוקוצינו -בכל קניה אני עושה את המוות לאלכס,עד שאני בוחר טעם ובסוף זה תמיד קרם עוגיות.החלטי הפעם לא להיות מקובע ולהחליף את הקרם עוגיות במוקו.
א-כ-ז-ב-ה לא מתוק,מה שבטוח זה לא טעם מוקו ולא שוקו ולא קרם עוגיות הכל בין לבין,גם עם חלב לא התלהבתי כל כך.עם מים נורא מקציף הריח לא משהו ובקיצור רק חיכיתי שהדלי יגמר.
3/10.

אחרי המוקו כבר פחדתי להזמין טעם חדש,אז הלכתי על בטוח קרם עוגיות.
מעניין אותי איזה טעמים ניסיתם ומה אתם חושבים.

• פותח/ת השרשור
דימה,אתה צודק זה יוצא:
2100 קלוריות
320 פחמימות
24 שומן
110 חלבון
(טוב נו במאסה לא עושים חשבון 😉)

• פותח/ת השרשור
כמה שעות אחרי ארוחה כזאת אתה אוכל את ארוחה מספר 2 שלך? סתם מענין אותי אני אוכל +,\- אותו דבר רק שאני שם 100 שש ובלי תמרים וסוכר ענבים רק בננה אחת אבל במקום שתי סקופים אני שם אחד +אחד קופסת קוטג חצי אחוז אחרי הארוחה הזאת קשה לי לאכול אפילו אחרי 3 שעות שבדרך כלל אחרי 3 שעות אני כבר רעב מת

אני לא אוכל לפי שעות,אני דואג להשלים את כל הערכים במשך היום.
יש ימים שיוצא לי לאכול ארוחה אחת שזה באמת מטורף,אבל לרוב אני אוכל בבוקר שאני קם,
צהורים(שזה לפני האימון) ואיך שאני חוזר מעבודה.

צ'מפיון בננה - מתערבב מצויין, טעם נהדר (שנמאס אחרי כמה זמן) וריח ממש טוב.
8/10

שוקולד אולטימייט נוטריישן - טעם מצויין, מתרעבב חרא, ריח סביר.
6/10

אופטימום קרם עוגיות - טעם ממש טוב, מתערבב מצוין! רק מה? ריח של מוות
6-7/10

הטעם הכי טוב זה ענבים של נענו-ואפור
b_smoking.gif

חחחח 😉
באבקת חלבון אם חלב באופטימום הקרם עוגיות,בננה,תות,הקסטרים מילק שוקולד כל אלה מעולים.אם מיים הבננה הכי טוב.
בפרו-קומפלקס של אופטימום התות סוף הדרך גם אם מיים וגם אם חלב.
הסינטה-6 של BSN ? אין מה להגיד זה החלבון הכי טעים בארץ בלי מתחרים.אפילו הוניל שלו (שאני שונא וניל) אצלם הוא טעים. שאר הטעמים שלהם זה גן עדן..

מישל איך אתה מכין את מה שכתבת? במיקסר?
וזה נשמע לי פסיכי לאכול 300 גרם ש"ש, פעם זה היה לי קלי קלות היום אני מתחרפן

הטעם הכי טוב זה ענבים של נענו-ואפור
b_smoking.gif

חחחח 😉
באבקת חלבון אם חלב באופטימום הקרם עוגיות,בננה,תות,הקסטרים מילק שוקולד כל אלה מעולים.אם מיים הבננה הכי טוב.
בפרו-קומפלקס של אופטימום התות סוף הדרך גם אם מיים וגם אם חלב.
הסינטה-6 של BSN ? אין מה להגיד זה החלבון הכי טעים בארץ בלי מתחרים.אפילו הוניל שלו (שאני שונא וניל) אצלם הוא טעים. שאר הטעמים שלהם זה גן עדן..
דיזל יא משוחד MRM יותר טעים ואתה יודע:161bd:

• פותח/ת השרשור
מישל איך אתה מכין את מה שכתבת? במיקסר?
וזה נשמע לי פסיכי לאכול 300 גרם ש"ש, פעם זה היה לי קלי קלות היום אני מתחרפן

ראשית אני טוחן את הש"ש,ברגע שהיא הופכת למין אבקה אני מתחיל להזליף חלב ונותן למיקסר עוד קצת לטחון אותה ברגע שזה הפך לגוש אני מתחיל להוסיף את הפרות היבשים והבננה ואז שוב קצת חלב עד שזה הופך לדיסה קרמית,לאחר שהכל נטחן ואין גושים אני מוסיף את הסוכר ענבים עם נס ווניל אם יש קקאו איכותי אז כפית קקאו.לאחר שסיימתי להסוף את כל המצרכים אני מתחיל בעדינות למזוג את החלב עם הפסקות על מנת שהמיקסר ימשיך לטחון את הכל עד שהמיקסר מתמלא בחלב וזה הכל,יש לי כוס של ליטר בבית 😃

האופציה השניה היא פשוט לקחת את השייקר לשים סקופ חלבון עם נס + חמאת בוטנים ולשקשק הכל עם חלב (כאן אין צורך בסוכר ענבים) ולשפוך לקערה עם ש"ש חשוב לתת לש"ש לספוח הכל אחרת זה יבש.

האופציה 3 והכי פשוטה היא פשוט להכין שייק ולשפוך אותו לתוך הקערה עם ש"ש (שוב חשוב לתת לזה כמה דקות ).

אם יש תקציב וקצת יותר סובלנות אפשר להכין דברים הרבה יותר טעימים.
המצרכים:
קובית קרח
חלב
יגורטים בטעמים (עדיפות של יופלה)
סוכר ענבים (או כל ממתיק אחר)
תמצית ווניל
קינמון
פרות כמו: תותים,בננה תמרים וכו

הכל על אותו עקרון,חשוב קודם לטחון את הש"ש עד שתהפוך לאבקה ואז להוסיף 100- 200 מ"ל חלב ורק אז לשים את הפרות.להזליף את היגורטים ואת הקוביות קרח,קצת תמצית ווניל וכפית קינמון (אפשר להשתמש בהרבה קרח יוצא כמו ברד)ואז למזוג את החלב הנותר עם סקופ חלבון.

דווקא צמפיון קרם עוגיות טעים לי עם מים.. שוקולדי כזה, אני מקציף את זה עם טיפה גבינת שמנת וקקאו חחחחחחחח
בכל מקרה, לאכול 300 גרם ש"ש שמבשלים, מישהו ניסה פעם? זה מטורף..
כאילו לבשל 300 גרם ש"ש יבש.. פיייי זה יוצא מלא.. :nono:

דווקא צמפיון קרם עוגיות טעים לי עם מים.. שוקולדי כזה, אני מקציף את זה עם טיפה גבינת שמנת וקקאו חחחחחחחח
בכל מקרה, לאכול 300 גרם ש"ש שמבשלים, מישהו ניסה פעם? זה מטורף..
כאילו לבשל 300 גרם ש"ש יבש.. פיייי זה יוצא מלא.. :nono:

1. מדברים כאן על שייקים
2. 300ג' זה לא כזה מטורף, מניסיון.
תנסה חצי קילו 🚬🤪🚬

בישלת פעם ש"ש? זה גדל פי 10 מהגודל של זה אחרי בישול

לא אני מאלה שמדברים כדי לדבר ולא לעמוד מאחורי הדברים שלהם.
אני אוכל כל בוקר 150-200ג' ואכלתי גם 500ג' מבושל (פשוט 2 קערות), לא ביג דיל כשאוהבים.

ראשית אני טוחן את הש"ש,ברגע שהיא הופכת למין אבקה אני מתחיל להזליף חלב ונותן למיקסר עוד קצת לטחון אותה ברגע שזה הפך לגוש אני מתחיל להוסיף את הפרות היבשים והבננה ואז שוב קצת חלב עד שזה הופך לדיסה קרמית,לאחר שהכל נטחן ואין גושים אני מוסיף את הסוכר ענבים עם נס ווניל אם יש קקאו איכותי אז כפית קקאו.לאחר שסיימתי להסוף את כל המצרכים אני מתחיל בעדינות למזוג את החלב עם הפסקות על מנת שהמיקסר ימשיך לטחון את הכל עד שהמיקסר מתמלא בחלב וזה הכל,יש לי כוס של ליטר בבית 😃

האופציה השניה היא פשוט לקחת את השייקר לשים סקופ חלבון עם נס + חמאת בוטנים ולשקשק הכל עם חלב (כאן אין צורך בסוכר ענבים) ולשפוך לקערה עם ש"ש חשוב לתת לש"ש לספוח הכל אחרת זה יבש.

האופציה 3 והכי פשוטה היא פשוט להכין שייק ולשפוך אותו לתוך הקערה עם ש"ש (שוב חשוב לתת לזה כמה דקות ).

אם יש תקציב וקצת יותר סובלנות אפשר להכין דברים הרבה יותר טעימים.
המצרכים:
קובית קרח
חלב
יגורטים בטעמים (עדיפות של יופלה)
סוכר ענבים (או כל ממתיק אחר)
תמצית ווניל
קינמון
פרות כמו: תותים,בננה תמרים וכו

הכל על אותו עקרון,חשוב קודם לטחון את הש"ש עד שתהפוך לאבקה ואז להוסיף 100- 200 מ"ל חלב ורק אז לשים את הפרות.להזליף את היגורטים ואת הקוביות קרח,קצת תמצית ווניל וכפית קינמון (אפשר להשתמש בהרבה קרח יוצא כמו ברד)ואז למזוג את החלב הנותר עם סקופ חלבון.
אני אוהב אותך :120ag:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית