הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מינון כדורי קפאין

almog4543

משתמש מתחיל
261
12
נק' מוניטין:
22
261
12
עד איזה מינון מקסימלי אפשר לקחת קפאין אני מדבר על כדור של 200 מ״ג האם אפשר לשקול 400 מ״ג ואפילו יותר מזה?

אתה מתכוון בפעם אחת או במשך כל היום? 400 מ"ג ליממה נחשבים כצריכה בטוחה, לגבי 400 מ"ג בשתי גלולות שנלקחות יחד אני פחות בטוח. זה בטח תלוי בכל מיני גורמים כמו משקל גוף, גיל וכאלה, ומן הסתם גם במידת הסבילות שלך לקפאין.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון בפעם אחת או במשך כל היום? 400 מ"ג ליממה נחשבים כצריכה בטוחה, לגבי 400 מ"ג בשתי גלולות שנלקחות יחד אני פחות בטוח. זה בטח תלוי בכל מיני גורמים כמו משקל גוף, גיל וכאלה, ומן הסתם גם במידת הסבילות שלך לקפאין.

ברור שהתכוונתי שיהיה מרווח בין כדור לכדור לפחות שלוש - ארבע שעות

לפחות שלוש - ארבע שעות
זמן מחצית החיים של קפאין כשהכבד תקין הוא כשש שעות, כלומר שלוש שעות אחרי נטילת הכדור הראשון עוד יש לך יותר מחצי ממנו בדם, ויחד עם הכדור הבא תגיע ליותר מ 300 מ"ג. אני לא יודע להגיד לך אם זה רע.

• פותח/ת השרשור
זמן מחצית החיים של קפאין כשהכבד תקין הוא כשש שעות, כלומר שלוש שעות אחרי נטילת הכדור הראשון עוד יש לך יותר מחצי ממנו בדם, ויחד עם הכדור הבא תגיע ליותר מ 300 מ"ג. אני לא יודע להגיד לך אם זה רע.

אמרת שאין בעיה אבל לקחת 400 מ"ג נכון אם כן אחרי המאתיים מ"ג הראשונים אחרי כמה זמן יהיה אפשר תשני?

אמרת שאין בעיה אבל לקחת 400 מ"ג נכון אם כן אחרי המאתיים מ"ג הראשונים אחרי כמה זמן יהיה אפשר תשני?
מה זה אפשר? אף אחד לא יכול לענות לך בדיוק..הכל זה המלצות.עקרונית,אני מכיר גם אנשים שלוקחים 400 מ"ג ביחד.

• פותח/ת השרשור
מה זה אפשר? אף אחד לא יכול לענות לך בדיוק..הכל זה המלצות.עקרונית,אני מכיר גם אנשים שלוקחים 400 מ"ג ביחד.

אז אני יכול 400 מ"ג ביחד או שעדיף 200 מ"ג אחד ואז אחרי שעתיים שלוש לקחת את ה200 השנני

אז אני יכול 400 מ"ג ביחד או שעדיף 200 מ"ג אחד ואז אחרי שעתיים שלוש לקחת את ה200 השנני
אף אחד לא באמת יכול לענות לך על זה יקירי.תנסה את שניהם ותראה מה נותן לך את מה שאתה מחפש יותר.

אף אחד לא באמת יכול לענות לך על זה
בדיוק. אני לא הייתי נוטל 400 מ"ג במנה אחת, וגם לא 200 מ"ג ואחרי שעתיים עוד מאתיים, כי אחרי הנטילה השניה זה כאילו נטלת 360 מ"ג במכה אחת (משיקולי זמן מחצית החיים עליהם כתבתי קודם), אבל אם אתה רוצה לנסות אני לא חושב שיש אינדיקציה מאד ברורה נגד זה.

תזכורת: אני לא רופא ולא בן רופא.

• פותח/ת השרשור
בדיוק. אני לא הייתי נוטל 400 מ"ג במנה אחת, וגם לא 200 מ"ג ואחרי שעתיים עוד מאתיים, כי אחרי הנטילה השניה זה כאילו נטלת 360 מ"ג במכה אחת (משיקולי זמן מחצית החיים עליהם כתבתי קודם), אבל אם אתה רוצה לנסות אני לא חושב שיש אינדיקציה מאד ברורה נגד זה.

תזכורת: אני לא רופא ולא בן רופא.

הבנתי כמו שהמנהל פה אמר ננסה פעם אחת מחר נראה איך זה הולך...

אני לקחתי לא מעט פעמים 2 כדורים ביחד והאמת לא בטוח שהרגשתי משהו
תלוי כמובן בסבילות שלך לקפאין.
לקחתי פעם שניים ברצף אחרי שהייתי מורגל לאחד, הדופק עלה בטירוף והרגשתי לא טוב. עבר אחרי שנחתי קצת ואכלתי חטיף אנרגיה.
היום אני כבר מורגל ליותר, לוקח שלושה כדורים ביום (לא ביחד), אז אני מניח שזה לא יעשה הרבה.

• פותח/ת השרשור
מה אתה מחפש להשיג מזה?
אני לקחתי לא מעט פעמים 2 כדורים ביחד והאמת לא בטוח שהרגשתי משהו
תלוי כמובן בסבילות שלך לקפאין.
לקחתי פעם שניים ברצף אחרי שהייתי מורגל לאחד, הדופק עלה בטירוף והרגשתי לא טוב. עבר אחרי שנחתי קצת ואכלתי חטיף אנרגיה.
היום אני כבר מורגל ליותר, לוקח שלושה כדורים ביום (לא ביחד), אז אני מניח שזה לא יעשה הרבה.

האמת כי כדור אחד כבר לא משפיע ועשיתי הפסקה חודש ואחרי זה גם חזרתי לעשות שבוע לקחת שבוע לא וכל כדור קפפאין אחד לא משפיע עלי כבר בגלל זה...

לקחתי פעם אחת 2 קפסולות (400MG) ביחד וחוויתי caffeine crash הרגשה הכי מסריחה שיש.
יכול להיות שההשפעה הייתה שונה על בנאדם ששותה 7 כוסות קפה ביום ורגיל כבר לקפאין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית