הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משחק עם שומן ופחמימה בתפריט

• פותח/ת השרשור drori
  • פורסם בתאריך

drori

משתמש מתחיל
6
2
נק' מוניטין:
2
6
2
שלום חברים,
הייתי שמח לדעת איך אפשר לשחק ביחס פחמימה- שומן בתפריט? (במאסה)
אני שוקל 70, אז אני צריך בערך 120-140 גרם חלבון ביום. הבנתי שאני צריך לצרוך כ70 גרם שומן ביום, אבל ניתן לשחק עם השומן ביחס לפחמימה - איך בדיוק? ולמה זה לא טוב לצרוך יותר מ70 גרם שומן?

התשובה לא נעימה לשמיעה. זה אינדיבידואלי. תנסה לשחק עם פרופורציית השומן/פחמימה ולראות מה מרגיש לך יותר טוב מבחינת שובע, התאוששות והוספה במשקלים.

• פותח/ת השרשור
התשובה לא נעימה לשמיעה. זה אינדיבידואלי. תנסה לשחק עם פרופורציית השומן/פחמימה ולראות מה מרגיש לך יותר טוב מבחינת שובע, התאוששות והוספה במשקלים.

אוקיי, עוד שאלה:
אני שוקל 70, אז אני צריך לצרוך בערך 120-140 גרם חלבון. מה אם אני יצרוך 140 גרם שומן, או לדוגמא אפילו 200 גרם שומן והשאר פחמימה - ואגיע כמובן לאותו מספר קלוריות שאני צריך.האם זה ישפיע על מסת השריר שנצברת? ולמה?
בשבוע האחרון צרכתי כ2700 קלוריות בשבוע, כאשר תמיד היה בין 120-140 חלבון (לפעמים יותר) אבל שומן בערך 90 (ממוצע)
נשארתי בדיוק אותו משקל כמו שבוע שעבר. להוסיף 100 קלוריות לתפריט? (ד"א הכל אני שוקל במשקל מטבח ומוסיף למחשבון קלורי באינטרנט)

פשוט תראה מה עובד עלייך.יש כאלו שיגיבו טוב לשומן גבוה-פחמימה מתונה\נמוכה ויש כאלו שלא.
אין לי מה להמליץ יותר מזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית