הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל פרופ שבוע 7 איבוד שריר

Dondon5

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
שלום לכולם, אני בסייקל ראשון פרופ 450 לשבוע עשיתי מסה 6 שבועות ועכשיו עובר לחיטוב ומוסיף קלן ..

אני תמיד מרגיש שאני מאבד שריר אבל אולי זה סתם בראש שלי ...
בכל אופן השאלה שלי היא כזאת :

כרגע אני על דל פחמימה כמעט ולא עובר את ה50 גרם פחמימה ו5 ארוחות חלבון 250 גרם
(שוקל 75) השאלה שלי אם תאורתית אני אוכל רק שלוש ארוחות חלבון משמע 150 גרם ביום אני אאבד שריר? גם בזמן סייקל?

אגב יש חשיבות לחילוק הפחמימה ? או שאפשר לאכול בארוחה אחת ובכל השאר אך ורק חלבון?

נ.ב אני ממש מפחד להפסיד את השריר שהשגתי עד עכשיו ); (5 קילו שריר 6 שבועות)

150 גרם חלבון זה כלום לאחד שנמצא בסייקל,תשאר על 250 אפילו תעלה ל300 גרם חלבון
ברגע שאתה על חומרים הגוף אנאבולי הוא ישמור על המסה ויעלה אותה.
לגבי החילוק פחמימות אני הייתי מוסיף לכל ארוחה ולא בבום בארוחה אחת

שלום לכולם, אני בסייקל ראשון פרופ 450 לשבוע עשיתי מסה 6 שבועות ועכשיו עובר לחיטוב ומוסיף קלן ..

אני תמיד מרגיש שאני מאבד שריר אבל אולי זה סתם בראש שלי ...
בכל אופן השאלה שלי היא כזאת :

כרגע אני על דל פחמימה כמעט ולא עובר את ה50 גרם פחמימה ו5 ארוחות חלבון 250 גרם
(שוקל 75) השאלה שלי אם תאורתית אני אוכל רק שלוש ארוחות חלבון משמע 150 גרם ביום אני אאבד שריר? גם בזמן סייקל?

אגב יש חשיבות לחילוק הפחמימה ? או שאפשר לאכול בארוחה אחת ובכל השאר אך ורק חלבון?

נ.ב אני ממש מפחד להפסיד את השריר שהשגתי עד עכשיו ); (5 קילו שריר 6 שבועות)
אין סיבה לאובדן שריר משמעותי על 2 גרם חלבון לקילוגרם משקל גוף כל עוד הגירעון סביר ואתה על 500mg/wk טסט.
קלן ודלות פחמימה יתנו הרגשה של אובדן ואף מראה פחות מלא, כל אלה יעלמו עם הגברת צריכת הפחמימה והפסקת הקלן.
ברור שככל שאחוז השומן יורד החיטוב הופך קשה יותר ואובדן השריר משמעותי יותר עקב הצורך בהגברת הגירעון וצריכת הפחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית