אהלן חברים יקרים שלי ,
אז היום לפנות בוקר אני טס עם עוד 3 חברים לרומניה .
שנה שעברתי הייתי גם באותו התאריך - ומאז שהייתי שם : הגוף פה , הראש ברומניה .
נהנתי ברמות שאין לתאר -
בחורות - מדהימות, בחיים שלי לא ראיתי כאלה בנות יפות בכל פינה ולא סנוביות בכלל .
מועדונים - WoW כל מסיבה בצבע, זה המקום היחיד שאתה מגיע למועדון והיחס שם הוא : 70% נשים , 30% גברים .
אין סלקציה לגברים , אך לנשים יש סלקציה קפדנית מאוד - וכל הבחורות יפיפייות שאתה לא יודע כבר לאן להסתכל .
כמובן שלוקחים שולחן באזור ה- VIP , עם חשבון של 500-600 אירו כל לילה במועדון - כדי שהבחורות יבואו .
זה מדהים - פשוט הן באות לבד , ומרוב שיש יותר מדי אתה מוצא את עצמך מחפף חלק מהבנות בשולחן כדי לבדוק איזה אחרות יבואו עכשיו , המסיבות עד 6-7 בבוקר משהו פסיכי.
מסאג'- אני לא אפרט פה יותר מדי, אבל מכל המקומות שהייתי בעולם : ארה"ב,אמסטרדם,ברצלונה,פריז,לונדון ועוד הרבה מקומות
שם זה המקום מס'1 - כמובן זה מסאג'++ ( למי שהבין מה אני מתכוון ) והבחורות שעושות ת'מסאג' עוד יותר WOW
קזינו - הפעם טסים פחות להמר , יותר לכיוון המסיבות , וכו' .
כמובן אוכל וכו' אוכלים חופשי בקזינו ללא הגבלה , סטייקים , הכל .
כמובן שהמחיה שם מאוד זולה - מגיעים לשם לסופ"ש ומרגישים כמו מליונרים .
הכל זמין .
בואו אני אתן לכם קצת טעימה מהחוויות שלי שם שנה שעברה , כמובן שאין לי כוח לעלות סירטונים וכו' אבל אתם כבר תבינו ת'כיוון ,
אם ביום ראשון אני לא רושם לכם פה בפורום - תדעו ש:
1ׂׂ) אני זרוק שם באיזה סימטה אחרי לילה קשה מאוד באחד המועדונים ופיספסתי את הטיסה .
2) נשארתי שם עם האישה המדהימה שהכרתי שם שנה שעברה והיינו עד היום בקשר - והיא חלק מהסיבה שאני בא לשם . בתמונה ה-3 מימין.
3) קיבלתי דום לב מרוב האלכוהול,סקס,מסיבות 😆.
אז היום לפנות בוקר אני טס עם עוד 3 חברים לרומניה .
שנה שעברתי הייתי גם באותו התאריך - ומאז שהייתי שם : הגוף פה , הראש ברומניה .
נהנתי ברמות שאין לתאר -
בחורות - מדהימות, בחיים שלי לא ראיתי כאלה בנות יפות בכל פינה ולא סנוביות בכלל .
מועדונים - WoW כל מסיבה בצבע, זה המקום היחיד שאתה מגיע למועדון והיחס שם הוא : 70% נשים , 30% גברים .
אין סלקציה לגברים , אך לנשים יש סלקציה קפדנית מאוד - וכל הבחורות יפיפייות שאתה לא יודע כבר לאן להסתכל .
כמובן שלוקחים שולחן באזור ה- VIP , עם חשבון של 500-600 אירו כל לילה במועדון - כדי שהבחורות יבואו .
זה מדהים - פשוט הן באות לבד , ומרוב שיש יותר מדי אתה מוצא את עצמך מחפף חלק מהבנות בשולחן כדי לבדוק איזה אחרות יבואו עכשיו , המסיבות עד 6-7 בבוקר משהו פסיכי.
מסאג'- אני לא אפרט פה יותר מדי, אבל מכל המקומות שהייתי בעולם : ארה"ב,אמסטרדם,ברצלונה,פריז,לונדון ועוד הרבה מקומות
שם זה המקום מס'1 - כמובן זה מסאג'++ ( למי שהבין מה אני מתכוון ) והבחורות שעושות ת'מסאג' עוד יותר WOW
קזינו - הפעם טסים פחות להמר , יותר לכיוון המסיבות , וכו' .
כמובן אוכל וכו' אוכלים חופשי בקזינו ללא הגבלה , סטייקים , הכל .
כמובן שהמחיה שם מאוד זולה - מגיעים לשם לסופ"ש ומרגישים כמו מליונרים .
הכל זמין .
בואו אני אתן לכם קצת טעימה מהחוויות שלי שם שנה שעברה , כמובן שאין לי כוח לעלות סירטונים וכו' אבל אתם כבר תבינו ת'כיוון ,
אם ביום ראשון אני לא רושם לכם פה בפורום - תדעו ש:
1ׂׂ) אני זרוק שם באיזה סימטה אחרי לילה קשה מאוד באחד המועדונים ופיספסתי את הטיסה .
2) נשארתי שם עם האישה המדהימה שהכרתי שם שנה שעברה והיינו עד היום בקשר - והיא חלק מהסיבה שאני בא לשם . בתמונה ה-3 מימין.
3) קיבלתי דום לב מרוב האלכוהול,סקס,מסיבות 😆.