הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל שני! הכוונה בבקשה

omernono

משתמש מתחיל
265
65
נק' מוניטין:
129
265
65
אהלן אני אחרי סייקל ראשון של טסט אנטט 500 עם חומרים לא מקוריים. והרבה ניסוי וטעייה.

אחרי הרבה מחשבות הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להיות מושבת חזק מכיוון שאני מתתחיל ללמוד בחול בקרוב ואין לי רצון להתקע בלי חשק ללמוד ולכלום.

הסייקל יורכב מהחומרים:
טסט אנתת של באייר מבית מרקחת 125 מ"ל בשבוע מחולק ל 2 זריקות
פרימובולן 600 בשבוע של SQS מחולק ל 2 זריקות
פרגניל 500 מהשבוע הראשון.

פיסיטי סטנדרטי

1.הסייקל הוא למטרות מיצוק וחיטוב.
2. האם אפשר לשלב פרווירון על מנת להעלות את הטסט חופשי? / קצת נוקשות?

3. יש אפשרות שבשבועים שלוש אחרונים אשלב ויני עוד לא סגור כרגע לא.

אם אפשר המלצות תיקונים והערות תודה

אהלן אני אחרי סייקל ראשון של טסט אנטט 500 עם חומרים לא מקוריים. והרבה ניסוי וטעייה.

אחרי הרבה מחשבות הגעתי למסקנה שאני לא רוצה להיות מושבת חזק מכיוון שאני מתתחיל ללמוד בחול בקרוב ואין לי רצון להתקע בלי חשק ללמוד ולכלום.

הסייקל יורכב מהחומרים:
טסט אנתת של באייר מבית מרקחת 125 מ"ל בשבוע מחולק ל 2 זריקות
פרימובולן 600 בשבוע של SQS מחולק ל 2 זריקות
פרגניל 500 מהשבוע הראשון.

פיסיטי סטנדרטי

1.הסייקל הוא למטרות מיצוק וחיטוב.
2. האם אפשר לשלב פרווירון על מנת להעלות את הטסט חופשי? / קצת נוקשות?

3. יש אפשרות שבשבועים שלוש אחרונים אשלב ויני עוד לא סגור כרגע לא.

אם אפשר המלצות תיקונים והערות תודה
סייקל חביב שהמלצתי עליו לא פעם ולא פעמיים למטרה שציינת... הייתי מעלה את מינון הפרימובולן ל-800mg/wk לפחות.
פרווירון תמיד ניתן להוסיף אלא שלרוב הוא האפקט של עלייה חדה באנדרוגניות של הסייקל הרבה יותר מורגש מאותו שחרור של טסט חופשי שגם כך מתרחש גם עם הפרימו.

סייקל חביב שהמלצתי עליו לא פעם ולא פעמיים למטרה שציינת... הייתי מעלה את מינון הפרימובולן ל-800mg/wk לפחות.
פרווירון תמיד ניתן להוסיף אלא שלרוב הוא האפקט של עלייה חדה באנדרוגניות של הסייקל הרבה יותר מורגש מאותו שחרור של טסט חופשי שגם כך מתרחש גם עם הפרימו.
לא הבנתי למה הhcg מהשבוע הראשון טום...
ולמה בכללי מומלץ מתחילת שבוע שלישי?

לא הבנתי למה הhcg מהשבוע הראשון טום...
ולמה בכללי מומלץ מתחילת שבוע שלישי?
הסיבה להמליץ על HCG משבוע שלישי היא מאחר וזה יספיק למניעת אטרופיה. אין שום בעיה להתחיל גם שבוע טרם הסייקל, מדובר ב-500IU/WK, מינון נמוך מכדי לסבול מתופעות לוואי נפוצות בשימוש בפרגניל.

• פותח/ת השרשור
טום אם תוכל להסביר מה הכוונה לסבול מאנדרוגניות גבוהה ? הכלל נשירת שיער וכל התופעות לוואי או שאני טועה?
בכל אופן 800 לשבוע זה ימבה כסף..

טום אם תוכל להסביר מה הכוונה לסבול מאנדרוגניות גבוהה ? הכלל נשירת שיער וכל התופעות לוואי או שאני טועה?
בכל אופן 800 לשבוע זה ימבה כסף..
בדיוק כך. שחרור הטסט מהיצמדות ל-shbg אופייני לנגזרות dht באופן כללי, היתרון היחסי של פרווירון הוא בכך שהוא לא תורם כנראה להשבתת הציר. מצד שני, מדובר באנדרוגן טהור ותופעות לוואי אנדרוגניות זה משהו שצריך לשאוף להימנע ממנו ככל שניתן.
אכן, החיסרון בסייקל הנוח הזה הוא המחיר...

• פותח/ת השרשור
הבנתי.. בסדר גמור אז אמנע מפרווירון אולי אשלב אותו לקראת הסוף.. נחייה ונראה
טום האם לדעתך 600 מג לשבוע עדיין ייתן תוצאות? או שעדיף 800.. כי בסופו של דבר אין לזה סוף

ממ.. מה לגביי פשוט ויני וטסט?
פרימו זה חומר יקר מאוד, אני בספק שמדובר בפרמימו. אני מאמין שאפשר גם מינון מזערי של טרן במקום פרימו במינון גבוה, או אפילו סתם מסטרון במינון גבוה.

ספק שזה פרימו.

• פותח/ת השרשור
שמע בנתיים SQS לא מאכזבים הכל אצלהם ברמה גבוהה מאוד ואני מביא את זה מהיבואן הרשמי.
טרן אני לא רוצה להיות מושבת חזק... ומסטרון זה כמו שאני אקח פרווירון פחות או יותר.
עכשיו לגבי הויני בזריקות כל יום להזריק זה לא פשוט לי. על אוראולי ויני אין מה לדבר.

שמע בנתיים SQS לא מאכזבים הכל אצלהם ברמה גבוהה מאוד ואני מביא את זה מהיבואן הרשמי.
טרן אני לא רוצה להיות מושבת חזק... ומסטרון זה כמו שאני אקח פרווירון פחות או יותר.
עכשיו לגבי הויני בזריקות כל יום להזריק זה לא פשוט לי. על אוראולי ויני אין מה לדבר.
מסטרון מתנהג שונה מעט מפרווירון.
זה כמו לומר שלקחת סופרדרול זה כמו לקחת מסטרון.

זה שמדובר ביבואן רשמי לא אומר שזה באמת פרימו.

עם מינון נמוך מספיק של טרן וזמן סביר אתה תתאושש, סביר להניח.

מה זה מינון נמוך וזמן סביר?
8~9 שבועות, 10 גג.
מינון שלדעתי מספיק זה 200 מג שבועי של אננטט.

סייקל לדוג:
250 מג טסט, 200 מג טרן (אננטט עד שבוע 8 ואז פרופ, כדי לצאת מהר לפיסיטי)
500 יחבל פרגניל (1 עד 10)

פיסיטי רגיל.

לדעתי אפשר ומומלץ לשלב מסטרון ולהוריד מינון של טרן ל100~150
אם זו ההתנסות הראשונה עם טרן

סייקל לדוג:
250 מג טסט, 200 מג טרן (אננטט עד שבוע 8 ואז פרופ, כדי לצאת מהר לפיסיטי)
500 יחבל פרגניל (1 עד 10)
300 מג טרן ו500 טסט שבועי לאורך 8-9 שבועות יצריך פרוטוקול PCT אגרסיבי יותר מהסטנדרטי ?

• פותח/ת השרשור
אני מעדיף לקחת סטרואידים שנותנים אותם לבני אדם כדוגמת פרומו וטסט.
זה לא עושה את זה מותר אבל זה עדיף על טרן אני לא מחפש לעלות על במה אני מחפש ייצוג וחיטוב

אני מעדיף לקחת סטרואידים שנותנים אותם לבני אדם כדוגמת פרומו וטסט.
זה לא עושה את זה מותר אבל זה עדיף על טרן אני לא מחפש לעלות על במה אני מחפש ייצוג וחיטוב
על סמך מה אתה אומר שקיבלת פרימו?
ואם כך, למה לא מסטרון?

• פותח/ת השרשור
הכוונה שלי sqs מהיבואן הרשמי שמביא את זה לארץ ולא שמייצרים כאן ושמים איזה מדבקה.
מסטרון עובד שונה מפרימו. כמו שאמרתי אני אחשוב על לשלב אותו באמצע הסייקל. יהיה בסדר חברים חח

הכוונה שלי sqs מהיבואן הרשמי שמביא את זה לארץ ולא שמייצרים כאן ושמים איזה מדבקה.
מסטרון עובד שונה מפרימו. כמו שאמרתי אני אחשוב על לשלב אותו באמצע הסייקל. יהיה בסדר חברים חח
אתה בטוח שלא מייצרים בארץ?
כי זה שאומרים לך שלא מהארץ לא אומר שזה אמת.
שים לב שבפורומים בחו"ל לא מדברים על החברה הזו בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית