הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קעקוע

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
היי אני מעוניין לעשות קעקוע אך העניין הוא שאני בן 16 (יש לי אישור של ההורים, אח שלי עשה גם הוא בגיל 16)
ולא סיימתי לגבוהה ואפילו בקושי התחלתי אנדוקרינולוגית אמרה שיש לי עוד הרבה (לא יודע כמה זה הרבה מאמין ש10) ובנוסף אני מתאמן ואני מפחד שהקעקועים יתעוותו
רציתי לדעת האם יש מישהו שעשה גם הוא קעקוע ולאחר מכן גדל וגבה
במידה וכן האם הקעקוע התעוות לו?
אם כן ואם לא אז איפה הוא עשה ?

תודה מראש 😃

הקעקוע לא יתעוות ולא כלום,מאז הרגע שעשיתי קעקוע זזתי חופש במשקל ובגובה,עשיתי לפני גיל 16 ושלי נראה מצויין עד עכשיו ולא קרה לו שום דבר.
עשיתי בכתף בגיל 15 את הקעקוע הראשון שלי(כתף ויד אחורית)האזור השתנה המון מבחינת מסת שריר וכדומה ועדיין נראה כמו ביום שעשיתי אותו.

• פותח/ת השרשור
הקעקוע לא יתעוות ולא כלום,מאז הרגע שעשיתי קעקוע זזתי חופש במשקל ובגובה,עשיתי לפני גיל 16 ושלי נראה מצויין עד עכשיו ולא קרה לו שום דבר.
עשיתי בכתף בגיל 15 את הקעקוע הראשון שלי(כתף ויד אחורית)האזור השתנה המון מבחינת מסת שריר וכדומה ועדיין נראה כמו ביום שעשיתי אותו.
אפשר לדעת כמה בערך גבהת?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה

אשמח לשמוע עוד אנשים שאולי עשו במקום אחר
במיוחד מעניין אותי באמה (בעיקר בחלק שקרוב למרפק אבל גם בכלל בכל האמה) ובתאום ( שריר התאומים ביחיד )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית