הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נזלת כרונית

dudifitness

משתמש מתחיל
85
16
נק' מוניטין:
19
85
16
אני כבר אחרי 5 שבועות סייקל טסט אנטט... שמתי לב שאני כל הזמן מצונן חשבתי בגלל חילופי עונות ואלרגיה שיש לי. אני שואל יכול להיות שהנזלת מהסייקל? אני לא לוקח שום כדורים נגד זה רק מקנח תאף ושם טיפות מי מלח שלא ממש עוזרות .

אני כבר אחרי 5 שבועות סייקל טסט אנטט... שמתי לב שאני כל הזמן מצונן חשבתי בגלל חילופי עונות ואלרגיה שיש לי. אני שואל יכול להיות שהנזלת מהסייקל? אני לא לוקח שום כדורים נגד זה רק מקנח תאף ושם טיפות מי מלח שלא ממש עוזרות .
שאלה יהיו הצרות שלך בסייקלים 😉

לא נראה קשור
איזה חברה אתה משתמש?

אם הנזלת מחמירה ביום של הזריקה עצמה, ואחכ בין הזריקות מוקלת מעט, אז יש לך רגישות לאחד ממרכיבי הזריקה.
אם הצינון רציף, ללא תלות במועד הזריקות, אז אתה אלרגי למשהו אחר.

כך או כך, פנסטיל 30 טיפות 3 פעמים ביום, בלי מרשם רופא, מסדרים את זה, אבל תופעת לוואי של עיפות יכולה להופיע.

• פותח/ת השרשור
אני אלרגי לאבק /קרדית ועוד צמח כתלית יהודה . עונות המעבר לא עושות לי טוב... רק שבאמת הנזלת כבר סותמת לי תאוזניים. אבדוק היום שוב הזרקתי נראה עד חמישי איך זה מחמיר או יורד בעקבות ההזרקה.

בכל מקרה לתגובה אלרגית מהסוג הנ"ל פנסטיל יהיה הפתרון.
ככה ששווה את הטרחה וה-20 ש"ח בבית מרקחת.
כי אם תמשיך להזניח זה עשוי להתפתח לדלקת בסינוסים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית