מידע עייפות כרונית

• פותח/ת השרשור Rox
  • פורסם בתאריך

Rox

מושעה
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם
רציתי לדעת אם זה קשור לחומרים שאני לוקח,התחלתי סייקל של טסט אנטט+דקה למשך 10 שבועות ואז החלפתי את החומרים לטסט פרופ+דקה קצר(npp) ושילבתי עם זה מסטרון המטרה היא להמשיך עד 16 שבועות עם הקצרים,אני עכשיו בשבוע 12 ואני מרגיש עייפות פסיכית לגמריי ברמה שאני מגרד את עצמי מהמיטה אחרי 12 שעות שינה וזה מוזר לי מאוד,אני חייב לציין שאין כאבים או משהו אחר בזריקות ומבחינת תוצאה אני מרוצה+++ רק הקטע של העייפות מדאיג קצת מאחר ויש לי נסיון עם כל סוגי החומרים למעט npp,יש מצב שזה ממנו?
תודה מראש

אינני מכיר סימפטום עייפות ספציפי לאחד החומרים שציינת אבל....
הרצתי חיפוש , רשמתי " עייפות " וביקשתי איזכורים של אחד המנהלים בנושא עייפות , ומה שמצאתי זה המון נושאי עייפות המתלווים לשימוש בחומרים והסיבות רובן הן עומס על הכבד .
לידיעתך
....אינני יודע אם זו הסיבה אך זה כיוון ראשון ....

• פותח/ת השרשור
אינני מכיר סימפטום עייפות ספציפי לאחד החומרים שציינת אבל....
הרצתי חיפוש , רשמתי " עייפות " וביקשתי איזכורים של אחד המנהלים בנושא עייפות , ומה שמצאתי זה המון נושאי עייפות המתלווים לשימוש בחומרים והסיבות רובן הן עומס על הכבד .
לידיעתך
....אינני יודע אם זו הסיבה אך זה כיוון ראשון ....
אני ינסה אולי פורמולות לניקוי רעלים למרות שאני לא לוקח אוראלים וזה מוזר
לגבי 16 שבועות סייקל זה לגיטימי ביותר!
אני על פרגניל כל הסייקל ואני עושה מעבר בין אסטרים של אותו החומר עצמו למעט השילוב של המסטרון,לפני 3 שנים עשיתי סייקל דומה רק במקום הדקה זה היה עם טרנבולון ארוך וקצר וגם שם היה שימוש בפרגניל לאורך כל הסייקל כולל יציאה (pct) כמו שצריך ולא הייתה לי שום בעייה עם התאוששות,תראה זה אינדיבידואלי בין כל משתמש ואני יכול להגיד לך שיחסית לאנשים שאני מכיר אני מתאושש טוב מסייקלים

חייב לציין כתגובה לדבריך האחרונים שאני מסכים בהחלט שכל אחד מגיב שונה אך עם זאת לא ניתן להשוות סייקל נוכחי לאחר בגלל שאין לדעת איך משך השנים שחקו את גופך ויצרו תגובות אחרות לחומרים דומים .
בכל מקרה אני לא התייחסתי למשך הסייקל כמו חברנו @Daniel Barack , אני ציינתי רק אופציה לכיוון על עומס על מערכות כמו הכבד שאחד מהביטויים האופניים זה עייפות כפי שאתה מתאר .
שיהיה ערב נעים

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה אובר טריינינג,אני אנוח 2-3 ימים ככה תיהיה לי יותר אינדיקציה,אגב זאת הפעם הראשונה שאני לוקח npp וזה גם יכול להיות כתגובה ראשונית לאסטר כי זכור לי שפעם ראשונה לקחתי דקה ארוך גם היו לי תופעות דומות אבל לא ברמה הזאת

שימוש בחומרים גורם לעומס על המערכות השונות בגוף
לעיתים זה יכול להתבטא בעייפות
בדוק את מצב ה-RBC וההמוגלובין שלך אולי אתה בתחילתה של אנמיה

• פותח/ת השרשור
אם המצב ישאר ככה ברור שאני יעשה בדיקות דם,שוב לי נראה שזה אובר טריינינג מכיוון שלא עשיתי הפסקה מאימונים המון המון זמן,
באיזה חברה אתה משתמש פותח הפוסט ?
זה נקרא nytex labs
פעם ראשונה שאני משתמש בחומר הזה

אם המצב ישאר ככה ברור שאני יעשה בדיקות דם,שוב לי נראה שזה אובר טריינינג מכיוון שלא עשיתי הפסקה מאימונים המון המון זמן,

זה נקרא nytex labs
פעם ראשונה שאני משתמש בחומר הזה
בהחלט יכול להיות שהעמסת על הגוף. סייקל או לא, הדרך לאימון יתר תהיה קצרה אם לא יודעים איך לווסת באימונים. בדרך כלל נפח עודף בתרגילים מורכבים הוא זה שמזרז אימון יתר

• פותח/ת השרשור
בהחלט יכול להיות שהעמסת על הגוף. סייקל או לא, הדרך לאימון יתר תהיה קצרה אם לא יודעים איך לווסת באימונים. בדרך כלל נפח עודף בתרגילים מורכבים הוא זה שמזרז אימון יתר
זאת כנראה הבעייה אצלי,לא עשיתי הפסקה של שבוע קרוב לשנתיים ובתקופה האחרונה בהחלט היה עומס מסויים במיוחד באימוני רגליים(סקוואט ודדליפט באותו אימון) בקיצור סוג של טמטום שלי כתוצאה מהיי של חומרים...גם זה קורה:🤦‍♂️:
מה שכן הייתי רוצה לדעת על npp קצת יותר כי זה פעם ראשונה שאני משתמש בו ולמשל היום קמתי בבוקר מפורט קצת יותר,השאלה היא אם זה מהמסטרון או מnpp,באופן כללי רציתי חוות דעת מאנשים שהשתמשו בחומר הנ״ל כי אני כרגע לא מפענח אותו חחח

זאת כנראה הבעייה אצלי,לא עשיתי הפסקה של שבוע קרוב לשנתיים ובתקופה האחרונה בהחלט היה עומס מסויים במיוחד באימוני רגליים(סקוואט ודדליפט באותו אימון) בקיצור סוג של טמטום שלי כתוצאה מהיי של חומרים...גם זה קורה:🤦‍♂️:
מה שכן הייתי רוצה לדעת על npp קצת יותר כי זה פעם ראשונה שאני משתמש בו ולמשל היום קמתי בבוקר מפורט קצת יותר,השאלה היא אם זה מהמסטרון או מnpp,באופן כללי רציתי חוות דעת מאנשים שהשתמשו בחומר הנ״ל כי אני כרגע לא מפענח אותו חחח
ראשית, לא חייב לקחת שבוע מנוחה טוטאלית בכדי להתאושש. אפשר, ולעיתים זה פתרון טוב, אך יש דרכים אחרות להתאושש תוך כדי שגרה. אני מעדיף לבצע כמה אימונים "קלים", כאלו שפחות עצימות ונפח. שבוע אימונים קל יכול בהחלט לשמור על מאסת שריר, חילוף חומרים תקין וטונוס שרירים גבוה, תוך מתן אפשרות לגוף להתאושש. לבחירתך מבין שתי האפשרויות.

לגבי NPP ומאסטרון - ניסיון אישי שלי עם זוג החומרים הללו בסייקל האחרון, לא חוויתי עייפות כלל. ישנה עייפות טבעית שנובעת מעומס, לחץ וכדומה. זה קורה לכולם, וללא קשר לשימוש בחומרים. ספציפית חומרים מסוג זה לא גורמים לעייפות. כפי שנכתב לך, חומרים אשר מעמיסים על הכבד עלולים לגרום לעייפות, אך גם היא מסוג קצת אחר. גם הורמון גדילה ופפטיד ה-Igf-1, למשל, עשויים לגרום לעייפות כלשהי. גם שימוש בקלן.

השורה התחתונה היא שכנראה והעומס הכללי בסייקל מאימונים רבים היא זו שגרמה לעייפות המורגשת. נסה להוריד הילוך לתקופה קצרה (כמו שרשמתי לך מקודם), וחזור לשגרה. תראה אם זה עזר.

• פותח/ת השרשור
הפסקתי להתאמן וחזרתי היום כנראה שבאמת העמסתי על הגוף יותר מדי,בכל זאת אני התחלתי לקחת פורמולות שמורידות עומס על הכבד ועכשיו מרגיש הרבה יותר טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית