עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מדבר אליי? הרבה זה עניין יחסי, יחסית למה שאני רוצה אני מרים מעטאתה מרים הרבה לא?
נו טוב כל אחד מכוון גבוה.אתה מדבר אליי? הרבה זה עניין יחסי, יחסית למה שאני רוצה אני מרים מעט
בואו נדבר על זה שאני שחיף ומחר מתחיל ריסט 😭ניסיתי להביא את השיחה קרוב יותר לנושא של הפורום (כושר ופיתוח גוף), לא ממש יוצא חח
מדוע?אני בכלל לא מתאמן.
הכל יחסי יבגני 😛
אני מחובר למטען כבר שעה 🤣טוב יש לי 3% אז אני עוד מעט זז לישון
בעיה גופנית-פיזית, אין את המוטיבציה של פעם ויש העדפות אחרות כרגע.מדוע?
טוב יש לי 2% (במחשב כן) הלכתי למיטה. אולי אתפתה ואתחבר מהפלאפון:lol:אני מחובר למטען כבר שעה 🤣
אתה מתאמן עם דרור?בעיה גופנית-פיזית, אין את המוטיבציה של פעם ויש העדפות אחרות כרגע.
למרות שאני אולי אחזור עוד השבוע, נראה כבר 🏋️😅
איפה? שאני אביא לך גםהרגע הזה שאתה מקבל מוניטין שלילי על סיפור. @BROCK LESNAR
תודה על האיזון 🤩
בסיפור חיים אצל יהב למה לא להזדיין עם השרמוטה של השכבה 🤣איפה
איפה? שאני אביא לך גם
האם הינך גיי ולא סיפרת לחברייך הוירטואלים? איפה זה נשרבסיפור חיים אצל יהב למה לא להזדיין עם השרמוטה של השכבה 🤣
נשר זה ישוב ליד חיפה שהרמה של הכל פה יותר טוב וארנונה יותר נמוכה. Win winהאם הינך גיי ולא סיפרת לחברייך הוירטואלים? איפה זה נשר
התכוונתי שאני אביא שלילי אבל ויתרתי לך אז תסתפק בכלום:lol:נשר זה ישוב ליד חיפה שהרמה של הכל פה יותר טוב וארנונה יותר נמוכה. Win win
ולא אני לא גיי.
ואני מחכה למוניטין
לי שלילי? עבריין פלילי אה? אם כבר תתן לחבוב האחר שהביא לי שלילי. אתה כבר הבאת לו פעם אחת.התכוונתי שאני אביא שלילי אבל ויתרתי לך אז תסתפק בכלום:lol:
היה שם קוביות איפשהו, זה נחשב?ניסיתי להביא את השיחה קרוב יותר לנושא של הפורום (כושר ופיתוח גוף), לא ממש יוצא חח
תירוצים של שמן שאוהב פיצה.בעיה גופנית-פיזית, אין את המוטיבציה של פעם ויש העדפות אחרות כרגע.
למרות שאני אולי אחזור עוד השבוע, נראה כבר 🏋️😅
רציתי להביא אבל צריך לחלק 3לי שלילי? עבריין פלילי אה? אם כבר תתן לחבוב האחר שהביא לי שלילי. אתה כבר הבאת לו פעם אחת.