Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 30/06/15

משהו פה בפורום מתחיל לעצבן אותי, ולצערי אין פה איפה להתלונן או למי להתלונן כיוון שהתשובה תמיד תהיה ״בעיה שלך, לך לפורום אחר״.
בכל מקרה, מה שמעצבן אותי זו ההכללה הזאת של הספאם שמשום מה תמיד פוגעת באותם אנשים כמעט, אני, חיים ומתי.
משום מה, כשקצת ההנהלה מתחילה להתעצבן שיש מעט ספאם, גם אם זה יהיה בלוג כשבעל הלוג הסכים לכך.
ואז יכול להיות לדוג׳ מצב שמקס או יבגני או כל משתמש אחר יצטרף קצת לספאם הזה, ולא יעשו להם כלום, אבל בגלל שאנחנו ילדים* (לא חושב שכיתה י״ב זה עדיין ילד, אולי מבחינת הפורום בוגר...

קרא את שאר עדכון הלוג...

תקשיב אל תקח פה את זה קשה מידי יש למנהלים תקופה שהם מתעצבנים וזה עובר להם. עזוב רד מהנושא. תפצה קצת בעזרה בפורומים למיניהם ואז תוכל להמשיך להספים. ואני מאמין שזה נטו אזהרה בגלל יהב.

תקשיב אל תקח פה את זה קשה מידי יש למנהלים תקופה שהם מתעצבנים וזה עובר להם. עזוב רד מהנושא. תפצה קצת בעזרה בפורומים למיניהם ואז תוכל להמשיך להספים. ואני מאמין שזה נטו אזהרה בגלל יהב.
לא לוקח את זה קשה, פשוט מגעיל שהיחס פה שונה בין חברי הפורום ושיש פה אפלייה.
נו טוב, נלך להפיג קצת מתחים ב FXP.

לא קבלתי כלום. אני מקבל יחס מיוחד כי אני יחסית עוזר הרבה בפורומים.
יהב מוחק תגובות? Wtf?

לא קבלתי כלום. אני מקבל יחס מיוחד כי אני יחסית עוזר הרבה בפורומים.
יהב מוחק תגובות? Wtf?
הוא ביקש מסטארדאסט שימחוק את התגובות בגלל הספאם.
ואגב לא קיבלתי אזהרה, התייחסתי לתגובה של מורן (שלא מוצדקת) לגבי התגובה שלי אצלו בלוג.
ואני לא נכנס לזה כי זה סתם מעצבן אותי.

ושוב, הוא ביקש מסטארדאסט אם אני לא טועה שימחק את כל הספאם.
אני באמת לא מבין מה יש לו. לא שכתבנו נטו ספאם חסר תוכן. הוא מנסה להפוך את הלוג שלו לנטו אימונים die hard אין לי עיסוקים אחרים בחיים?

הוא ביקש מסטארדאסט שימחוק את התגובות בגלל הספאם.
ואגב לא קיבלתי אזהרה, התייחסתי לתגובה של מורן (שלא מוצדקת) לגבי התגובה שלי אצלו בלוג.
ואני לא נכנס לזה כי זה סתם מעצבן אותי.
כולם כל הזמן מספימים לו בלוג מה קרה פתאום אכפת לו
וואו הוא לא אמיתי מה יש לו קיבלתי עכשיו איזה 10 התראות שכל התגובות שלי נמחקו.
מחקו לי 6

הוא בחר שימחקו כי הוא לא רוצה את כל הספאם שיש, אני מכבד את דעתו.
רק חבל לי שזה לא משנה את היחס המזלזל של שאר הפורום כשאני מסוגל לכבד מישהו, אבל הם לא אותי.

אה ההגיון אומר שאם אני רוצה שהספאם יפסיק אז אני אומר לכולם בלוג תפסיקו להספים וסתמו תפה.
אבל לא. אני תותח ואני משתמש בכוחות על שלי ומשתמש בסטארדאסט כדי שימחוק תגובות. כי זה ממש לא מעליב זה שכל מה שכתבתי נמחק.

אה ההגיון אומר שאם אני רוצה שהספאם יפסיק אז אני אומר לכולם בלוג תפסיקו להספים וסתמו תפה.
אבל לא. אני תותח ואני משתמש בכוחות על שלי ומשתמש בסטארדאסט כדי שימחוק תגובות. כי זה ממש לא מעליב זה שכל מה שכתבתי נמחק.
הוא אמר את זה אתמול, אבל הספאם המשיך. לא רואה משהו רע בזה שהוא ביקש למחוק תגובות, היו שם איזה 2 עמודים על כלום.
תשמע FATTY (אגב מה השם שלך?), אשכרה קראתי תעדכון. אני לא יודע עד כמה יש איזה יחס מיוחד אליך, אבל יש הבדל בין לכתוב קצת ספאם לפעמים לבין לא לדעת מתי לעצור, ובין זה שרוב ההודעות שלך זה ספאם. אני מצטער אבל רוב ההודעות שלך שראיתי זה צחוקים וכאלה, אין בהם תוכן משמעותי (לא כל ההודעות, אבל רוב), אז אני חושב שזה מה שעלול לעצבן חלק מהאנשים

הוא אמר את זה אתמול, אבל הספאם המשיך. לא רואה משהו רע בזה שהוא ביקש למחוק תגובות, היו שם איזה 2 עמודים על כלום.
תשמע FATTY (אגב מה השם שלך?), אשכרה קראתי תעדכון. אני לא יודע עד כמה יש איזה יחס מיוחד אליך, אבל יש הבדל בין לכתוב קצת ספאם לפעמים לבין לא לדעת מתי לעצור, ובין זה שרוב ההודעות שלך זה ספאם. אני מצטער אבל רוב ההודעות שלך שראיתי זה צחוקים וכאלה, אין בהם תוכן משמעותי (לא כל ההודעות, אבל רוב), אז אני חושב שזה מה שעלול לעצבן חלק מהאנשים
דרור, כן, מה לעשות, לא אני בחרתי.
Anyway,
יש פה הגזמה לחלוטין, אני משתדל לעזור הרבה ויחסית לתקופה הקודמת עם המשתמש הקודם יש הבדל גדול.
גם מבחינת הספאם, נכון, יש לי את הרגעים שלי, אבל גם ברוב הספאם אתה לא תראה שאני כותב עמודים על גבי עמודים של שיט טהור.
וכמו שנתתי את הדוג׳ בלוג של יהב, רשמתי הודעה אחת והוא התעצבן עליי ללא סיבה, קארט/אתה/כל ישות אחרת הגיב, לא מפריע לו.
זה יחס דומה שמגיע מכל הפורום, ובין אם אתה, מקס, godin (ברח לי השם), מורן, יצחק וכל משתמש אחר תספימו, לא תהיה שום בעיה, אני רושם שתי הודעות ומיד כל העצבים מופנים אליי כאילו מינימום גרמתי לקריסה של הפורום והפסד של מיליארדי דולרים למשה ולשאר צוות ההנהלה.
אגב, אני מסכים שיש מקרים שאני לא יודע מתי לעצור, אבל כל מנהל שרואה את זה יכול בשנייה לשלוח לי הודעה פרטית ״אתה מגזים בנושא X עם הספאם, אנא הפסק״ ואני אפסיק, לא צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול שמשולב באיומים ושנאה מרחבי הפורום כי אני ״ילד״, בזמן ש״ילדים״ אחרים יכולים להספים ללא הפסקה בלי שום בעיה, וזו שנאה שמכוונת רק אליי ואל חיים, ואל מתי שהצטרף אלינו.

ואגב הדוגמא עם מורן, לפני יומיים בכיף הוא היה יכול לצחוק איתי, פתאום משה / מישהו אחר מההנהלה טיפה מתעצבן ואני נהפך מינימום ראש ארגון טרור.

אותי מעצבן בעיקר העובדה שיש יחס לא שווה וענישה לא שווה בין משתמשים שונים בפורום, ושאני מקבל את היחס המשפיל והמעליב בזמן שרוב הפורום עושה מה שבז*ן שלו ואפילו לא מקבל נזיפה קטנה או איזה ׳נו נו נו׳.

חברה אני מזמין כל אחד ואחת מכם לבוא להספים איתי בFXP, באמת שזו חוויה. תרשמו פה את המשתמש שלכם ונתאם כבר ספאם שם.

אני אתן עוד דוגמא לכמה שלא סובלים אותי בפורום הזה, פתחתי נושא בפורום ׳תזונה ותוספים׳ בהתייעצות מה אני יכול לעשות מבחינת התזונה שלי בזמן שאני במחנה אימונים בשישי-שבת, חוץ ממתי, אף אחד לא העיז להגיב, בקושי עשו טובה שנכנסו לקרוא את הנושא.
כאילו באמת? 19 צפיות ורק אחד מגיב, נו באמת.
חברה אני מזמין כל אחד ואחת מכם לבוא להספים איתי בFXP, באמת שזו חוויה. תרשמו פה את המשתמש שלכם ונתאם כבר ספאם שם.
זה כבר לא כיף שם, פשוט מדכא להספים שם.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית