למי אכפת מארז ברזאותי ארז שונא 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למי אכפת מארז ברזאותי ארז שונא 😭
כבוד. אדם שגוזר קופן מלהתחבר לפורום כושל פעם בשנה שונא אותך, אתה סוג של סלב?אותי ארז שונא 😭
הוא כל יום בפורום. מגרבץ ומרוויח כסף.כבוד. אדם שגוזר קופן מלהתחבר לפורום כושל פעם בשנה שונא אותך, אתה סוג של סלב?
תגובה אחרונה: 27.04.15הוא כל יום בפורום. מגרבץ ומרוויח כסף.
מי זה ארזאותי ארז שונא 😭
ארז ברזמי זה ארז
?ארז ברז
המנהל של כספ
לא בסדר שאתה לא מכיר את ארז ברז הגרבצן..
תקשיב, אני מציע לך פשוט תנסה לא להגיב כמה זמן בנושאים אם אין לך משהו ענייני להגיד, אחרי כמה זמן אם יראו שאתה עוזר וכותב דברים מועילים בעיקר אני בטוח שהיחס ישתנה.דרור, כן, מה לעשות, לא אני בחרתי.
Anyway,
יש פה הגזמה לחלוטין, אני משתדל לעזור הרבה ויחסית לתקופה הקודמת עם המשתמש הקודם יש הבדל גדול.
גם מבחינת הספאם, נכון, יש לי את הרגעים שלי, אבל גם ברוב הספאם אתה לא תראה שאני כותב עמודים על גבי עמודים של שיט טהור.
וכמו שנתתי את הדוג׳ בלוג של יהב, רשמתי הודעה אחת והוא התעצבן עליי ללא סיבה, קארט/אתה/כל ישות אחרת הגיב, לא מפריע לו.
זה יחס דומה שמגיע מכל הפורום, ובין אם אתה, מקס, godin (ברח לי השם), מורן, יצחק וכל משתמש אחר תספימו, לא תהיה שום בעיה, אני רושם שתי הודעות ומיד כל העצבים מופנים אליי כאילו מינימום גרמתי לקריסה של הפורום והפסד של מיליארדי דולרים למשה ולשאר צוות ההנהלה.
אגב, אני מסכים שיש מקרים שאני לא יודע מתי לעצור, אבל כל מנהל שרואה את זה יכול בשנייה לשלוח לי הודעה פרטית ״אתה מגזים בנושא X עם הספאם, אנא הפסק״ ואני אפסיק, לא צריך לעשות מזה עניין כל כך גדול שמשולב באיומים ושנאה מרחבי הפורום כי אני ״ילד״, בזמן ש״ילדים״ אחרים יכולים להספים ללא הפסקה בלי שום בעיה, וזו שנאה שמכוונת רק אליי ואל חיים, ואל מתי שהצטרף אלינו.
ואגב הדוגמא עם מורן, לפני יומיים בכיף הוא היה יכול לצחוק איתי, פתאום משה / מישהו אחר מההנהלה טיפה מתעצבן ואני נהפך מינימום ראש ארגון טרור.
אותי מעצבן בעיקר העובדה שיש יחס לא שווה וענישה לא שווה בין משתמשים שונים בפורום, ושאני מקבל את היחס המשפיל והמעליב בזמן שרוב הפורום עושה מה שבז*ן שלו ואפילו לא מקבל נזיפה קטנה או איזה ׳נו נו נו׳.
כשהייתי כאן חדש יחסית שמתי סרטון של דדליפט לביקורת בפורום PL/WL. אחרי כמה ימים לא הגיבו לו אפילו פעם אחת. קורה... הקפצתי את הנושא, רק אחרי כמעט שבוע קיבלתי תגובה, וזה פורום שתמיד נכנסים אליו אנשים. אז מה זה אומר שהיה למישהו משהו נגדי? לא נראה לי.פשוט כנראה מי שהיה לו משהו ענייני להעיר לא קלט את הפוסט ומי שכן ראה אולי לא היה לו מה להגיב. לא צריך לקחת אישית כל דבראני אתן עוד דוגמא לכמה שלא סובלים אותי בפורום הזה, פתחתי נושא בפורום ׳תזונה ותוספים׳ בהתייעצות מה אני יכול לעשות מבחינת התזונה שלי בזמן שאני במחנה אימונים בשישי-שבת, חוץ ממתי, אף אחד לא העיז להגיב, בקושי עשו טובה שנכנסו לקרוא את הנושא.
כאילו באמת? 19 צפיות ורק אחד מגיב, נו באמת.
יש משהו בדבריך.Fatty אני בעד שתתחרה ביהב ותמחוק את כל התגובות שקשורות לכושר ותשאיר ספאם טהור 🤣
אני אשתדל, תודה על העצה.תקשיב, אני מציע לך פשוט תנסה לא להגיב כמה זמן בנושאים אם אין לך משהו ענייני להגיד, אחרי כמה זמן אם יראו שאתה עוזר וכותב דברים מועילים בעיקר אני בטוח שהיחס ישתנה.
יש גם את העניין הזה שהשעו אותך פעם אחת וחזרת עם משתמש אחר, אז אולי היחס אליך מראש קצת "אחר". הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להראות יותר רצינות.
אני לא לוקח את זה אישי, פשוט מעליב שכשאני פותח נושא עם שאלה היחס כל כל מועט.כשהייתי כאן חדש יחסית שמתי סרטון של דדליפט לביקורת בפורום PL/WL. אחרי כמה ימים לא הגיבו לו אפילו פעם אחת. קורה... הקפצתי את הנושא, רק אחרי כמעט שבוע קיבלתי תגובה, וזה פורום שתמיד נכנסים אליו אנשים. אז מה זה אומר שהיה למישהו משהו נגדי? לא נראה לי.פשוט כנראה מי שהיה לו משהו ענייני להעיר לא קלט את הפוסט ומי שכן ראה אולי לא היה לו מה להגיב. לא צריך לקחת אישית כל דבר
כמו שאמרתי, קורה. לא בהרכרח משהו נגדך, אולי סתם אנשים שנכנסו לא יודעים מה לענות אז מעדיפים לשתוק.אני לא לוקח את זה אישי, פשוט מעליב שכשאני פותח נושא עם שאלה היחס כל כל מועט.
אגב, רק בשביל הפרוטוקול, יהושוע צפה בנושא (ועוד במשך די הרבה זמן ראיתי אותו צופה בנושא) ולא הגיב, אז כנראה שבאמת לשאלות שלי אין תשובות.כמו שאמרתי, קורה. לא בהרכרח משהו נגדך, אולי סתם אנשים שנכנסו לא יודעים מה לענות אז מעדיפים לשתוק.
אם אני פותח נושא עם שאלה אני בהחלט הייתי מעדיף שאנשים שלא יודעים לא יענו מאשר שיענו שטויות רק בשביל להגיב
נתחיל מהדבר היחידי שמעניין (למרות שגרמתי לו לא לעניין), לצערי בחמישי אצטרך לוותר על האימון, יש לי בגרות בעשר (ולא בתשע כמו שהייתה אמורה להיות) והמקום עבודה שלי נפתח ובשיא טיפשותי קבעתי משמרת בחמישי (הסבר למה טיפשות בהמשך).
אז ככה, הסיפור הארוך.
אתמול בלילה הלכתי לישון ב 23:30, כיביתי טלויזיה, כיביתי טלפון, כיוונתי מאוורר והכל היה מצויין.
לא רק שלא נרדמתי לשנייה, לאח שלי היה אתמול בערב נשף, וחשבתי שהוא חזר כמו תמיד ב 2-3 בלילה, מסתבר שהוא חזר בחמש בבוקר והלך לישון בשש, ובשש וחצי אני כבר קמתי...
אני כבר לא שפוי מהחיטוב הזה..
היום לארוחת ערב אכלתי סלט.
פאקינג ס - ל - ט !!!!!!!!!
להגנתי היה בו 2 פרוסות גבנ״צ, 2 ביצים XL ולידו גביע 500 גר׳ של גבינה לבנה.אומאיגאד פאקינג סלטטטטטט:drOfzb0GcH:
לא תודה1