Resource icon

תירוצים ושטויות אחרות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך
תודה.
וכמובן פינוק לקינוח...
image.jpg

*אחר כך אכלתי את הלימון*

עושה, אבל משקל ילדה והמון זמן לא עשיתי יום B ככה שממחר מתחיל התקדמות מ60 ק״ג.

Fatty עדכן/ה את הלוג ״הלוג של השמן שהפך לשמנמן״:

עדכון לוג: 10/07/15 עייפות...

בקצרה, היום עבדתי 10:47 שעות.
עייף מת וכנראה מחר גם עובד בוקר.
תהרגו אותי.

חזרתי הביתה. מקלחת. המון אוכל (המון.) ועוד מעט גם לישום כי אני סחוט.
נקווה שכל האוכל לא יפריע לי לישון (קלוריות, אנרגיה וכל השיט).
עייף בטירוף.

קרא את שאר עדכון הלוג...

סוף סוף הפכת לילד גדול שמבין מה זה לעבוד. אני זוכר את הפעמים הראשונות והשבועות הראשונות שעבדתי ואז חזרתי הביתה ואמרתי לעצמי, "מה? אני צריך לעשות את זה עוד פעם? ואנשים עושים את זה 5 פעמים בשבוע? כל שבוע? שנים??" זאת מכה קשה שצריך לקבל בגיל כמה שיותר צעיר.

סוף סוף הפכת לילד גדול שמבין מה זה לעבוד. אני זוכר את הפעמים הראשונות והשבועות הראשונות שעבדתי ואז חזרתי הביתה ואמרתי לעצמי, "מה? אני צריך לעשות את זה עוד פעם? ואנשים עושים את זה 5 פעמים בשבוע? כל שבוע? שנים??" זאת מכה קשה שצריך לקבל בגיל כמה שיותר צעיר.
אין לי בעיה לעבודה, הבעיה היא שהעבודה היא בעצם לעמוד 8/6 שעות בד״כ (היום עשר כי עשעתי כפולה של שישי), ובתכלס, לא שווה את זה, גם מינימום, גם בוסים חארות, לשבת אי אפשר, אם אתה נשען מתעצבנים עליך, ילדים קטנים ומעצבנים שעושים רעש, וכן הלאה.
הבטחתי לעצמי שאני מחזיר את הכסף של המחנה אימונים, סמינר, ראמבל/פואם רולר (שאני מתכוון לקנות לבית), עוד כמה דברים קטנים ועוד כמה גרושים שיהיה לי וזהו, לא מתכוון להרוג את עצמי ככה, פשוט לא שווה את זה.

אין לי בעיה לעבודה, הבעיה היא שהעבודה היא בעצם לעמוד 8/6 שעות בד״כ (היום עשר כי עשעתי כפולה של שישי), ובתכלס, לא שווה את זה, גם מינימום, גם בוסים חארות, לשבת אי אפשר, אם אתה נשען מתעצבנים עליך, ילדים קטנים ומעצבנים שעושים רעש, וכן הלאה.
הבטחתי לעצמי שאני מחזיר את הכסף של המחנה אימונים, סמינר, ראמבל/פואם רולר (שאני מתכוון לקנות לבית), עוד כמה דברים קטנים ועוד כמה גרושים שיהיה לי וזהו, לא מתכוון להרוג את עצמי ככה, פשוט לא שווה את זה.
גם אני לא עבדתי בעבודות קלות, בעיקר במפעלים, וזה לא נהיה קל יותר, וכשתסיים צבא אם לא תלך ללמוד ישר ולא יהיה לך רשיון נהיגה זאת כנראה תהיה אחת האופציות היחידות שלך

גם אני לא עבדתי בעבודות קלות, בעיקר במפעלים, וזה לא נהיה קל יותר, וכשתסיים צבא אם לא תלך ללמוד ישר ולא יהיה לך רשיון נהיגה זאת כנראה תהיה אחת האופציות היחידות שלך
טוב, בעיה.
שכבתי במיטה, גלשתי לי בפורום להנאתי ופתאום התכווץ לי הכופף ירך ברגל שמאל ועכשיו אני לא מסוגל להזיז אותה, נחכה כמה דקות ונראה אם אני אוכל להסתדר מחר, אם לא אבקש ממנה שתוציא אותי.
כוסעמק יש לי זרמים של טרמפולינה וספוגים ברגל.

טוב, בעיה.
שכבתי במיטה, גלשתי לי בפורום להנאתי ופתאום התכווץ לי הכופף ירך ברגל שמאל ועכשיו אני לא מסוגל להזיז אותה, נחכה כמה דקות ונראה אם אני אוכל להסתדר מחר, אם לא אבקש ממנה שתוציא אותי.
כוסעמק יש לי זרמים של טרמפולינה וספוגים ברגל.
הגוף שלך מחפש תרוצים

הגוף שלך מחפש תרוצים
הגוף שלי אומר לי :
״עמדת היום פאקינג 11 שעות, מגיע לך לנוח״.
אני עכשיו עם וולטרן וכרית חימום (ומאוורר כדי לא למות מחום), נחכה כמה דקות ונראה מה יהיה, חייב להשלים שעות שינה..

הגוף שלי אומר לי :
״עמדת היום פאקינג 11 שעות, מגיע לך לנוח״.
אני עכשיו עם וולטרן וכרית חימום (ומאוורר כדי לא למות מחום), נחכה כמה דקות ונראה מה יהיה, חייב להשלים שעות שינה..
העבודה הכי מסריחה שהייתה לי אי פעם הייתה בחלוקת פלאיירים. תדמיין עכשיו את המצב שלך בדיוק רק בנוסף לכך תדמיין שאתה עם שפשפת ממש ממש כואבת במצב כזה שאתה הולך ברוחב עמידה של סומו דד ליפט. אתה עוד לא חווית את הרע ביותר אחי

העבודה הכי מסריחה שהייתה לי אי פעם הייתה בחלוקת פלאיירים. תדמיין עכשיו את המצב שלך בדיוק רק בנוסף לכך תדמיין שאתה עם שפשפת ממש ממש כואבת במצב כזה שאתה הולך ברוחב עמידה של סומו דד ליפט. אתה עוד לא חווית את הרע ביותר אחי
ומה אתה חושב? שבחיים לא חילקתי פלייארים?
ואגב עכשיו תקבל מוניטין על ההליכת סומו דדליפט, כי זה הצחיק אותי.

ומה אתה חושב? שבחיים לא חילקתי פלייארים?
ואגב עכשיו תקבל מוניטין על ההליכת סומו דדליפט, כי זה הצחיק אותי.
יפה אחי אם חילקת פלאיירים אתה יודע מה זה גהינום.
תקשיב אתה לא מבין העבודה הזאת בפלאיירים בזבזה לי כמעט את כל הכסף שהיא הביאה לי. הרווחתי שם ב3 ימי עבודה 350 שקל (כשהייתי בן 16 השכר מינימום היה אחר) ובזבזתי 200 שקל על כרטיס להופעה שלא הלכתי אליה בגלל שפשפת מהעבודה...

יפה אחי אם חילקת פלאיירים אתה יודע מה זה גהינום.
תקשיב אתה לא מבין העבודה הזאת בפלאיירים בזבזה לי כמעט את כל הכסף שהיא הביאה לי. הרווחתי שם ב3 ימי עבודה 350 שקל (כשהייתי בן 16 השכר מינימום היה אחר) ובזבזתי 200 שקל על כרטיס להופעה שלא הלכתי אליה בגלל שפשפת מהעבודה...
🤣🤣
טוב, אני שולח עכשיו לבוסית שלי הודעה, נתפס גם השריר ברגל השנייה, יש לך טיפ מה אני יכול לרשום לה כדי שיהיה קצת יותר אמין בשביל ביטול? כי להגיד לה נתפס לי השריר יהיה קצת עלוב, אבל בכל מקרה אני חייב לפחות יום מנוחה, הגוף שלי חייב את זה.

🤣🤣
טוב, אני שולח עכשיו לבוסית שלי הודעה, נתפס גם השריר ברגל השנייה, יש לך טיפ מה אני יכול לרשום לה כדי שיהיה קצת יותר אמין בשביל ביטול? כי להגיד לה נתפס לי השריר יהיה קצת עלוב, אבל בכל מקרה אני חייב לפחות יום מנוחה, הגוף שלי חייב את זה.
אני פשוט הייתי רושם "אני לא בא מחר, שבת שלום". בלי שאלות מיותרות. לא מתאים לך שאני מחליט לא לבוא? ביי.

אני פשוט הייתי רושם "אני לא בא מחר, שבת שלום". בלי שאלות מיותרות. לא מתאים לך שאני מחליט לא לבוא? ביי.
זו הבעיה, חסרים לה למחר שני עובדים, בודדים מוכנים לעבוד בשבת.
כוסעמק, נתפס לי עכשיו גם הגב והפושט ירך של הרגל. תהרגו אותי.

לדעתך לרשום לה ככה? :
״החלקתי עכשיו בבית על הרגל ואני לא מסוגל לדרוך עליה
מצטער על השעה המאוחרת אבל זה קרה ממש עכשיו ואין סיכוי שאוכל להגיע מחר ואני אחפש מישהו שיחליף אותי למחר במשמרת״.
יעבוד?

זו הבעיה, חסרים לה למחר שני עובדים, בודדים מוכנים לעבוד בשבת.
כוסעמק, נתפס לי עכשיו גם הגב והפושט ירך של הרגל. תהרגו אותי.

לדעתך לרשום לה ככה? :
״החלקתי עכשיו בבית על הרגל ואני לא מסוגל לדרוך עליה
מצטער על השעה המאוחרת אבל זה קרה ממש עכשיו ואין סיכוי שאוכל להגיע מחר ואני אחפש מישהו שיחליף אותי למחר במשמרת״.
יעבוד?
לא. אל תרשום לה ככה. הרגל שלך על הזין שלה. היא תתחיל להתבכיין לך ולהתחנן שתבוא ולהגיד שתעבוד חצי יום או משהו ואז היא תבקש שתסיים עד סוף היום. אני אומר לך מנסיון בעבודות של סחר מינימום תמיד קשה להשיג עובדים ותמיד עובדים באים ונעלמים אבל את העבודה צריך לעשות ויצא שכמה פעמים בגלל שלא הייתי מספיק גבר כדי פשוט להגיד לא הסכמתי כי פשוט הבוסית שלי עוד שניה ירדה על הברכיים והתחננה שאני אשאר שעות נוספות או אבוא יום שישי. אתה צריך ללמוד לזרוק זין. אם החלטת שאתה לא בא אתה לא מביא תרוצים. זאת לא עבודה קבועה ולא צריך אישור רופא. פשוט שלח הודעה ותגיד "אני לא בא מחר, נתראה בראשון, שבת שלום". אם יש לה בעיה עם זה אל תמציא תרוצים כי שקר זה הדבר הכי רע שאתה יכול לעשות לעצמך. פשוט תגיד לה שאתה לא רוצה לבוא מסיבות בריאותיות ואל תפרט מעבר לזה.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית