כאב באמה

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
היי ביום חמישי התחילו לי כאבים באמה של יד ימין שאני מרגיש במיוחד בכפיפת מרפק באמצע התנועה .
יש משהו לעשות כדי להקל על הכאב?
בנוסף בזמן האחרון כל פעם יש לי פציעה אחרת וכאב אחר בגוף יש מה לעשות עם זה? (זה התחיל מאז שהתחלתי להתאמן בחדר כושר כל הפציעות האלו)

בזמן האחרון כל פעם יש לי פציעה אחרת וכאב אחר בגוף יש מה לעשות עם זה?
אתה אוכל מספיק? ישן טוב? הטכניקה שלך טובה? אתה לא מתאמן יותר מדי? אם ענית "כן" על כל השאלות האלה בחר לך ספורט אחר.

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל מספיק? ישן טוב? הטכניקה שלך טובה? אתה לא מתאמן יותר מדי? אם ענית "כן" על כל השאלות האלה בחר לך ספורט אחר.
משה אמר שהטכניקה נכונה
ישן לפחות 7 וחצי 8 שעות ביום
אוכל במאזן קלורי חיובי
מתאמן לפי תוכנית שמשה הרכיב לי

האם כואב לך כשאתה עושה לחיצת חזה?
האם כואב לך באחיזה בסקוואט?
מתח?

כואב רק בכפיפת מרפק אני חושב
אני לא כל כך בטוח לגבי תרגילים אחרים אבל בכפיפת מרפק בדאמבלים זה ממש כואב

• פותח/ת השרשור
כנראה אתה מעקב את המפרק בתרגלים שאתה עושה תשפר את הטכניקה שלך
מה זה אומר?

האם כואב לך כשאתה עושה לחיצת חזה?
האם כואב לך באחיזה בסקוואט?
מתח?

כנראה אתה מעקב את המפרק בתרגלים שאתה עושה תשפר את הטכניקה שלך

עוד 3 חודשים נגמר לי המנוי לחדר כושר (אני יכול לבטל אותו כבר עכשיו) ותיכננתי אחרי שהוא נגמר לעבור לסטריט וורקאווט ולשלב עם זה כושר קרבי כי אני רוצה להתקבל ליחידה מובחרת בצבא
אתם חושבים אולי כדאי לי כבר לעבור עכשיו לסטריט כדי למנוע פציעות?
הדבר היחיד שמונע ממני לעבור זה שאני מתאמן כבר 9 חודש ואני לא מרגיש שהשגתי את הגוף שחשבתי שאני אשיג
אומנם הייתי שחיף ממש (כמו ילד מהשואה סליחה על הביטוי ) ועכשיו אני נראה כמו אדם ממוצע שלא מתאמן
ואני מפחד שאני לא אצליח לגדול בסטריט . אשמח לשמוע את החוות דעת שלכם

מה זה אומר?

עוד 3 חודשים נגמר לי המנוי לחדר כושר (אני יכול לבטל אותו כבר עכשיו) ותיכננתי אחרי שהוא נגמר לעבור לסטריט וורקאווט ולשלב עם זה כושר קרבי כי אני רוצה להתקבל ליחידה מובחרת בצבא
אתם חושבים אולי כדאי לי כבר לעבור עכשיו לסטריט כדי למנוע פציעות?
הדבר היחיד שמונע ממני לעבור זה שאני מתאמן כבר 9 חודש ואני לא מרגיש שהשגתי את הגוף שחשבתי שאני אשיג
אומנם הייתי שחיף ממש (כמו ילד מהשואה סליחה על הביטוי ) ועכשיו אני נראה כמו אדם ממוצע שלא מתאמן
ואני מפחד שאני לא אצליח לגדול בסטריט . אשמח לשמוע את החוות דעת שלכם

אני לא מבין בסטריט אבל לברוח זה לא פתרון.
לא משיגים את הגוף המושלם ב 9 חודשיפ וגם לא 3-4 שנים זה תחום של התמדה תמידית
כנראה שאתה לא אוכל מספיק ולא מתאמן כמו שצריך .. לדעתי תנסה להבין מה אתה עושה בחדר כושר ותזונה טובה .

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין בסטריט אבל לברוח זה לא פתרון.
לא משיגים את הגוף המושלם ב 9 חודשיפ וגם לא 3-4 שנים זה תחום של התמדה תמידית
כנראה שאתה לא אוכל מספיק ולא מתאמן כמו שצריך .. לדעתי תנסה להבין מה אתה עושה בחדר כושר ותזונה טובה .
הייתי בייעוץ אישי אז אני מאמין שהתוכנית התזונה והטכניקה טובה (זה מה שמשה אמר)
בכל מקרה בעוד 3 חודשים אני מפסיק בחדר כושר בגלל שאני רוצה לעבור לכושר קרבי ואין לי כסף לשניהם
השאלה האם כבר כדאי מעכשיו לפרוש כדי שלא יחמיר

כאבים באמה בזמן כפיפת מרפקים ?
זכור לי שגם לי כאב פעם . בעיקר כשה הייתי עושה כפיפת מרפקים אם מוט ישר [ זתומרת שהדיים הפוכות ועולות למעלה .. ולא כמו אם מוט W למשל שזה קצת עקום ] .
כשה אתה עושה כפיפת מרפקים בצורה כזאת האמות עובדות חז ואולי הם חלשות אצלך .
בעירון פשוט אל תעשה תרגילים שאתה מרגיש בהם כאב ובנתייפ אתה יכול לעשות פטישים ליד קימית .
יש גם כל מיני משחות למתיחה או דלקות של שרירים שיכולות לעזור וזה מה שזה ככל הנראה מתיחה באמה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית