הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טסט וינסטרול

מצב
השרשור נעול

dordavid5

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
תוך כמה זמן הם מתחילים להשפיע על הגוף מתחילת הסייקל

פה יש את הנקודה שאנשים לא מבינים.
יש השפעה ויש תוצאות. שני דברים שונים.
השפעה של סטרואידים תורגש דיי מהר. תוך יומיים מהסריקה הראשונה אתה תרגיש את זה. אתה תרגיש כוח. אתה תרגיש פחות התעייפות, אתה תרגיש - אלוהים.
תמיד אמרתי שאני לא מבין את אלו שעובדים בבורסה ומסניפים קוקאין כדי להרגיש כמו מלך. למה להסניף קוקאין ולהרגיש כמו מלך אם אפשר להזריק טסטוסטרון ולהרגיש אלוהים.
לגבי התוצאות, זה כבר תלוי בתזונה ואימון אבל לא תראה תוצאות מוחשיות בשבועיים הראשונים. שוב. ההשפעה תהיה מיידית. אתה תרגיש את זה אבל לא תראה פיזית חיצונית בגוף

השפעה של סטרואידים תורגש דיי מהר. תוך יומיים מהסריקה הראשונה אתה תרגיש את זה. אתה תרגיש כוח. אתה תרגיש פחות התעייפות, אתה תרגיש - אלוהים.
תמיד אמרתי שאני לא מבין את אלו שעובדים בבורסה ומסניפים קוקאין כדי להרגיש כמו מלך. למה להסניף קוקאין ולהרגיש כמו מלך אם אפשר להזריק טסטוסטרון ולהרגיש אלוהים.
לגבי התוצאות, זה כבר תלוי בתזונה ואימון אבל לא תראה תוצאות מוחשיות בשבועיים הראשונים. שוב. ההשפעה תהיה מיידית. אתה תרגיש את זה אבל לא תראה פיזית חיצונית בגוף
לטסטוסטרון יש אסטרים (סיפיונט, אנטט, פרופיונט וכו' וכו') ארוכים יותר וארוכים פחות
זה לא "מדויק" להגיד שסטרואידים מרגישים מייד!! ממש לא!
אני למשל עוד לא שמעתי על אדם שמכניס לעצמו טסט אנטט (אפילו לא פרופיונט ) ומרגיש מייד עליה בכוח, יכול להיות שאתה הראשון:193ek:

ההרגשה היא לא מיד. אבל טסטו נכנס למערכת הדם תוך יומיים. וזמן מחצית החיים שלו זה 10 ימים. מה שאומר שיומיים אחרי הזריקה אתה מרגיש את ההשפעה. אם לא נראה לך נכון אתה מוזמן לבדוק כל פורום בחול ואפילו ללכת לרופא שמבין. יומיים ובגוף יש 200 מג של טסטו. (כי אמפולה זה 250 אבל רק כ180 זה טסט. האמפולה אגב היא רשומה 1 מג אבל בפועל היא 1.2 בשאיבה עד הקצה). ואני מדבר על טסט באיכות פארמה (במרשם). הגוף שלך מחזיק בין 30-50 מג טסט לאדם בריא. כמות של 180-200 מורגשת מאוד. וכל מי שטוען אחרת - יש לו סחורה לא איכותית. חד משמעית. פי 5 כמות טסט בגוף אחרי זריקה ראשונה זה לא דבר נורמאלי. הגוף ״עף״. מרגישים את זה.

אגב. אני מקווה שאתה מודע לכך ש״טסטוסטרון״ הוא לא ״סטרואיד״. הוא אנאבולי בגלל ההשפעה שלו. אבל לא סטרואיד אנאבולי. אם תיקח אותו ולא תתאמן אל תצפה לניסים. בניגוד לחומרים חזקים אחרים שיפעילו השפעה פיזיולוגית חיצונית גם עם הרמה של כוס קפה במשך 15 דקות ביום.

ההרגשה היא לא מיד. אבל טסטו נכנס למערכת הדם תוך יומיים. וזמן מחצית החיים שלו זה 10 ימים. מה שאומר שיומיים אחרי הזריקה אתה מרגיש את ההשפעה. אם לא נראה לך נכון אתה מוזמן לבדוק כל פורום בחול ואפילו ללכת לרופא שמבין. יומיים ובגוף יש 200 מג של טסטו. (כי אמפולה זה 250 אבל רק כ180 זה טסט. האמפולה אגב היא רשומה 1 מג אבל בפועל היא 1.2 בשאיבה עד הקצה). ואני מדבר על טסט באיכות פארמה (במרשם). הגוף שלך מחזיק בין 30-50 מג טסט לאדם בריא. כמות של 180-200 מורגשת מאוד. וכל מי שטוען אחרת - יש לו סחורה לא איכותית. חד משמעית. פי 5 כמות טסט בגוף אחרי זריקה ראשונה זה לא דבר נורמאלי. הגוף ״עף״. מרגישים את זה.

אגב. אני מקווה שאתה מודע לכך ש״טסטוסטרון״ הוא לא ״סטרואיד״. הוא אנאבולי בגלל ההשפעה שלו. אבל לא סטרואיד אנאבולי. אם תיקח אותו ולא תתאמן אל תצפה לניסים. בניגוד לחומרים חזקים אחרים שיפעילו השפעה פיזיולוגית חיצונית גם עם הרמה של כוס קפה במשך 15 דקות ביום.

טעות טסטוסטרון הוא סטרואיד בריבוע. ובנוסף כמעט כל הסטרואידים הם נגזרות של טסטוסטרון....

אז אני אספר לך שאני משתמש בטסט של בית מרחקת שיוצא דרך רוקח עם חותמת ומדבקה של בית מרקחת, ומכניס 750מג לשבוע (אמפולה וחצי פעמיים בשבוע) וגם ביצעתי frontLoad של גרם בזריקה הראשונה (4 אמפולות) ולא הרגשתי שינוי עד לשבוע שלישי בערך.

שלום זה היום החמישי לסייקל שלי שלטסט עם ויני של בלקן(אורלי) , ואני מרגיש כלום מבחינת הכוח,האם זה ריליוונטי?
משקל גוף79
אחוז שומן:בסביבות 17

@Daniel Barack
דניאל, אולי תענו לו למסכן הוא כבר חרש את כל הפורום שלוש שנים אחורה. אי אפשר להגיד לו שהוא לא מחפש 😄😄😛

שלום זה היום החמישי לסייקל שלי שלטסט עם ויני של בלקן(אורלי) , ואני מרגיש כלום מבחינת הכוח,האם זה ריליוונטי?
משקל גוף79
אחוז שומן:בסביבות 17
מוויני לא תראה הרבה כוח .מטסט ביום חמישי לסייקל , גם לא.
אם אתה על פרופ תוך שבוע שבועים תראה תוצאות , אם אננטט אז תוך חודש - חודש וחצי.
כל זה כמובן תוך תזונה מתאימה ואימונים מתואמים למטרות שהצבת.
דבר נוסף, תפטר מבלקן. כנראה אתה לא מספיק קרוב ל״טבח״.

סתם עניתי לו , הוא בבאן.

לייק אחי!!!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית