הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט בכדורים וקלן נוזלי

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
מה קורה חברה יש לי 2 חברים אחד שהוא חולה אסטמה ולכן לטענתו הואניכול להביא לי קלן מבלרוס עם אני לא טועה כשהוא יטוס לשם כי זה תרופת מרשם שם אבל הוא אומר שזה נוזלי יכול להיות שזה ככה או שזה שקר? בנובף יש לי עוד חבר שאומר שיש לו דילר שמוכר קלן של חברה גרמנית הוא לא זוכר בדיוק תשם יש סיכוי גבוהה שה מדיטק והוא אומר שהדילר מוכר גם טסט בהזרקות בכדורים ובגל גל הבנתי שזה חרא וכדורים לא מצאתי מידע יכול להיות שהוא משקר או שיש סיכוי בכדורים כדי להשתמש בכדורים? ועד כמה הוא פחות טוב מהזרקות כי אני דיי מפחד מהזריקות

• פותח/ת השרשור
לפי מהשהבנתי זה איכותי יותר מהזרקה אך גם הרבה יותר יקר אבל עדיף עדיין הזרקה אלה עם כן זה לtrt בקשר לקלן נוזלי יש דבר כזה וכדי לקחת אותו? בנוסף איך אני יכול לדעת שהטסא שהוא מוכר לי הוא רפואי או ug

יש דבר כזה קלן נוזלי. הולך חזק בחו"ל.
יש גם תמיסה להזרקה של קלן משולב עם יוהימבין.
טסט בכדורים יקר יותר וזבל. אם אתה לא רוצה להזריק תתרחק מאנאבוליים. גם עם טסט בכדורים או בג'ל תצטרך להזריק פרגניל.

לפי מהשהבנתי זה איכותי יותר מהזרקה אך גם הרבה יותר יקר אבל עדיף עדיין הזרקה אלה עם כן זה לtrt בקשר לקלן נוזלי יש דבר כזה וכדי לקחת אותו? בנוסף איך אני יכול לדעת שהטסא שהוא מוכר לי הוא רפואי או ug
מה זה איכותי יותר?

• פותח/ת השרשור
מה זה איכותי יותר?
לפי מה שאנינזוכר פחוטהפוגע בכבד אנמ פשוטהעייף כרגע יושןבשמירה אז אני לאהסגורהעל עצמי כמו כן אפשר להזריק טסט לא לתחת נגיד לרגל או משהו?

נערך לאחרונה:
אתה יכול להזריק גם לרגל, לטרפזים, לחזה או לכל שריר אחר - רק שהסיכון לפגיעה בווריד / תגרום נזק אחר הוא מפוחת בישבן

שריר גדול ככל האפשר, ארבע ראשי, אולי האמסטרינג.
אבל בישבן יצא הכי נוח וכנראה הכי פחות יכאב.
למה מפריע לך להזריק לישבן?

כי זה גיי חח

• פותח/ת השרשור
מה הפרשי הסיכון בין השניים? יענו בין הישבן לבין הרגל כי במיוחד אני לא יוכל להסריק לישבן לבד חברים בבסיב לא ירצו להזריק לי לשם ולכן גם יותר נוח לרגל כי אני יוכל לבד לא?

דוד אתה לא בגיל המתאים להתחיל סייקל, בנוסף אתה לא אמור לתת לחברים שלך להזריק לך ובטח שלא בצבא! זה לא סטרילי! (אלא אם כן זה במרפאה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
למה לא בגיל המתאים להתחיל סייקל ובנוסף זה למנ אני לא רוצה להזריק לישבן כי אין לי איך לבד ואני לאנרוצה שהם יעשו את זה ומה הבעיה להזריק בחדר??? נגיג יד לי ארונית וכאלה א י יכול להשים שם כל פעם מזרק חדש ונקי...
דוד אתה לא בגיל המתאים להתחיל סייקל, בנוסף אתה לא אמור לתת לחברים שלך להזריק לך ובטח שלא בצבא! זה לא סטרילי! (אלא אם כן זה במרפאה).

נערך לאחרונה:
א. לא משנה איך תסובב את זה - בצבא זה לא יהיה סטרילי.
ב. אם החלטת שאתה מתחיל סייקל אל תסתמך על אף אחד! רק על עצמך! תאזור אומץ ותזריק לעצמך!.
ג. גיל 19 זה מוקדם מדי להתחיל סייקל.

• פותח/ת השרשור
א. לא משנה איך תסובב את זה - בצבא זה לא יהיה סטרילי.
ב. אם החלטת שאתה מתחיל סייקל אל תסתמך על אף אחד! רק על עצמך! תאזור אומץ ותזריק לעצמך!.
ג. גיל 19 זה מוקדם מדי להתחיל סייקל.
למה שזה לא יהיה סטרילי אני חא רוצה לישבן בגלל שלבד אני לא יוכל בגלל סה שאלתי מקומות אחרים למה גיל 19 זה מוקדם מדי כי אני עדיין מתפתח?

אתה יכול להזריק לעצמך בישבן.
אתה חושב שאנשים שיושבים על שלוש זריקות בשבוע מחפשים כל פעם מישהו שידחוף להם מחט לתחת?
זה אפילו לא מסובך.
גיל 19 זה מוקדם מדי כי אין לך מושג מה אתה עושה וכי אתה לא סגור על עצמך בשיט.
קח זמן לקרוא וללמוד על העולם הזה. אתה תעשה יותר נזק מתועלת כרגע, כנראה גם תיפול על זיופים ולא תדע מה לעשות במצבים לא צפויים שעלולים להתפתח בזמן הסייקל.
אם אתה כבר הולך על זה עכשיו למרות שזו טעות בעיניי, תיעזר במרפאה של @יניב ריז לפחות, כדי שיהיה לך גב.

אם תחזור על אותה שאלה זה לא ישנה את התשובה - אם אתה מתחיל סייקל אתה לא מזריק בחדר צבאי ומחומרים שישבו בארונית, וגם אתה מגדל אומץ ודוחף לעצמך את המחט לתחת.
fuck נתן לך את התשובה לגבי הגיל.

לסיכום פשוט רד מזה עד שתשתחרר.

מזה השטויות האלו יותר איכותי... פחות פוגע בכבד... מאיפה הקשקושים האלו.

בכדי לעבור את הקיבה ואת הכבד צריך להוסיף לכדור חומרים מסויימים.... כך שזה אם כבר.... יותר מזיק לכבד - ראה ערך ווינסטרול בכדורים.
בנוסף... בלי קשר לצבא או לא... נשמע שיש לך חוסר ידע והבנה בנושא. תרכוש קצת ... רק יעזור. אחרת השאלות שלך בפורום הזה יהיו הרבה יותר מעוררות רחמים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית