הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסט בכדורים וקלן נוזלי

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
מה קורה חברה יש לי 2 חברים אחד שהוא חולה אסטמה ולכן לטענתו הואניכול להביא לי קלן מבלרוס עם אני לא טועה כשהוא יטוס לשם כי זה תרופת מרשם שם אבל הוא אומר שזה נוזלי יכול להיות שזה ככה או שזה שקר? בנובף יש לי עוד חבר שאומר שיש לו דילר שמוכר קלן של חברה גרמנית הוא לא זוכר בדיוק תשם יש סיכוי גבוהה שה מדיטק והוא אומר שהדילר מוכר גם טסט בהזרקות בכדורים ובגל גל הבנתי שזה חרא וכדורים לא מצאתי מידע יכול להיות שהוא משקר או שיש סיכוי בכדורים כדי להשתמש בכדורים? ועד כמה הוא פחות טוב מהזרקות כי אני דיי מפחד מהזריקות

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להזריק לעצמך בישבן.
אתה חושב שאנשים שיושבים על שלוש זריקות בשבוע מחפשים כל פעם מישהו שידחוף להם מחט לתחת?
זה אפילו לא מסובך.
גיל 19 זה מוקדם מדי כי אין לך מושג מה אתה עושה וכי אתה לא סגור על עצמך בשיט.
קח זמן לקרוא וללמוד על העולם הזה. אתה תעשה יותר נזק מתועלת כרגע, כנראה גם תיפול על זיופים ולא תדע מה לעשות במצבים לא צפויים שעלולים להתפתח בזמן הסייקל.
אם אתה כבר הולך על זה עכשיו למרות שזו טעות בעיניי, תיעזר במרפאה של @יניב ריז לפחות, כדי שיהיה לך גב.
אם תחזור על אותה שאלה זה לא ישנה את התשובה - אם אתה מתחיל סייקל אתה לא מזריק בחדר צבאי ומחומרים שישבו בארונית, וגם אתה מגדל אומץ ודוחף לעצמך את המחט לתחת.
fuck נתן לך את התשובה לגבי הגיל.

לסיכום פשוט רד מזה עד שתשתחרר.
סבבה תודה חברה בעיקרון חשבתי על סייקל בעתיד אבל לא כרגע ספציפית... בקשר לקלן חשבתי לעשות מסה דיי רצינית ואז להשתמש בקלן בחיטוב כדי בגיל שלי או שלא?

מטרת הפורום הספציפי הזה היא לא להמליץ לאנשים אם כדאי להם להשתמש בחומר מסוים או לא.
המטרה היא למנוע מאנשים שהחליטו להשתמש לגרום לעצמם נזק.
תקרא מספיק כדי לדעת מה אתה מתכוון להכניס לגוף שלך, ותחזור עם שאלות מתאימות.

לשאלתך, לא כדאי. בלי קשר לגיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית