אני ילד טובהיית צריך להתחיל הפוך...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ילד טובהיית צריך להתחיל הפוך...
שמע, באמת שאני מכיר את זה כל כך טוב .
שבסופו של דבר ואני יגיד לך את זה בשיא הרצינות
אני לא מצליח לפתוח את הלב שלי לאף אחת.
אני קר לבחורות כמו קרח - ועד שאני מחליט שבסופו של דבר להיפתח , זה מאוחר מדי כי אמרתי לה שלא מתאים לי משהו רציני וכו׳.
90% מהבנות שרלילות רציני 100%.לאחרונה הייתי עם מישהי משהו כמו חודש ולא דיברתי איתה שבוע
וכמובן שאישה תגן על השרלילה.היית איתה חודש ומתוכם שבוע לא דיברת איתה. מה בדיוק רצית שיקרה:rolleyes-71:
היית איתה חודש ומתוכם שבוע לא דיברת איתה. מה בדיוק רצית שיקרה:rolleyes-71:
וכמובן שאישה תגן על השרלילה.
היינו בקשר טוב כמה חודשים והיינו ביחד חודש וקצת.אחרי החודש לא ממש דיברנו שבוע ואז היא החליטה להיות השרמוטה שהיא נולדה להיות, עשתה לי טובה.
הממ... טלפון: "שלום, זה לא אני, זה אתה. להתראות." נראה לי שזה היה עובד.
זה מצחיק אותי שרוב הבחורות אומרות משהו כזה ,ואז ברגע שאתה מעיר להם על זה שהם עושות אותו דברהיית איתה חודש ומתוכם שבוע לא דיברת איתה. מה בדיוק רצית שיקרה:rolleyes-71:
מה היא תפוח אדמה?ממש לא הגנתי על ה"שרלילה", תהיתי יחד איתך מדוע לא יצרת איתה קשר במשך שבוע שלם (הרבה זמן!) . בחורות בד'כ אוהבות תשומת לב:)
🤣ותרצה להתאבד גם
אבל אם לא תתאבד בסוף אתה תהיה סבבה .
איזה הגזמה.לא רוצה לבאס אותך או משהו. אבל אם זה היה קשר רציני יקח לך שנה שנתיים לצאת מזה
ואז בטח גם תיתקל בה או תסתכל לה בפייסבוק , תראה אותהעם מישהו אחר ותרצה להתאבד גם
אבל אם לא תתאבד בסוף אתה תהיה סבבה כי מה שלא הורג מחשל.
איזה הגזמה.
כל אחד לוקח את זה אחרת. מכירה הרבה שתוך שבוע עבר להם.
פשוט אסור להתקע בעבר ולחשוב איך מתקדמים הלאה במקום להריץ זכרונות אחורה
נכון כל אחד לוקח את זה אחרת ובגלל זה רשמתי שלהגיד שיקח לו שנה שנתיים להתגבר זה מוגזם ולא נכון לגבי כולםתקשיבי סאנשיין,כל אחד מגיב אחרת.
אם אתה בקשר ריגשי עמוק עם אדם במשך שנה+ אין מצב שתוך שבוע מהפרידה "יעבור" לך.
חלק פשוט יבכו ויכניסו את עצמם לדיכאון כתוצאה מהפרידה ו חלק יקחו את זה בקטע של אסור לי לבכות בגללה ואני צריך לזיין.
אבל לשניהם יכאב מאוד אם תוך שבועיים היא תמצא אחד אחר,חלק יראו את זה וחלק לא.
לפי דעתי גישה כזו יוצרת מצב שאתה פשוט חוסם את עצמך מללמוד על עצמך דברים
רק אחרי שמתנסים ובודקים זה מאפשר לך לדעת מה עושה לך טוב, מה אתה באמת רוצה בקשר וכו'
נכון לגבי כל דבר בחיים.
ובלי קשר, אנשים יצרו לעצמם מודל זוגיות לא בריא... בזוגיות בריאה אתה לא מאבד את עצמך בתוך הקשר.
היו לי מספיק אהבות , אני יודע מה זה .
כרגע אני נהנה ככה - בלי רגשות לאף אחת , עושה מה שבא לי .
כמו שציינתי - בסופו של דבר אני יודע שהתאהב כרגע אני לא רואה את זה מגיע , וטוב לי .
תודה אבשלום קור .בכל מקרה... *אתאהב