הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קורס מדריך חד"כ

Pauchok

משתמש מתחיל
252
113
נק' מוניטין:
177
252
113
קאנטרי קלאב ההסתדרות ראשל"צ
אני שוקל להתחיל קורס מדריכי חד"כ, בינתיים הסתכלתי רק על וינגייט יוצא שם באזור ה-9,000 שקל לתעודת מדריך משולבת.
השאלה שלי עד כמה זה כדאי, האם יש אופציות טובות להשתלב אח"כ בשוק העבודה? מה השכר הממוצע של מדריך? טיפים להתקדם?

תעשה חיפוש בנושא ואתה תקבל מספיק תוצאות...

בתור מדריך חדר כושר.. אלא אם אתה בתחום הרבה שנים ורוצה לעשות את זה בשביל עצמך- דלג על זה. פעם הקורס עלה 4 אלף, אחרי זה 6 אחרי זה 8 אחרי זה 8700, עכשיו איזה 9200.. קיצר מסחטת כסף, כן יש מרצים טובים,כן יש תעודת מדריך. לא אין כסף- בין 25-27 שקל לשעה- רוב המשמרות 5 6 שעות , פעם ב יותר. אימונים אישיים עולים בין 70-150 שקל, תלוי מה המוניטין,גיל,מקום וכו. כמה אימונים אישיים תמצא? בהתחלה כלום וגם כשתגיע למשכורת "נעה"(יותר ממינימום,סביבות ה-6), יקח הרבה זמן וכח. אתמול לדוגמא לקוח קבע והבריז לי בלי להודיע- ככה זה ישראלים..
התחום לא מוערך מספיק ואם אתה באמת מאמן מסור אתה תרגיש שאתה נותן הרבה ומקבל מעט. כמוכן רב המתאמנים ליצנים ולא מוכנים לעבוד קשה,מעדיפים לבודד שרירים כשאין להם כח בסיסי,באים בשביל וי או פוזה ומה לא..

יצא לי להכיר מדריכים שהזהירו אותי לא לעשות את הקורס- אני עשיתי כי אוהב את התחום. אבל עבודה? אפילו מדריך שכביכול טוחן אימונים אישיים במקום טוב(עזריאלי) סוגר קצת מעל המינימום.

מה שכן, חדר כושר חינם(סאונה,בריכה וכו אם זה קאנטרי), מתאים לסטודנטים(משמרת או שתיים בשבוע כדי לא לשלם ביטוח לאומי) או שחושב לעסוק בתחום בחו"ל(בארהב לדוגמא הקורס עולה 900 דולר, והמדריכים מקבלים פי 1.5 מפה..)

אני שוקל להתחיל קורס מדריכי חד"כ, בינתיים הסתכלתי רק על וינגייט יוצא שם באזור ה-9,000 שקל לתעודת מדריך משולבת.
השאלה שלי עד כמה זה כדאי, האם יש אופציות טובות להשתלב אח"כ בשוק העבודה? מה השכר הממוצע של מדריך? טיפים להתקדם?
עד לפני כמה שנים, עוד היה אפשר להבין מישהו שרוצה לעשות קורס מדריכי חדר כושר ולא בונה על קריירה בתחום , היה יוצא בסביבות 5-6 אלף אחרי הנחות אפשר היה להגיע ל3-4 אלף.. היום? כמו שכתבתי.. 9-10 אלף - מוגזם.
אז אם השאלה היא כדאי? ממש לא..
מצב שני אם אתה אוהב את התחום, ואתה לא רואה את עצמך בתור סטודנט ממלצר עד 3 לפנות בוקר, אז זה יכול להיות נחמד..

• פותח/ת השרשור
אני די מחפש את עצמי כרגע ולא רואה את העתיד שלי באיזשהי עבודה משרדית 8-4 כל יום.. זה תחום שמעניין אותי אבל באמת לפי מה שאני רואה הקורס ספציפית לא באמת יביא אותי לאנשהו. איך אפשר באמת להתקדם בתחום הספורט, לימודים כלשהם?

אני די מחפש את עצמי כרגע ולא רואה את העתיד שלי באיזשהי עבודה משרדית 8-4 כל יום.. זה תחום שמעניין אותי אבל באמת לפי מה שאני רואה הקורס ספציפית לא באמת יביא אותי לאנשהו. איך אפשר באמת להתקדם בתחום הספורט, לימודים כלשהם?
לדעתי תחום הפיזיוטרפיה הוא אחלה תחום שיכול להביא הכנסות טובות אם יש לך קליניקה פרטית וגם לשמור אותך יחסית קרוב לתחום הכושר ופיתוח הגוף.

האמת ,אני עובד כמאמן אישי בחדר כושר , ומאוד נוח לי כאשר אני סטודנט ולומד 3 ימים בשבוע , ועובד בערך 90-100 שעות עבודה בחודש (ממוצע של 25 שעות שבועיות)

ויש אצלנו מאמנים שעובדים משרה מלאה ועושים משכורות של 9-10 נטו, לוקח זמן להגיע לשם אבל זה אפשרי.

נכון שהעבודה לא מביאה שכר מאוד גבוה ובתור איש מכירות\עובד הייטק אפשר לעשות 12 נטו בכיף, אבל אם אתה מתחיל בחדר כושר ולאחר מכן עושה אימונים אישיים בחוץ אתה יכול לקחת 150-200 שקל לאימון וזה כבר איך אתה מוכר את עצמך.

עבודה במשמרת היא בזבוז זמן ואם לשם אתה חותר חבל על זמן בזבוז זמן מוחלט

עזוב שטויות תעשה תואר במדעי המחשב , תסבול 3 שנים כמו מניאק ואז אולי תרוויח טוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית