הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בא לי לגוון - תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך

Moshem

משתמש מתחיל
150
36
נק' מוניטין:
245
150
36
מטרו ג'ים גבעתיים
אז ככה:
גובה 170
משקל 73
אח"ש לא נמוך (בערך 17)

אני כבר חודש על התוכנית של ארנולד Arnold's Blueprint to cut
בא לי קצת להתרענן ממנה למרות שלא סיימתי אותה עד הסוף.

נתחיל בחלוקה:
יום א': pectorals+biceps
יום ב': back+delts+triceps
יום ג': legs+abs
יום ד': shoulders+abs
יום ה'/ו': biceps+triceps
יום ה'/ו'+ש': rest day

5 אימונים בשבוע, כולל סקוואט, דדליפט ובנץ'.

שרירים גדולים 4-5 תרגילים באימון, שרירים אחרים 3-4 תרגילים כמובן בהעדפה על תנועה חופשית מאשר מכשירים.

כמה חרא התוכנית? כמה חרא החלוקה? אשמח יותר להצעות לתיקונים מאשר תגובות ריקות כמו "חרא תוכנית"
תודה:)

אני אתן פירוט לכל מה שחרא
1) שאתה מתאמן 5 ימים רצוף
2) שאתה מתאמן 5 ימים בשבוע
3) שזה חלוקה עוד יותר דפוקה מABC ומABCD
4) שארנולד שוורצנגר בנה את התוכנית הזאת. הרפוטציה שקיבלו הספרים שהוא כתב לא הייתה גבוהה במיוחד (במילים יפות) ולקחת תוכניות אימונים שהוא בנה זה לא הדבר החכם ביותר לעשות. במיוחד למתאמן ממוצע.
5) לא יודע כמה זמן אתה מתאמן אבל אם אין לך ותק של 5 שנים ולפחות 4 פלטות בסקוואט/דד ליפט יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בתוכניות כוח/פיצול רגילות

וזה עוד לפני שאפילו ראיתי את התוכנית עצמה

אשמח יותר להצעות לתיקונים מאשר תגובות ריקות כמו "חרא תוכנית"
הנה הצעה לתיקון: תחליף תכנית.
הנה עוד הצעה: קרא את זה (נראה לי שהמטרה שלך כרגע זה חיטוב):
https://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
יש שם קישור לתכניות בסוף המאמר.
תתבייש,"שבת וינפש"
אבל למה? הוא נח בשבת

תרשום תוכנית מלאה , ואנחנו נעזור לך.

זה שאתה כותב איזורים הכל טוב ויפה אבל צריך גם תכלס.

הרפוטציה שקיבלו הספרים שהוא כתב לא הייתה גבוהה במיוחד
http://m.imdb.com/title/tt0076578/
הסרט שלו קיבל ציון 7.5 בimdb.
הספרים שלו הם רבי מכר. והוא הסמל של עולם הפיתוח הגוף. והוא תמיד ישאר אגדה בתחום.
נא לתת כבוד למלך בבקשה.
במיוחד שהולך לצאת בקרוב הסרט החמישי של שליחות קטלנית אז זהירות שוורצנגר חזר לחסל.

http://m.imdb.com/title/tt0076578/
הסרט שלו קיבל ציון 7.5 בimdb.
הספרים שלו הם רבי מכר. והוא הסמל של עולם הפיתוח הגוף. והוא תמיד ישאר אגדה בתחום.
נא לתת כבוד למלך בבקשה.
במיוחד שהולך לצאת בקרוב הסרט החמישי של שליחות קטלנית אז זהירות שוורצנגר חזר לחסל.
בתור בנאדם אני נותן לו את כל הכבוד שבעולם 😃
אבל היו דיונים שקראתי על הספרים שהוא רשם בתחום פיתוח גוף והרבה אנשי מקצוע מבינים טענו שהוא מזיין את המוח רוב הספר.
זה היה מזמן אבל אני לא זוכר באמת מה נכתב שם.

והרבה אנשי מקצוע מבינים טענו שהוא מזיין את המוח רוב הספר
שמע התקופה שהוא התאמן בה הייתה שונה מאוד מהתקופה היום בידע המדעי שאנחנו מכירים ומכמות המחקרים שנעשו בתחום, גם שקראתי את הספר של ג'ון הנסן שהיה מר יוניברס 3 פעמים, הוא כתב שם שמתח רחב ירחיב את הגב ומתח צר יגרום לגב להתעבות, ושכדי לעשות כפיפות בטן מלאות עד הברכיים ולא עד 30 מעלות כמו שהילדים היום עושים, כן זה נשמע מצחיק וכנראה שמבינים גדולים הם לא, מה שבטוח הם הרימו ברזלים, התמידו, ואכלו נכון ולכן הגיעו לטופ, זה כל מה שצריך בפיתוח גוף

אני אתן פירוט לכל מה שחרא
1) שאתה מתאמן 5 ימים רצוף
2) שאתה מתאמן 5 ימים בשבוע
3) שזה חלוקה עוד יותר דפוקה מABC ומABCD
4) שארנולד שוורצנגר בנה את התוכנית הזאת. הרפוטציה שקיבלו הספרים שהוא כתב לא הייתה גבוהה במיוחד (במילים יפות) ולקחת תוכניות אימונים שהוא בנה זה לא הדבר החכם ביותר לעשות. במיוחד למתאמן ממוצע.
5) לא יודע כמה זמן אתה מתאמן אבל אם אין לך ותק של 5 שנים ולפחות 4 פלטות בסקוואט/דד ליפט יש לך עוד הרבה לאן להתקדם בתוכניות כוח/פיצול רגילות

וזה עוד לפני שאפילו ראיתי את התוכנית עצמה
1) אין שום בעיה להתאמן רצוף
2) אין שום בעיה להתאמן 5,6 ואפילו 7 פעמים בשבוע
3) ABC וABCD הן חלוקות מעולות
4)למה?
5)וואלה? ספר את זה לכל התותחים בפיתוח גוף שלא עושים אפילו סקוואט. 5 שנים? טוב

בבקשה

1) אין שום בעיה להתאמן רצוף
2) אין שום בעיה להתאמן 5,6 ואפילו 7 פעמים בשבוע
3) ABC וABCD הן חלוקות מעולות
4)למה?
5)וואלה? ספר את זה לכל התותחים בפיתוח גוף שלא עושים אפילו סקוואט. 5 שנים? טוב

בבקשה

1) הגוף גדל במנוחה. לרוב האנשים 24 שעות מנוחה או פחות לא יספיקו למטרת היפרטרופיה כדי להתאושש ולגדול כמו שצריך
2) אותה תשובה
3) חלוקת abc וabcd לא נועדו לעבודה ב3-4 פעמים בשבוע כי גירוי שריר חד שבועי לא מספיק טוב להיפרטרופיה. מה שמחזיר אותנו לתשובה מספר 1.
4) קראתי את הדיון הזה מזמן אז אני לא זוכר כל כך. אבל אלה שקראו את הספר טענו שארנולד כתב הרבה שטויות. אני אנסה לחפש עוד מידע על זה בסופש.
5) תוכניות כוח בסיסיות יתנו לכל מתאמן מתחיל תוצאות טובות יותר מתוכניות פיצולים רבות אותיות. הסיבה לכך היא שמתאמן מתחיל ובינוני יכול להוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע. אני יוצא מנקודת הנחה שפותח הפוסט משתייך לקטגוריה הזאת ומעדיף לעשות מה שיתן לו תוצאות מקסימליות. אתה יכול להתאמן על להיות בילדר גם מ0 אבל אם בהתחלה תתחזק הדרך תהיה מהירה יותר.

1) הגוף גדל במנוחה. לרוב האנשים 24 שעות מנוחה או פחות לא יספיקו למטרת היפרטרופיה כדי להתאושש ולגדול כמו שצריך
2) אותה תשובה
3) חלוקת abc וabcd לא נועדו לעבודה ב3-4 פעמים בשבוע כי גירוי שריר חד שבועי לא מספיק טוב להיפרטרופיה. מה שמחזיר אותנו לתשובה מספר 1.
4) קראתי את הדיון הזה מזמן אז אני לא זוכר כל כך. אבל אלה שקראו את הספר טענו שארנולד כתב הרבה שטויות. אני אנסה לחפש עוד מידע על זה בסופש.
5) תוכניות כוח בסיסיות יתנו לכל מתאמן מתחיל תוצאות טובות יותר מתוכניות פיצולים רבות אותיות. הסיבה לכך היא שמתאמן מתחיל ובינוני יכול להוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע. אני יוצא מנקודת הנחה שפותח הפוסט משתייך לקטגוריה הזאת ומעדיף לעשות מה שיתן לו תוצאות מקסימליות. אתה יכול להתאמן על להיות בילדר גם מ0 אבל אם בהתחלה תתחזק הדרך תהיה מהירה יותר.
סבבה
1)הגוף גדל בכל מצב. אין טווח מסויים שידוע לנו וזה יכול להיות אחרי שעה או אחרי 168 שעות, זה משתנה מאדם לאדם, לתזונה ולתכנון האימונים
2)כנ"ל, מפתחי גוף מקצועיים מתאמנים אפילו פעמיים ביום. איך הם גודלים?
3)החלוקות מאפשרות מנוחה לקבוצות שרירים ע"י התמקדות בקבוצות אחרות וזאת בדיוק הנקודה של המנוחה וההתאוששות. מלבד זאת, זה תלוי במבנה האימון, בתכנון ובמטרות. אפשר להשיג מטרות זהות ע"י אימון קבוצת שרירים פעם בשבוע וע"י אימון קבוצת שריר ארבע פעמים בשבוע (פופלרי גם כ DUP) אבל התכנון הוא שונה. ככל שיש יותר נפח וכיווץ של השריר, כך המנוחה שתדרש היא ארוכה יותר ומכאן אפשר לבצע תכנון נכון וחכם.
4)קראת דיון ומי היו אותם אנשים?
5)תוכנית כוח בסיסית במטרה שלי היא להקנות כוח בסיסי. היפרטרופיה לא תהיה בדומה לתוכניות עם אחוזים נמוכים יותר מהמשקל וצורות עבודה שונות. יותר משקל = יותר כוח ואין לכך השלכות שליליות, אבל זה לא אומר שאי אפשר לפתח גוף בתוכניות פיצולים. אני בעד תוכניות כוח אבל לא חד משמעית, ומי שמעוניין להתעסק בהיפרטרופיה בלבד צריך להזניח לאחר כמה חודשים ולתכנן תוכנית חכמה יותר ולשמור על טווחי עבודה שונים.

סבבה
1)הגוף גדל בכל מצב. אין טווח מסויים שידוע לנו וזה יכול להיות אחרי שעה או אחרי 168 שעות, זה משתנה מאדם לאדם, לתזונה ולתכנון האימונים
2)כנ"ל, מפתחי גוף מקצועיים מתאמנים אפילו פעמיים ביום. איך הם גודלים?
3)החלוקות מאפשרות מנוחה לקבוצות שרירים ע"י התמקדות בקבוצות אחרות וזאת בדיוק הנקודה של המנוחה וההתאוששות. מלבד זאת, זה תלוי במבנה האימון, בתכנון ובמטרות. אפשר להשיג מטרות זהות ע"י אימון קבוצת שרירים פעם בשבוע וע"י אימון קבוצת שריר ארבע פעמים בשבוע (פופלרי גם כ DUP) אבל התכנון הוא שונה. ככל שיש יותר נפח וכיווץ של השריר, כך המנוחה שתדרש היא ארוכה יותר ומכאן אפשר לבצע תכנון נכון וחכם.
4)קראת דיון ומי היו אותם אנשים?
5)תוכנית כוח בסיסית במטרה שלי היא להקנות כוח בסיסי. היפרטרופיה לא תהיה בדומה לתוכניות עם אחוזים נמוכים יותר מהמשקל וצורות עבודה שונות. יותר משקל = יותר כוח ואין לכך השלכות שליליות, אבל זה לא אומר שאי אפשר לפתח גוף בתוכניות פיצולים. אני בעד תוכניות כוח אבל לא חד משמעית, ומי שמעוניין להתעסק בהיפרטרופיה בלבד צריך להזניח לאחר כמה חודשים ולתכנן תוכנית חכמה יותר ולשמור על טווחי עבודה שונים.
1) רמת התאוששות ממוצעת לא תאפשר התאוששות טובה מיום ליום. בילדרים מקצועיים הם עילוים גנטיים על חומרים ולא אמורים בכלל להכנס למשוואה.
3) אפשר דוגמא למה שאתה קורא לו חלוקה חכמה? אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך. תן לי חלוקת abc או abcd שתתאים לדעתך למתאמן מתחיל/בינוני.
4) זה היה דיון לפני כמה שנים בישראלבודי. באזור 2009-2010 בגלל זה אני לא מצליח להזכר.
5) מסכים איתך לגמרי לגבי פיצולים והיפרטרופיה. אני מאמין שכל מתאמן מתחיל צריך קודם לעבוד על כוח תקופה מסוימת ואז לעבור למה שהוא רוצה בין אם זה עוד כוח או נפח או משהו אחר. זה למה אני מסכים איתך שאחרי כמה זמן רצוי להזניח תוכניות כוח אם זאת לא המטרה שלך. אבל בהתחלה צריך להתחזק.

נתחיל מזה שקודם כל מה המשקלים שלך?
ושאתה צריך לעשות לפחות מסה אחת שתגמור בא"ש טיפה גבוהה ואז לחטב ולהחליט באיזה טווחי א"ש אתה רוצה להיות בין מסה וחיטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית