הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בא לי לגוון - תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך

Moshem

משתמש מתחיל
150
36
נק' מוניטין:
245
150
36
מטרו ג'ים גבעתיים
אז ככה:
גובה 170
משקל 73
אח"ש לא נמוך (בערך 17)

אני כבר חודש על התוכנית של ארנולד Arnold's Blueprint to cut
בא לי קצת להתרענן ממנה למרות שלא סיימתי אותה עד הסוף.

נתחיל בחלוקה:
יום א': pectorals+biceps
יום ב': back+delts+triceps
יום ג': legs+abs
יום ד': shoulders+abs
יום ה'/ו': biceps+triceps
יום ה'/ו'+ש': rest day

5 אימונים בשבוע, כולל סקוואט, דדליפט ובנץ'.

שרירים גדולים 4-5 תרגילים באימון, שרירים אחרים 3-4 תרגילים כמובן בהעדפה על תנועה חופשית מאשר מכשירים.

כמה חרא התוכנית? כמה חרא החלוקה? אשמח יותר להצעות לתיקונים מאשר תגובות ריקות כמו "חרא תוכנית"
תודה:)

• פותח/ת השרשור
1) הגוף גדל במנוחה. לרוב האנשים 24 שעות מנוחה או פחות לא יספיקו למטרת היפרטרופיה כדי להתאושש ולגדול כמו שצריך
2) אותה תשובה
3) חלוקת abc וabcd לא נועדו לעבודה ב3-4 פעמים בשבוע כי גירוי שריר חד שבועי לא מספיק טוב להיפרטרופיה. מה שמחזיר אותנו לתשובה מספר 1.
4) קראתי את הדיון הזה מזמן אז אני לא זוכר כל כך. אבל אלה שקראו את הספר טענו שארנולד כתב הרבה שטויות. אני אנסה לחפש עוד מידע על זה בסופש.
5) תוכניות כוח בסיסיות יתנו לכל מתאמן מתחיל תוצאות טובות יותר מתוכניות פיצולים רבות אותיות. הסיבה לכך היא שמתאמן מתחיל ובינוני יכול להוסיף משקל עבודה משבוע לשבוע. אני יוצא מנקודת הנחה שפותח הפוסט משתייך לקטגוריה הזאת ומעדיף לעשות מה שיתן לו תוצאות מקסימליות. אתה יכול להתאמן על להיות בילדר גם מ0 אבל אם בהתחלה תתחזק הדרך תהיה מהירה יותר.
אתה צריך לנסות להתקבל לאולימפיאדה יש ספורט בדיוק בשבילך.. אליפות העולם בקפיצה למסקנות

אגב סליחה שלא הגבתי לאנשים, למרות שיש פה באמת אנשים זהב כמו מורן ודר שבאים לעזור, אני אלך עם הידע שלי ואבנה משהו אז תודה בכ"ז 😃
אגב המשקלים הם: דדליפט: 170 לסינגל, סקוואט 110 לחמישייה, ובנץ' 80 לצערי.

אתה צריך לנסות להתקבל לאולימפיאדה יש ספורט בדיוק בשבילך.. אליפות העולם בקפיצה למסקנות

אגב סליחה שלא הגבתי לאנשים, למרות שיש פה באמת אנשים זהב כמו מורן ודר שבאים לעזור, אני אלך עם הידע שלי ואבנה משהו אז תודה בכ"ז 😃
אגב המשקלים הם: דדליפט: 170 לסינגל, סקוואט 110 לחמישייה, ובנץ' 80 לצערי.
בהצלחה 😃
משקלים נחמדים אפשר להתקדם עוד הרבה מפה מקווה שתעשה את ההחלטה הנכונה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית