הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב/ מסה

bablaka

משתמש פעיל
527
179
נק' מוניטין:
390
527
179
אהלן חברים, אני מתכנן לעשות סייקל כזה:
טסט אננטט 500 מ״ג EW 1-15
טסט פרופ 100 מ״ג 1-3 EOD
קלן 1-4
בולדנון 800 מ״ג EW 5-15
דיבול 40 מ״ג 7-10 ED
פרווירון 50 מ״ג 1-15 ED

הרעיון הוא לעשות חיטוב 4 שבועות ולאחר מכן להכנס לנייטרלי 3 שבועות ואז מסה שמונה שבועות.

סייקל שני, פיסיטי יהיה די סטנדרטי (כלומיד+נולבה).
דרך אגב החומרים הם וורמודג׳, תגובות על החברה אם אפשר..
בתקופת החיטוב אני אעשה UD2 (ארבעה סייקלים של שבוע). רציתי לדעת איך לשלב קלן בתוכנית, אם מישהו יוכל לענות לי בבקשה.

שאלה קצת ארוכה מקווה שלא התפזרתי ושזה מספיק ממוקד בשבילכם.
תודה

דיבול מיותר אבל אם אתה מתעקש הייתי מכניס אותו בשבועות 1-3.
מומלץ יותר לעשות מסה ולאחר מכן לחטב.
יש לך ניסיון עם בולד? לרוב חברי הפורום הוא גורם לרעב מטורף מה שטוב למסה אבל מאוד מקשה בחיטוב.
אני ניסיתי ורמוג'ה וגיליתי שאני אלרגי לשמן שלהם (אתיל אלואט) ואני לא היחיד. ממליץ לך לקנות ויאל אחד לוודא שאתה לא אלרגי לפני שאתה קונה את כל הסטאק.
כמובן שאת הקלן תשלב בפרוטוקול רגיל בזמן החיטוב, מיום 14 תתחיל קטוטיפן.
שים לב שפיסיטי עם בולד מתחיל כ30 ימים אחרי זריקה אחרונה, כך שכדאי למשוך עם הטסט עוד שבוע אחרי הזריקה האחרונה של הבולדנון.

• פותח/ת השרשור
דיבול מיותר אבל אם אתה מתעקש הייתי מכניס אותו בשבועות 1-3.
מומלץ יותר לעשות מסה ולאחר מכן לחטב.
יש לך ניסיון עם בולד? לרוב חברי הפורום הוא גורם לרעב מטורף מה שטוב למסה אבל מאוד מקשה בחיטוב.
אני ניסיתי ורמוג'ה וגיליתי שאני אלרגי לשמן שלהם (אתיל אלואט) ואני לא היחיד. ממליץ לך לקנות ויאל אחד לוודא שאתה לא אלרגי לפני שאתה קונה את כל הסטאק.
כמובן שאת הקלן תשלב בפרוטוקול רגיל בזמן החיטוב, מיום 14 תתחיל קטוטיפן.
שים לב שפיסיטי עם בולד מתחיל כ30 ימים אחרי זריקה אחרונה, כך שכדאי למשוך עם הטסט עוד שבוע אחרי הזריקה האחרונה של הבולדנון.
לא הבנת נראה לי, אני מתחיל בחיטוב ואז עובר למסה. בגלל זה הדיבול משתלב דווקא בסוף והבולד משתלב באמצע בגלל שלוקח לו הרבה זמן להתייצב בדם ואז הוא יכנס בדיוק כשאני אתחיל את המסה.
בלי קשר לרגישות לשמן האלואט, החומרים פועלים? מינון כמו שמוצהר?
בקשר לקלן, הבנתי שבדיאטת הUD2 יש יומיים העמסה, לא לקחת בהם את הקלן נכון?
תודה רבה על התגובה

חלק אומרים שוורמוג'ה עובד, חלק אומרים שלא. אני לא יכולתי לנסות יותר מ2 זריקות.
לגבי העמסה - אתה יכול לדלג עליה עם קלן.

אין דבר כזה חיטוב 4 שבועות ניטרלי ואז מאסה הכל באותו הסייקל!
כל גרם של שומן או נוזלים שתצליח להוריד. עם בכלל יחזרו תוך שניה במאסה. ולשבת על נייטרלי שליש סייקל זה בזבוז זמן.
תהיה מסודר קח 8 שבועות לחטב כמו בנאדם אולי עם פרופ וקלן תעשה הפסקה של 5 שבועות ותתחיל מאסה לאט.
ולגבי וורמוגה, המקורי מגיע עם ברקוד מסודר שאתה מגרד אותו ובודק באתר. עם זה לא זה - אז זה זיוף להתרחק

בטח שעובד כך החומרים לא קסם חיטוב עושים כמו שצריך או שלא עושים בכלל.
יש ריבאונד של הגוף.
פותח הנושא תעדכן מה קרה לך בסייקל עוד כמה שבועות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית