שוקל ייעוץ אישי באתר

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך

Master

מושעה
540
103
אהלן,
אני ממש רוצה לרדת במשקל עשיתי 2 דיאטות גדולות בחיים שלי וירדתי ברשונה 23 ובשנייה 21-22 קילו,
עליתי את הכל בחזרה לאחר תקופה מסויימת דבר שמטריד אותי מאוד,
אני משרת בצבא וקשה התזונה שם,
האם יש הבטחה שיש תוצאות? כי יש לי מלא מלא כוח רצון מטורף אני רוצה לקחת את זה בתור דרך חיים ,
לרדת במשקל ולעשות שרירים וגוף בנוי

ויזה נטענת של הדואר לדוגמא היא כן 16 ספרות ולא אמורה להיות לך בעיה לשלם איתה.

• פותח/ת השרשור
אפשר לשלם עם כרטיסי אשראי המכילים 16 ספרות. כ.א עם 8 ספרות לא יעבוד.

ויזה נטענת של הדואר לדוגמא היא כן 16 ספרות ולא אמורה להיות לך בעיה לשלם איתה.

יכול להיות שלא הבנתי נכון כמה עולה התחלה של ייעוץ עם תפריט ותכנית אימונים ומעקב הכל ביחד אני צריך ל 3 חודשים בינתיים, כמה יעלה לי?
?

אני רק רוצה להוסיף
שבמקומות אחרים (לצערי) לוקחים לך רק על פגישה בודדת
וכל שבוע שאתה בא אל הבחור שממליץ לך אתה משלם עוד שקל בערך
ככה שב3 חודשים שזה 12 שבועות יוצא שאתה משלם שזה שזה שקל ל3 חודשים
או מקום אחר לוקח משהו כמו שקל על פגישה פלוס מעקב ל3 חודשים
וכו' וכו'

ואני יכול להוסיף שמניסיון אישי ארוך עם משה הוא תותח ואם באמת תעבוד בקפידה אחרי ההוראות שלו אתה תגיע בדיוק! לתוצאות שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אני רק רוצה להוסיף
שבמקומות אחרים (לצערי) לוקחים לך רק על פגישה בודדת
וכל שבוע שאתה בא אל הבחור שממליץ לך אתה משלם עוד שקל בערך
ככה שב3 חודשים שזה 12 שבועות יוצא שאתה משלם+*שזה+שזה שקל ל3 חודשים
או מקום אחר לוקח משהו כמו שקל על פגישה פלוס מעקב ל3 חודשים
וכו' וכו'

ואני יכול להוסיף שמניסיון אישי ארוך עם משה הוא תותח ואם באמת תעבוד בקפידה אחרי ההוראות שלו אתה תגיע בדיוק! לתוצאות שאתה רוצה

הוא רשם ש3 חודשים עולה, אז זה או?

לגבי הייעוץ אתם עובדים לפי היכולת הכלכלית של האנשים ומכינים להם תוכנית תזונה מותאמת לפי היכולת שלהם או שיש לכם חוקי ברזל
אני חושב שהוא התכוון למישהו אחר. 3 חודשים באתר עולים ש"ח
לגבי הייעוץ אתם עובדים לפי היכולת הכלכלית של האנשים ומכינים להם תוכנית תזונה מותאמת לפי היכולת שלהם או שיש לכם חוקי ברזל כלומר תוכל לנמק קצת על תוכנית התזונה והתוספים

לגבי הייעוץ אתם עובדים לפי היכולת הכלכלית של האנשים ומכינים להם תוכנית תזונה מותאמת לפי היכולת שלהם או שיש לכם חוקי ברזל
אתה מקבל 10-15 החלפות לכל ארוחה, ככה שאתה בוספו של יום יכול לבחור מה לאכול בתפריט היומי. אין חוקים נוקשים בתפריט בכלל, הוא מאוד גמיש. מה שכן, אם תרצה לקבל את רוב החלבון שלך מפחמימות (כי זה זול יותר) אז זה לא יעבוד (דגן+פחמימה אפשרי).

אתה מקבל 10-15 החלפות לכל ארוחה, ככה שאתה בוספו של יום יכול לבחור מה לאכול בתפריט היומי. אין חוקים נוקשים בתפריט בכלל, הוא מאוד גמיש. מה שכן, אם תרצה לקבל את רוב החלבון שלך מפחמימות (כי זה זול יותר) אז זה לא יעבוד (דגן+פחמימה אפשרי).
לא אני ממש לא התכוונתי לזה ואין לי בעיה מה שתגיד זה קדוש פשוט גם לי יש קצת ידע בענייני תזונה ובניתי לעצמי תוכנית תזונה שתתאים למשקל מסויים או למטרה שלי אבל עדין אני צריך ליווי מקצועי בהכל וכמובן להציג לך את התוכנית ואתה תגיד לי אם היא טובה ומתאימה למטרות שלי ופשוט להוסיף לי לתוכנית או לשנות בה דברים כי הקטע כאן שאני לא יכול לעמוד במספר רב של ארוחות המקסימום זה 4 פלוס מנת חלבון לזה התכוונתי לכן בניתי לעצמי תוכנית שמותאמת מראש לאורח חיים שלי אז אני ישמח לשינוי בתוכנית הזאת או בתמיכה שלך כמובן בייעוץ האישי לזה התכוונתי ושאלה נוספת תוצאות תוך כמה זמן רואים כלומר להגיע למטרה מסויימת זה יקח הרבה זמן לפי הערכתך??? ושוב תודה

אתה יכול לבחור לאכול כמה ארוחות שתרצה בייעוץ אישי ואין בעיה עם 3-4 ארוחות ביום. הייעוץ אישי באתר מתאים את עצמו אליך ולא אתה אלינו וזה ההבדל בין ייעוץ אישי לסתם תפריט שתמצא באינטרנט (כמו בפורטל לדוגמה).

לגבי הזמן להגיע למטרה זה תלוי מה המטרה הסופית ומה המצב ההתחלתי - בהתאם לכך אפשר לתת הערכה של זמן.

אתה יכול לבחור לאכול כמה ארוחות שתרצה בייעוץ אישי ואין בעיה עם 3-4 ארוחות ביום. הייעוץ אישי באתר מתאים את עצמו אליך ולא אתה אלינו וזה ההבדל בין ייעוץ אישי לסתם תפריט שתמצא באינטרנט (כמו בפורטל לדוגמה).

לגבי הזמן להגיע למטרה זה תלוי מה המטרה הסופית ומה המצב ההתחלתי - בהתאם לכך אפשר לתת הערכה של זמן.
לפי התמונה שמופיעה בצד זה המצב הנוכחי אני שוקל 86 גובה 178 לא יודע מה אחוז השומן אצלי בדיוק אבל אני מנחש שזה בינוני ולא ממש גבוה המטרה שלי זה להגיע לאותו משקל עם אחוז שומן נמוך פלוס מינוס אותו משקל צריך לציין שאני כרגע בסייקל נפח האם כדאי לי לכנס לייעוץ עכשיו או לחכות עד סוף הסייקל?

מה זה סייקל נפח?

כדי להשאר על אותו המשקל עם אחוז שומן נמוך יותר צריך לעבור תקופות שונות של מסה וחיטוב. אם תחטב אתה תצטרך להוריד במשקל ואם תעלה במסת השריר אתה תצטרך להעלות במשקל, לכן תצטרך לעבור כמה חודשים מכל תקופה (להעלות במסת השריר, להגיע למשקל גבוה יותר ואז לחטב וכך חלילה עד שתשיג את התוצאה הרצויה)

Back
למעלה תחתית