ייעוץ תוכנית אימונים

• פותח/ת השרשור Lihex
  • פורסם בתאריך

Lihex

משתמש מתחיל
114
6
נק' מוניטין:
23
114
6
שלום נסיתי לעשות ss אבל כשלתי אני עשיתי את זה במשך זמן רב ולא הגעתי לתוצאות מרשימות יש אולי איתי קצת בעיות אני בצבא עושה יומיות לא מקוצרות והתזונה לא הכי טובה והשינה לא משהו אבל אני באמת השתדלתי קיצר יש אולי תוכנית אחרת כאילו אני אנסה לעשות אותה טוב הפעם אז יש לכם המלצות לתוכנית אימונים טובה בשבילי?
משקלים 80 squat
60 bench
90 deadlift
זה המשקלים שלי עכשיו
מקודם הייתי בטיפה עושה יותר כי חזרתי לאימונים כי היה לי בעיות בצבא

• פותח/ת השרשור
אני יכול כל יום להתאמן אני פשוט חוזר מאוחר הביתה כאילו בשעה 5 ככה אני בבית פשוט לא נראלי לי שss מתאים לי כי זה הרבה השקעה לא?

אם הסיבה לבעיה שלך בצבא היא בגלל שאתה לא עושה מקוצרות זה נחשב כתירוץ כיוון שיש לי חבר שחוזר כל יום ב7 בערב לבית והוא מספיק הכל
כולל ארוחות, שינה, אימונים. הוא לוקח איתו קופסאות אוכל לבסיס ואוכל.
כנראה שאתה לא רוצה להשקיע מספיק ולהתקדם.
הייתי ממליץ לך ללכת על FBW כדי להתחיל לעלות משקלים.

• פותח/ת השרשור
אני לא אכלתי לפי תפריט אכלתי בצבא ארוחה אחת ושתיתי גיינר ובשאר היום אני הייתי אוכל המון סטייקים פרגיות ואורז ותוצאות לא משהו כי ראית איזה משקלים יש לי חח

אני לא אכלתי לפי תפריט אכלתי בצבא ארוחה אחת ושתיתי גיינר ובשאר היום אני הייתי אוכל המון סטייקים פרגיות ואורז ותוצאות לא משהו כי ראית איזה משקלים יש לי חח
נו אז לאיזה תוכית אתה רוצה לשנות ? אני לא בעד SS אבל הקטע של התכונית הזאת הוא לעלות את משקלי העבודה ואתה צריך לאכול הרבה בשביל לעלות במשקל גם .
אם לא אכלת במאזן קלורי חיובי אז מין הסתם שלא עלית במשקל ונעצרת איפה שנעצרת .
בכל מקרה מציע לך כן לקרוא מדריך לתזונה וזה כן אפשרי לשמור בצבא . מי שרוצה יצליח .. אלה אם אתה ביחידה קרבית או משהו ששם באמת קשה .
שום תוכנית לא תקדם אותך לא מי בחינת פיתוח מסת שריר או כוח אם לא תוכאל נכון ...

כמו שאמרו כאן, אתה לא תתקדם בשום תכנית אם לא תאכל נכון. וגם אם לא תישן כמו שצריך. יש תכניות פחות טובעניות מSS, למשל מה שצירפו קישור למעלה (לינארית של ביל סטאר), או שאתה יכול לקחת FBW או AB כלשהי, אבל שוב, אתה לא תראה תוצאות אם האוכל והשינה לא טובים. מצטער, אבל זה משקלים מאוד נמוכים בשביל תקיעה בSS, שזה אומר שהתזונה והשינה (או אחד מהם אבל כתבת גם וגם) הם מאוד לא טובים ולא קצת לא טובים.
לגבי זה שאתה חוזר ב 5 בערב הביתה, אז מה אתה חושב שיקרה אחרי הצבא כשתעבוד משרה מלאה? אני לא חושב שתחזור הביתה לפני. אם יש אפשרות תיקח איתך אוכל לבסיס, ותלך לישון מוקדם יותר.

• פותח/ת השרשור
אני בטוח לא הייתי במאזן קלורי שלילי כי הייתי אוכל המון פשוט טורף אוכל אכלתי נגיד שווארמה 2 לאפות וגיינר שזה יוצא המון קלוריות
או סטייקים של חצי קילו והמון אורז אכלתי ממש מלוכלך בגלל זה התזונה לא הייתה הכי טובה חח כי לא יכולתי לשמור על תפריט מסודר נסיתי לאכול כמה שיותר אוכל ביום אבל פשוט לא יודע ss אני הייתי תקוע כל שבוע במשקל
אז לעשות bill star?
וab זה רק פיתוח גוף לא?
וזה משנה אם עשיתי דיפ סקוואט hb ולא lb?

נערך לאחרונה:
אני יכול כל יום להתאמן אני פשוט חוזר מאוחר הביתה כאילו בשעה 5 ככה אני בבית פשוט לא נראלי לי שss מתאים לי כי זה הרבה השקעה לא?
אני מסיים לעבוד והולך להתאמן ב 6 ולפעמים ב 7 וחצי. כשאני ער מ 8 בבוקר אם לא לפני.
כמה שעות אתה יישן? אתה יכול לשפר?
איך הפלוס הקלורי?

אם התוכנית תובענית מידיי עבורך, אני חושב ש 5x5 של ביל סטאר יטיב עימך.

ואתה צריך לאכול הרבה בשביל לעלות במשקל גם .
תלוי כמה זה הרבה בשבילך 😃
אפשר גם בפלוס של 300 להתקדם עד גבול מסויים ובפלוס של 500 להתקדם יפה מאוד.
לא חייבים לאכול כמו חזירים או להעמיס אוריאו כמו שחלק עושים.

• פותח/ת השרשור
אני מסיים לעבוד והולך להתאמן ב 6 ולפעמים ב 7 וחצי. כשאני ער מ 8 בבוקר אם לא לפני.
כמה שעות אתה יישן? אתה יכול לשפר?
איך הפלוס הקלורי?

אם התוכנית תובענית מידיי עבורך, אני חושב ש 5x5 של ביל סטאר יטיב עימך.

תלוי כמה זה הרבה בשבילך 😃
אפשר גם בפלוס של 300 להתקדם עד גבול מסויים ובפלוס של 500 להתקדם יפה מאוד.
לא חייבים לאכול כמו חזירים או להעמיס אוריאו כמו שחלק עושים.
אני בלי תפריט אז אני לא יכול להגיד כמה מדויק אבל מה שעשיתית כשחזרתי מהצבא לקחתי גיינר שזה אלף קלוריות ואת השאר פשוט נסיתי לאכול כמה שיותר שינה זה 6-8
וסקוואט hb lb משנה? כי אני לא יודע לעשות lb

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית