הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נעל שטוחה עבור רגל רחבה

ShumDavar

משתמש מתחיל
36
49
נק' מוניטין:
185
36
49
אהלן אנשים, אחרי שנה שנעל הכדורסל שלי שירתה אותי נאמנה, הגעתי למסקנה שמשקלי העבודה שלי כבר לא מתאימים לנעל מהסוג ואני זקוק לנעל שתתאים לספורט שאני עוסק בו. עברתי על מה שהיה רשום בפורום ולא מצאתי המלצה לנעל שמתאימה לצרכים שלי, לכן אני כותב את מה שאני כותב.

אני זקוק להמלצה עבור נעל לרגל מאוד רחבה, עם סוליה שטוחה (ז.א - נעל WL לא תתאים בשום אופן), שתהיה עמידה להתעללות ולא תתעוות כשהרגל תלחץ עליה כלפי חוץ בסקוואט (או תגלוש על הרצפה לקיביניפיני) ואם הסוליה שלה תהיה דקה, זה בונוס משמעותי.
יש לי פלטפוס והרגל שלי תמיד גולשת לצדדים בנעל, לכן עניין העמידות חשוב מאוד.

עד עכשיו היחידה שמצאתי שמתאימה לקריטריונים היא הנעל של מארק בל בריבוק, אבל יש לי 2 בעיות איתה - 1. אני לא בטוח שהיא באמת מתאימה לרגל רחבה למרות הביקורות, 2. אני לא חושב שהיא עמידה. היא נראית כמו אולסטאר מוגדלת בשקל תשעים.

אשמח להצעות 😃

לפי הסרטון לקידום מכירות היא מאוד מתאימה לבעלי רגל רחבה, אבל זה סרטון לקידום מכירות.
לפני שבועיים שלוש ראיתי בריבוק חולון את הנעל הזאת רק מידה 36-37 נראה לי, אולי תצליח להזמין דרכם ככה תוכל למדוד אותה קודם.

• פותח/ת השרשור
חשבת על נייק רומלאוס .? הם דיי רחבות ..

הדגשתי "עם סוליה שטוחה (ז.א - נעל WL לא תתאים בשום אופן)"

לפי הסרטון לקידום מכירות היא מאוד מתאימה לבעלי רגל רחבה, אבל זה סרטון לקידום מכירות.
לפני שבועיים שלוש ראיתי בריבוק חולון את הנעל הזאת רק מידה 36-37 נראה לי, אולי תצליח להזמין דרכם ככה תוכל למדוד אותה קודם.

נשמע כמו רעיון טוב. אתה משוכנע שזו היתה הנעל? אם כן אני נוסע לשם מחר מבחינתי.

ניסית ללכת לחנות נעלי ספורט טובה וחיפשת נעל שמתאימה לך?
מה אתה חושב ידידי? 😃
לא הייתי כותב את הפוסט הזה אם הייתי פשוט קם והולך לחנות נעליים ומוצא את מה שאני צריך באורח פלא.

ברור שלא היית כותב את הפוסט אם היית מוצא שם נעל. כתבתי את זה למקרה שלא הלכת לחנות בארץ בכלל.

נשמע כמו רעיון טוב. אתה משוכנע שזו היתה הנעל? אם כן אני נוסע לשם מחר מבחינתי.
100% גם בשם של הדגם שנבדק במחשב וגם שראיתי בעיניים את הנעל.
אבל שוב זה היה זוג אחד מידה 36-7

• פותח/ת השרשור
100% גם בשם של הדגם שנבדק במחשב וגם שראיתי בעיניים את הנעל.
אבל שוב זה היה זוג אחד מידה 36-7

זה לא כזה נורא, אני אנסה להשיג אותם טלפונית או בדרך אחרת ואבדוק אם יש להם מלאי למידות אחרות. אני בספק שזו המידה היחידה שיש להם.
וכמובן חברים, אשמח להצעות נוספות.

• פותח/ת השרשור
חשבתי עליה, אבל יש לי 3 בעיות איתה.

1. אני לא יודע כמה רחב היא רצה. אין יותר מדי ביקורות עליה.
2. לא מכיר מישהו בארץ שיש לו אחת כזו
3. היא יקרה בטירוף וזה חתיכת סיכון להזמין אחת מבלי לדעת שהיא "האחת" (if you know what i mean חח)

עקרונית אין בעיה שהרגל תרחיב את המעטפת והסוליה עדיין תישאר בגודל האמיתי שלה, בגלל שהגובה של הסולייה אפס לא תרגיש את החריגה מהגבולות.
מטאל החליפו את הדגם לעקב שהוא מעט מוגבה מה שיכול לגרום לחוסר נוחות מסויימת ולכן לא הייתי רוכש את הדגם החדש לרגל שהיא רחבה.

אם אתה מחפש עקב אפס הייתי רוכש את הotomix, הם הנעליי wrestling הכי רחבות שאני מכיר, וכמובן יש לך את האפוציה לנעליי קרוספיט טי.אר. שאין שום סיבה שהיא לא תהיה מספיק רחבה בשבילך. היא הרבה יותר רחבה מהנעל הממוצעת (מה שגורם לי במקרה שלי להעדיף את האולסטאר).

בתור אחד שסובל מרגל רחבה
אני משתמש באולסטאר כמה מידות יותר(כמו כל נעל שאני לובש)
זה לא מפריע לי, ולפעמים זה גורם לבלבול האויבים שחושבים שהם דרכו לי על קצות האצבעות אבל בפועל לא

הכי פשוט שפשוט תפתור את עניין הפלטפוס וכל נעל תתאים לך
תרשום בגוגל how to fix flatfoot
וכמה חודשים מהיום אין לך פלטפוס
אני תיקנתי את שלי דרך האינטרנט יש תרגילים מיוחדים לכף הרגל
אל תזניח את זה
מניסיון!!!

עד עכשיו היחידה שמצאתי שמתאימה לקריטריונים היא הנעל של מארק בל בריבוק, אבל יש לי 2 בעיות איתה - 1. אני לא בטוח שהיא באמת מתאימה לרגל רחבה למרות הביקורות, 2. אני לא חושב שהיא עמידה. היא נראית כמו אולסטאר מוגדלת בשקל תשעים.
יש לי אותה ואני מרוצה מאוד, היא עוברת אצלי התעללות יומיומית (סומו הכי רחב שאפשר, סקוואטים) וברוך מארק בל היא עדיין טובה. יש לי אותה שנה כבר.

• פותח/ת השרשור
יש לי אותה ואני מרוצה מאוד, היא עוברת אצלי התעללות יומיומית (סומו הכי רחב שאפשר, סקוואטים) וברוך מארק בל היא עדיין טובה. יש לי אותה שנה כבר.

טוב לשמוע! 😃
מה שכן, אני שוקל כמעט פי 3 ממך ומרים בערך פי 2 ממך, אז עדיין יש לי ספקות לגבי העמידות של הנעל עבורי.

אגב מאיפה קנית אותה?

בתור אחד שסובל מרגל רחבה
אני משתמש באולסטאר כמה מידות יותר(כמו כל נעל שאני לובש)
זה לא מפריע לי, ולפעמים זה גורם לבלבול האויבים שחושבים שהם דרכו לי על קצות האצבעות אבל בפועל לא

אין דבר יותר גרוע מנעל שתהיה גדולה בכמה מידות כדי שתתאים. נעל PL צריכה לשבת על הרגל כמו כפפה, שהרגל לא תוכל לגלוש בתוכה.

עקרונית אין בעיה שהרגל תרחיב את המעטפת והסוליה עדיין תישאר בגודל האמיתי שלה, בגלל שהגובה של הסולייה אפס לא תרגיש את החריגה מהגבולות.
מטאל החליפו את הדגם לעקב שהוא מעט מוגבה מה שיכול לגרום לחוסר נוחות מסויימת ולכן לא הייתי רוכש את הדגם החדש לרגל שהיא רחבה.

אם אתה מחפש עקב אפס הייתי רוכש את הotomix, הם הנעליי wrestling הכי רחבות שאני מכיר, וכמובן יש לך את האפוציה לנעליי קרוספיט טי.אר. שאין שום סיבה שהיא לא תהיה מספיק רחבה בשבילך. היא הרבה יותר רחבה מהנעל הממוצעת (מה שגורם לי במקרה שלי להעדיף את האולסטאר).

הבעיה בהרחבה של המעטפת היא בלאי מוגבר על הנעל. יש סיבה שיש לך סוליה בנעל - היא עמידה יותר מהמעטפת ואתה אמור לדרוך עליה, לא על חלק מהסוליה וחלק מהמעטפת. עם הזמן הנעל תתחיל להתעוות, מה שיוביל למנח לא בריא של הרגל בתוך הנעל (כנראה וואחד סופינציה של כף הרגל) ויגביר את הסיכוי שלך לפציעות ארוכות טווח. חשוב לי מאוד שהנעל תתאים לרוחב כף הרגל שלי בקירוב טוב.

אם מישהו יכול להוסיף מידע על הנעל של METAL או כל נעל אחרת שתתאים לקריטריונים שציינתי זה יהיה מעולה 😃

טוב לשמוע! 😃
מה שכן, אני שוקל כמעט פי 3 ממך ומרים בערך פי 2 ממך, אז עדיין יש לי ספקות לגבי העמידות של הנעל עבורי.

אגב מאיפה קנית אותה?

אין דבר יותר גרוע מנעל שתהיה גדולה בכמה מידות כדי שתתאים. נעל PL צריכה לשבת על הרגל כמו כפפה, שהרגל לא תוכל לגלוש בתוכה.

הבעיה בהרחבה של המעטפת היא בלאי מוגבר על הנעל. יש סיבה שיש לך סוליה בנעל - היא עמידה יותר מהמעטפת ואתה אמור לדרוך עליה, לא על חלק מהסוליה וחלק מהמעטפת. עם הזמן הנעל תתחיל להתעוות, מה שיוביל למנח לא בריא של הרגל בתוך הנעל (כנראה וואחד סופינציה של כף הרגל) ויגביר את הסיכוי שלך לפציעות ארוכות טווח. חשוב לי מאוד שהנעל תתאים לרוחב כף הרגל שלי בקירוב טוב.

אם מישהו יכול להוסיף מידע על הנעל של METAL או כל נעל אחרת שתתאים לקריטריונים שציינתי זה יהיה מעולה 😃

כל עוד אני קושר מספיק חזק הרגל שלי לא זזה לשום מקום, לא קדימה לא אחורה ולא לצדדים
באולסטאר ובנעל WL שלי

טוב לשמוע! 😃

אגב מאיפה קנית אותה?
למרות שאני לא סוס מטורף כמוך יש גם לדר אותן נעליים, מוזמן לשאול גם אותו.
אחי שלח לי את הנעליים מקנדה. דר הזמין ממאסטופ.
אם אתה נרשם לאתר של ריבוק אתה מקבל מלא מבצעים והנחות כל הזמן, תירשם ותחכה שיהיה במבצע ואז תזמין עם מאסטופ או B2U.
ומרים בערך פי 2 ממך
לא אתה לא...

למטאל יש הגבהה קלה באיזור של האצבעות כדי לעזור להתיישב אחורה, עוזר בעיקר בסימן דדליפט.
לא חושב שזה מפריע לסקוואט או קלאסי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית