עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר כתבתי... על זה שזה החלום שלי ללמוד מדעי המחשב, מצב כלכלי ועל זה ששיפרתי בגרות ב"צוק איתן" תו"כ צו 8 ועל אמי"ר ששיפרתי והוצאתי פתור. לא מעניין אותם.אני גם הייתי עם סכם נמוך יותר והתקבלתי, תכתוב מכתב לראש החוג ותבקש להתקבל למרות הסכם שנמוך יותר.
בהרבה פעמים זה מספיק לכלום, תכנס לפורום 'עבודה בהייטק' בתפוז ותקרא על הקורסים האלה.זה כי ראש החוג שם פוץ. במערכות מידע הוא יותר בא לקראת הסטודנטים.
ובכל מקרה, לדעתי תבדוק אופציות של קורסים מקצועיים, יש קורסים של חצי שנה ויותר שאומנם לא מקיפים כמו תואר אבל בהרבה פעמים זה מספיק.
בהרבה פעמים זה מספיק לכלום, תכנס לפורום 'עבודה בהייטק' בתפוז ותקרא על הקורסים האלה.זה כי ראש החוג שם פוץ. במערכות מידע הוא יותר בא לקראת הסטודנטים.
ובכל מקרה, לדעתי תבדוק אופציות של קורסים מקצועיים, יש קורסים של חצי שנה ויותר שאומנם לא מקיפים כמו תואר אבל בהרבה פעמים זה מספיק.
על סמך מה אתה אומר את זה? כמעט בכל המשרות לתפקידי פיתוח תואר אקדמי מאוניברסיטה בממוצע טוב זאת דרישת סףאני רואה חסרון בתואר אקדמי במחשבים על פני קורס מקצועי...אלא אם כן אתה מכוון למשרה ממשלתית.
יש טעם לנסות לדבר עם מישהו שם?זה כי ראש החוג שם פוץ. במערכות מידע הוא יותר בא לקראת הסטודנטים.
על סמך היותי איש סיסטם,שמבין גם בפיתוח ובאף מקום עבודה של הקולגות שלי ,נס,קומברס,מל"ם לא היה צריך תואר אקדמאי.רק ניסיון.בהרבה פעמים זה מספיק לכלום, תכנס לפורום 'עבודה בהייטק' בתפוז ותקרא על הקורסים האלה.
בהרבה פעמים זה מספיק לכלום, תכנס לפורום 'עבודה בהייטק' בתפוז ותקרא על הקורסים האלה.
על סמך מה אתה אומר את זה? כמעט בכל המשרות לתפקידי פיתוח תואר אקדמי מאוניברסיטה בממוצע טוב זאת דרישת סף
עם זה אני לא מתווכח, אבל הדרך לקבל נסיון ברוב המקרים דורשת תואר אקדמי אלא אם יש לך נסיון מהצבא.על סמך היותי איש סיסטם,שמבין גם בפיתוח ובאף מקום עבודה של הקולגות שלי ,נס,קומברס,מל"ם לא היה צריך תואר אקדמאי.רק ניסיון.
על סמך היותי איש סיסטם,שמבין גם בפיתוח ובאף מקום עבודה של הקולגות שלי ,נס,קומברס,מל"ם לא היה צריך תואר אקדמאי.רק ניסיון.
עם זה אני לא מתווכח, אבל הדרך לקבל נסיון ברוב המקרים דורשת תואר אקדמי אלא אם יש לך נסיון מהצבא.
דר'א כמה אנשי סיסטם שמרוויחים פחות מ 10.000 שקל אתה מכיר?[/QUOTE
]
כמה שכר התחלתי של איש מערכות מידע (ממוצע של התפקידים האפשריים) בלי ניסיון בעבודה הראשונה? (או עם ניסיון במהלך השנה השלישית של התואר ובסופו להכנס לאותו התפקיד במשרה מלאה)
אני עדיין לא יודע אם לעשות תואר במערכות מידע או לא.. לשפר בגרות לא כ"כ יעזור.. אני אעלה ל654 בסכם אם אפשר מתמטיקה (79) וגאוגרפיה (לא למדתי) 5יח׳ עם 90 כ"א ואז אהיה בתחתית העדיפויות לקבלה (670 זה רף הקבלה)שכר לבוגר יהיה בסביבות 9-10 ואחרי 3 שנים יכול להגיע ל 13-15.
מתכנתים יכולים להתחיל גם ב 15, בוגר אוניברסיטה טובה, ממוצע גבוה ונסיון כסטודנט
זה לא תואר רע, אני חושב שתכנות הוא תואר עדיף. תנסה לקחת כמה שיותר קורסים בתכנות אמיתי ופחות קורסי תיאוריה ובמידת האפשר להשתלב במקצוע כבר כסטודנט.אני עדיין לא יודע אם לעשות תואר במערכות מידע או לא.. לשפר בגרות לא כ"כ יעזור.. אני אעלה ל654 בסכם אם אפשר מתמטיקה (79) וגאוגרפיה (לא למדתי) 5יח׳ עם 90 כ"א ואז אהיה בתחתית העדיפויות לקבלה (670 זה רף הקבלה)
או שפשוט אנסה להכנס להיות מתכנת לאחר שכבר אהיה איש מערכות מידע, מה שלא נראה לי יקרה בקלות
ממש לא.הדרך לצבור ניסיון אינה תלויה בתואר,אלא ביכולת שלך להתחיל כמתכנת ג'וניור.בכל חברה ישמחו לקחת "בשר טרי" ולתת לו לטחון 13 שעות ביום בשביל 6-7 אלך.עם זה אני לא מתווכח, אבל הדרך לקבל נסיון ברוב המקרים דורשת תואר אקדמי אלא אם יש לך נסיון מהצבא.
דר'א כמה אנשי סיסטם שמרוויחים פחות מ 10.000 שקל אתה מכיר?
כי אני צריך 2 מקצועות של 5 יח׳ עם ציון 90 בשביל להגיע לסכם 652-654 וסף הקבלה הוא 670...למה אתה מפחד לשפר בגרויות?
לא מצאתי בטבלה כזאת.. רק רשימהתוכל להעלות גם את הסילבוס של מדעי המחשב?