הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאי פטאל וס"אל לירן חג׳בי - דעתכם?

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
דעתי שאי אפשר לדעת מה היה לכאן ולכאן, אך יש מצב שהיא ניפחה את העניין יתר על המידה או שיש שם עניין של נקמנות.

בשביל זה יש בית משפט בישראל, נחכה למשפט.

הייתי ממליץ בשבלב זה לא לשפוט, לא את הקצין ולא את החיילת.
ומה בית המשפט יעשה לאותה נערה אם יגלה ששיקרה?

בסעיף 237 לחוק העונשין, נקבע כי העונש על עדות שקר יהיה עד 7 שנות מאסר.

זה שלא ממשים את זה ברוב המוחלט של הפעמים זה עניין אחר... אני אישית מעדיף שיהיו 1000 נשים ששיקרו ולא יעשו להם כלום על עדות שקר מאשר ולו אחת שנאנסה, לא הצליחה להוכיח את זה, הואשמה בעדות שקר ונשלחה לכלא.

המצב במדינה הזאת מאוד עגום בתחום הזה ואם כבר אז לרעת הבנות לא הבנים. יש לי לא מעט ידידות שאמרו לי באופן מפורש שכל הפרוצדורה הזאת, המבישה והמכפישה כדי להתלונן על מישהו שאנס לא שווה את כל הטרחה ולא תיתן שום דבר למתלונן בין כה וכה. הדבר היחיד שאולי היה מניע אותן להתלונן זה למנוע ממנו לעשות את זה לאחרות וגם כאן הדעות היו חלוקות. לשחזר את כל האירועים שקרו מול בן אדם זר שכותב הכל ועוד צריך לדרג כמה נהנית מהאונס זה רק מראה כמה כל העניין מגוחך ולא מתחשב.

בכל מקרה המצב הגיע לאיפה שהוא כיום (כל הפרוצדרה) בגלל אותם עדויות שקר כך שזה אפילו עוד יותר מכעיס.

בסעיף 237 לחוק העונשין, נקבע כי העונש על עדות שקר יהיה עד 7 שנות מאסר.

זה שלא ממשים את זה ברוב המוחלט של הפעמים זה עניין אחר... אני אישית מעדיף שיהיו 1000 נשים ששיקרו ולא יעשו להם כלום על עדות שקר מאשר ולו אחת שנאנסה, לא הצליחה להוכיח את זה, הואשמה בעדות שקר ונשלחה לכלא.

דיכוטומיה שגויה. אתה גם מעדיף להרוס חיים של 1000 גברים שלא עשו כלום?

המצב במדינה הזאת מאוד עגום בתחום הזה ואם כבר אז לרעת הבנות לא הבנים. יש לי לא מעט ידידות שאמרו לי באופן מפורש שכל הפרוצדורה הזאת, המבישה והמכפישה כדי להתלונן על מישהו שאנס לא שווה את כל הטרחה ולא תיתן שום דבר למתלונן בין כה וכה. הדבר היחיד שאולי היה מניע אותן להתלונן זה למנוע ממנו לעשות את זה לאחרות וגם כאן הדעות היו חלוקות. לשחזר את כל האירועים שקרו מול בן אדם זר שכותב הכל ועוד צריך לדרג כמה נהנית מהאונס זה רק מראה כמה כל העניין מגוחך ולא מתחשב.

בכל מקרה המצב הגיע לאיפה שהוא כיום (כל הפרוצדרה) בגלל אותם עדויות שקר כך שזה אפילו עוד יותר מכעיס.

יש לך לא מעט ידידות שנאנסו? נשמע כאילו אתה משקר.

דיכוטומיה שגויה. אתה גם מעדיף להרוס חיים של 1000 גברים שלא עשו כלום?
זה העניין, זה לא הורס את החיים של הגברים כמו שזה יכול להרוס את החיים של האישה.
יש לך לא מעט ידידות שנאנסו? נשמע כאילו אתה משקר.

😳 אמרתי שהן טוענות שמידה והיו נאנסות לא היו מתלוננות ככל הנראה ואילו היו מתלוננות היה זה רק כדי למנוע מאותו האדם לפגוע בנשים נוספות ותו לא.

וואלה. אז אם יום בהיר אחד, אחת הבחורות שהיה להן את המזל לשכב איתך, תחליט שאתה דוחה אותה ולכן נראה לה שהיא נאנסה, אתה תגיד לה ״לא נורא מותק, את יכולה להרוס את החיים שלי רק בקטנה״?

😳 אמרתי שהן טוענות שמידה והיו נאנסות לא היו מתלוננות ככל הנראה ואילו היו מתלוננות היה זה רק כדי למנוע מאותו האדם לפגוע בנשים נוספות ותו לא.

כן, הן ממש יודעות מה הן היו עושות במידה והן היו נאנסות 🫤

וואלה ? אני לא אדבר על ההוצאות של המשפט וההרגשה שאתה פושע נמלט שזה יוצר, אבל האמינות והמוניטין שלך נהרסים ואתה לא יכול להסתכל בעיניים של הסובבים אותך מהבושה. זה בהחלט משאיר צלקת לכל גבר שעובר את זה ועוד בגלל מה ? איזו מטומטמת שחטפה חלסטרה ועושה מה שבראש שלה.

וואלה. אז אם יום בהיר אחד, אחת הבחורות שהיה להן את המזל לשכב איתך, תחליט שאתה דוחה אותה ולכן נראה לה שהיא נאנסה, אתה תגיד לה ״לא נורא מותק, את יכולה להרוס את החיים שלי רק בקטנה״?
שתתלונן... יסגר התיק. אני אנתק איתה קשר והופה החיים יפים.

כן, הן ממש יודעות מה הן היו עושות במידה והן היו נאנסות 🫤

לא הבנת כנראה את הפואנטה, יש הרבה בנות שנאנסות ולא מתלוננות בדיוק בגלל הגישה הזאת, הפחד מהפרוצדורה, הפחד שלא יצליחו להוכיח והפחד שיהפכו אותם לאשמות בכל הסיפור.

לפי מה שאתה אומר, אני יכול להביא מישהי הביתה להגיד לה שנשחק בדומינו וזה כל. כשהיא בבית שלי לאנוס אותה ולעשות מה שבא לי, הרי זה מילה שלי מול מילה שלה, אני בסך הכל יגיד שהיא רצתה לקיים יחסי מין והופה הפלתי את האשמה עליה והפכתי אותה לשקרנית.

שתתלונן... יסגר התיק. אני אנתק איתה קשר והופה החיים יפים.

התיק אולי יסגר. ובינתיים יגררו אותך שנים במשפטים, הקריירה שלך, התדמית שלך ומערכת העצבים שלך ילכו לפח.

לא הבנת כנראה את הפואנטה, יש הרבה בנות שנאנסות ולא מתלוננות בדיוק בגלל הגישה הזאת, הפחד מהפרוצדורה, הפחד שלא יצליחו להוכיח והפחד שיהפכו אותם לאשמות בכל הסיפור.

אתה לא הבנת את הפואנטה. הידידות שלך קשקשניות כי אין להן מושג מה הן היו עושות במקרה שבאמת היו נאנסות. קל לדבר בתאוריה.

לפי מה שאתה אומר, אני יכול להביא מישהי הביתה להגיד לה שנשחק בדומינו וזה כל. כשהיא בבית שלי לאנוס אותה ולעשות מה שבא לי, הרי זה מילה שלי מול מילה שלה, אני בסך הכל יגיד שהיא רצתה לקיים יחסי מין והופה הפלתי את האשמה עליה והפכתי אותה לשקרנית.

איפה אמרתי את זה? אמרתי שחייב להיות עונש על עדות שקר בדיוק כמו שחייב להיות עונש על אונס.

אתה לא הבנת את הפואנטה. הידידות שלך קשקשניות כי אין להן מושג מה הן היו עושות במקרה שבאמת היו נאנסות. קל לדבר בתאוריה.

הבאתי לך הרגע עובדה מהשטח אתה לא יכול לחלוק עליה, ישנן הרבה בנות שנאנסות ולא מתלוננות.

איפה אמרתי את זה? אמרתי שחייב להיות עונש על עדות שקר בדיוק כמו שחייב להיות עונש על אונס.
לא ענית על הטענה שלי, איך מישהי יכולה להוכיח שאנסו אותה אם הגבר טוען שזה היה בהסכמה...? (אין תיעוד ואין עדים)

הדרך היחידה זה לבוא יותר לקראת האישה מאשר אל הגבר

הבאתי לך הרגע עובדה מהשטח אתה לא יכול לחלוק עליה, ישנן הרבה בנות שנאנסות ולא מתלוננות.

כמה?

לא ענית על הטענה שלי, איך מישהי יכולה להוכיח שאנסו אותה אם הגבר טוען שזה היה בהסכמה...? (אין תיעוד ואין עדים)

הדרך היחידה זה לבוא יותר לקראת האישה מאשר אל הגבר

לא, אי אפשר לבוא לקראת אף אחד מהצדדים.

איך אפשר לדעת אם הן לא מתלוננות...?

מספיק לראות שברגע שמישהי אחת מתלוננת על אנס סדרתי פתאום קופצות עוד 20 שאומרות שגם להן זה קרה... גם אם כמה מהן משקרות עדיין זה מראה את היקף התופעה.

איך אפשר לדעת אם הן לא מתלוננות...?

מספיק לראות שברגע שמישהי אחת מתלוננת על אנס סדרתי פתאום קופצות עוד 20 שאומרות שגם להן זה קרה... גם אם כמה מהן משקרות עדיין זה מראה את היקף התופעה.

אז בעצם אין לך נתונים? אוקיי.

נמאס לי מגברים בני 50 שמשוכנעים שהם מתת המין האנושי ואין מצב שהבחורה בת העשרים לא תחשוק בהם. לא תמצא אישה אחת בת 50 עם אותה מידה של הכחשה עצמית.
מסתובבים להם אקס-קציני-צהל שבטוחים שהמחזור החדש שגוייס הוא עבורם.
בא לי להקיא.
ומה בדיוק האנטרס של בחורה בת 20 להתלונן סתם?
ה'פשע' היחיד של המתלוננות היום שהן לא נראות מספיק קורבנות. הן יפות, מלאות בטחון ושמחת חיים בדיוק כמו שכל אחד היה רוצה שהבת שלו תהיה.

ודרך אגב להוציא לפנסיה זה לא עונש הולם.

היא דוברת אמת כי הוא לא מכחיש -כרגיל - אלא טוען שזה היה בהסכמה.
אתה רואה סיבה שהיא תנהל איתו רומן בהסכמה?
עבור בת 18 40=50=70 כולם זקנים מידי, כמו אבא שלה!

היא דוברת אמת כי הוא לא מכחיש -כרגיל - אלא טוען שזה היה בהסכמה.
אתה רואה סיבה שהיא תנהל איתו רומן בהסכמה?
עבור בת 18 40=50=70 כולם זקנים מידי, כמו אבא שלה!

יכול שבמקרה הזה היא דוברת אמת, אמרתי שאני לא מכיר אותו ולא מתייחס אליו. אני רק אומר שהנימוק שאין לה סיבה לנהל איתו רומן ושאין לה סיבה להתלונן סתם הוא לא קיים. אני יודע שזה לא נשמע לך הגיוני שבת 18 תצא עם בן 40-50 אבל הדברים האלה קורים. וגם קורה שנשים מתלוננות רק כדי להתנקם או להשיג דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית