הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי הולך לצפות בקרב המאה?

FuriousLift

משתמש פעיל
905
207
נק' מוניטין:
519
905
207
הקרב המדובר הוא בין PACMAN לMAYWEATHER
למי שמעוניין לראות ביום שבת מחר בשעה 4 בבוקר יתחיל השידור בספורט 1 ובשעה 6 בבוקר יתחיל הקרב הולך להיות משהוא בן ז***!
מי אתם אומרים לוקח?

קרב בדיחה,שניהם שוקלים 60+ קילו בערך.
אני כאחד ששוקל 95+ יכול לכפכף אותם,איפה הימים של מוחמד אלי וטייסון גברים אמיתים(אתה לא יכול לקרוא לעצמך גבר אם אתה מתחת ל90 קילו).נמאס לי לראות גמדים שחיפים רצים בזירה.

• פותח/ת השרשור
אני כאחד ששוקל 95+ יכול לכפכף אותם,איפה הימים של מוחמד אלי וטייסון גברים אמיתים(אתה לא יכול לקרוא לעצמך גבר אם אתה מתחת ל90 קילו).נמאס לי לראות גמדים שחיפים רצים בזירה.
אני מסכים איתך חלקית אני גם יותר אוהב את הקרבות של הענקיים,אבל מצד שני אתה לא יכול לקרוא להם שחיפים כי קודם כל הם אתלטים ומה שדרוש מהם זה מהירות ותגובה מהירה בספורט הזה.

אני יודע שאתה טרול,אבל אם תגיד עוד משהו רע על פאקמן אני אזיין אותך!

אבל ברצינות,השאלה האמיתית מי המטורף שלא ייצפה בזה?פאקינג קרב העשור.
גו monkeyiao

כן אחי גם את אנדרסון סילבה אתה יכול לכפכף וטוני יא ועוד הרבה שמתחת ל90

כמה חיכיתי לקרב הזה
זה נכון שאין בזה "שואו" כמו במשקל כבד
אבל לשתי המתאגרפים האלה מגיע את כל הכבוד בעולם
מצד אחד יש לו את הספורטאי שלא הפסיד מעולם הספורטאי הרווחי בעולם עבריין שישב בכלא
ספורטאי מתנשא שאמר שהוא טוב יותר מעלי ובכלל שחצן שהדת שלו היא כסף
צד שני יש בחור מהפילפינים בא ממשפחת מצוקה
בחור שקט צנוע וירא שמים חבר בפרלמנט הפיליפיני
אז אני בצד של פאקיאו

• פותח/ת השרשור
כמה חיכיתי לקרב הזה
זה נכון שאין בזה "שואו" כמו במשקל כבד
אבל לשתי המתאגרפים האלה מגיע את כל הכבוד בעולם
מצד אחד יש לו את הספורטאי שלא הפסיד מעולם הספורטאי הרווחי בעולם עבריין שישב בכלא
ספורטאי מתנשא שאמר שהוא טוב יותר מעלי ובכלל שחצן שהדת שלו היא כסף
צד שני יש בחור מהפילפינים בא ממשפחת מצוקה
בחור שקט צנוע וירא שמים חבר בפרלמנט הפיליפיני
אז אני בצד של פאקיאו
גם אני מסכים איתך כי פלויד עושה את זה בשביל הכסף ברגע שהוא מפסיד את זה הוא פורש

אני מסכים איתך חלקית אני גם יותר אוהב את הקרבות של הענקיים,אבל מצד שני אתה לא יכול לקרוא להם שחיפים כי קודם כל הם אתלטים ומה שדרוש מהם זה מהירות ותגובה מהירה בספורט הזה.
מקווה שברור לך שזה הולך להיות קרב מכור.סוג של WWE.

אני יודע שאתה טרול,אבל אם תגיד עוד משהו רע על פאקמן אני אזיין אותך!

אבל ברצינות,השאלה האמיתית מי המטורף שלא ייצפה בזה?פאקינג קרב העשור.
גו monkeyiao

מעדיף לראות אליפות מחוז תל אביב לכיתות ד'-ה' בג'ודו.לפחות אז אני יודע שזה לא מכור.

כן אחי גם את אנדרסון סילבה אתה יכול לכפכף וטוני יא ועוד הרבה שמתחת ל90

אם היית מבין קצת בפיסיקה היית יודע שככל שהאגרוף שוקל יותר ככה העוצמה שלו גדולה יותר ולי יש היתרון עצום.אני לא צריך לתת יותר מאגרוף אחד בשביל שזה יגמר.הייתי אומר שזה 50/50 רק בגלל שהם בכושר אירובי טוב יותר

מעדיף לראות אליפות מחוז תל אביב לכיתות ד'-ה' בג'ודו.לפחות אז אני יודע שזה לא מכור.

אם היית מבין קצת בפיסיקה היית יודע שככל שהאגרוף שוקל יותר ככה העוצמה שלו גדולה יותר ולי יש היתרון עצום.אני לא צריך לתת יותר מאגרוף אחד בשביל שזה יגמר.הייתי אומר שזה 50/50 רק בגלל שהם בכושר אירובי טוב יותר

אם היית מבין קצת באגרוף היית יודע שגם אם האגרוף שלך שוקל יותר,לא צריך יותר מדי כוח כדי להפיל אותך לרצפה עם מכה מדוייקת לסנטר,ככה שעד שאתה תרים את היד שלך כבר תהיה על הרצפה.

ומה מכור לא הבנתי?הם כבר את הכסף שלהם קיבלו(כ100 מיליון כל אחד לפי מה שאני זוכר),ככה שלא ברור לי למה להם למכור את הקרב?אף אחד מהם לא רוצה להפסיד ואני בטוח שאין מישהו שיכול לקנות אחד מהם.

מההתחלה ידעתי שאתה לא בסדר!

אם היית מבין קצת באגרוף היית יודע שגם אם האגרוף שלך שוקל יותר,לא צריך יותר מדי כוח כדי להפיל אותך לרצפה עם מכה מדוייקת לסנטר,ככה שעד שאתה תרים את היד שלך כבר תהיה על הרצפה.

ומה מכור לא הבנתי?הם כבר את הכסף שלהם קיבלו(כ100 מיליון כל אחד לפי מה שאני זוכר),ככה שלא ברור לי למה להם למכור את הקרב?אף אחד מהם לא רוצה להפסיד ואני בטוח שאין מישהו שיכול לקנות אחד מהם.

בגלל שהקרב הזה שווה מאות מיליונים אל תצפה שהוא יגמר ב20 שניות כמו שהוא אולי היה נגמר.הם רוצים לתת שואו,יהיו הרבה סיבובים והרבה אקשן.הרבה מאוד כסף מושקע במופע הזה.

טייסון היה 1.75 ועלי היה די שחיף.

דבר שני, צריך הרבה יותר מלשקול 95 על מנת לכפר על הבדלים כאלה בטכניקה (בינך לבין פלויד) , כנראה שלא תצליח לגעת בו לפני שתקבל נוקאוט.

בגלל שהקרב הזה שווה מאות מיליונים אל תצפה שהוא יגמר ב20 שניות כמו שהוא אולי היה נגמר.הם רוצים לתת שואו,יהיו הרבה סיבובים והרבה אקשן.הרבה מאוד כסף מושקע במופע הזה.
זה נקרא מכור?זה נקרא לתת שואו,וזה משהו שהרבה מאוד לוחמים עושים בין אם במודע ובין אם לא,אף אחד מהם לא רוצה להפסיד והם יודעים כמה מונח על הצלחת.
לפלויד יש מאזן מושלם(47-0) ופאק כמעט מושלם(אני מאמין 3 הפסדים(?)),ככה שזה הולך להיות קרב מטורף.

טייסון היה 1.75 ועלי היה די שחיף.

דבר שני, צריך הרבה יותר מלשקול 95 על מנת לכפר על הבדלים כאלה בטכניקה (בינך לבין פלויד) , כנראה שלא תצליח לגעת בו לפני שתקבל נוקאוט.

עכשיו עצבנת אותי.מוחמד עלי שקל 107 וטייסון 109 כמו גברים אמיתים.תבדוק את העובדות לפני שאתה אומר שעלי "שחיף".
זה נקרא מכור?זה נקרא לתת שואו,וזה משהו שהרבה מאוד לוחמים עושים בין אם במודע ובין אם לא,אף אחד מהם לא רוצה להפסיד והם יודעים כמה מונח על הצלחת.
לפלויד יש מאזן מושלם(47-0) ופאק כמעט מושלם(אני מאמין 3 הפסדים(?)),ככה שזה הולך להיות קרב מטורף.

כן זה מכור כי הם לא באים לזירה במטרה לחסל.תראה קרבות של טייסון חלקם נמשכו 30 שניות.הוא לא בא לקשקש כמו מה שהולך להיות בקרב הקרוב הוא בא לרצוח.הקרב יהיה מופע ותאמין לי כשמעורבים סכומים של מאות מיליוני דולרחם וזה לא כולל ההימורים מאחורי הקלעים הם לא משאירים שום דבר ליד הגורל.הכל מתוכנן מראש.

עכשיו עצבנת אותי.מוחמד עלי שקל 107 וטייסון 109 כמו גברים אמיתים.תבדוק את העובדות לפני שאתה אומר שעלי "שחיף".

כן זה מכור כי הם לא באים לזירה במטרה לחסל.תראה קרבות של טייסון חלקם נמשכו 30 שניות.הוא לא בא לקשקש כמו מה שהולך להיות בקרב הקרוב הוא בא לרצוח.הקרב יהיה מופע ותאמין לי כשמעורבים סכומים של מאות מיליוני דולרחם וזה לא כולל ההימורים מאחורי הקלעים הם לא משאירים שום דבר ליד הגורל.הכל מתוכנן מראש.

זה מה שאתה מפספס,זה לא קרב של משקל כבד.
בקרבות של משקל כבד המטרה היא לסיים את הקרב כמה שיותר מהר,כי יש להם יחסית מעט סטאמינה כדי למשוך את הקרב ל12,אז בדר"כ אלה קרבות שנגמרים בסיבוב 1-4.
זה קרב של משקל קל,אז אין להם שום סיבה לסיים מהר,כי הם לא יתעייפו באותה רמה כמו משקל כבד,אז בין אם ירצו או לא הקרב יימשך אני מאמין ליותר מ6 סיבובים.

הטרלה אפילו רק סבירה צריכה שיהיה לה ולו קשר קלוש למציאות...

תנו לי להבין
כל אחד מהם קיבל 100 מליון דולר כדי לפוצץ לשני את הפרצוף?
בחרתי במקצוע הלא נכון.

החלוקה ביניהם אמורה להיות 60:40 (לטובת מייוות'ר) על "ארנק" של כ 240$M

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית