הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מי הולך לצפות בקרב המאה?

• פותח/ת השרשור
עכשיו עצבנת אותי.מוחמד עלי שקל 107 וטייסון 109 כמו גברים אמיתים.תבדוק את העובדות לפני שאתה אומר שעלי "שחיף".

כן זה מכור כי הם לא באים לזירה במטרה לחסל.תראה קרבות של טייסון חלקם נמשכו 30 שניות.הוא לא בא לקשקש כמו מה שהולך להיות בקרב הקרוב הוא בא לרצוח.הקרב יהיה מופע ותאמין לי כשמעורבים סכומים של מאות מיליוני דולרחם וזה לא כולל ההימורים מאחורי הקלעים הם לא משאירים שום דבר ליד הגורל.הכל מתוכנן מראש.

מצטער אבל פלויד מתאמן כבר קרוב ל 19 שנים חצי מהם כמקצוען עם רקורד מדהים לדעתי .
אחרי כמה שניות בזירה עם פלויד אתה תקבל מכה שלא תבין איפה אתה נמצא במקרה הטוב תיפול בהכרה במקרה הפחות טוב תאבד הכרה ובמקרה הגרוע תמות ממכה אחת שלו.
תבין הוא עובד כבר המון זמן בזירה זה הבית שלו ואת נכנס למגרש הביתי שלו.
גם את תביא לו 20 ווים זה לא יוריד אותו הוא עשה המון קרבות יודע להגן מצויין.

מקווה שברור לך שזה הולך להיות קרב מכור.סוג של WWE.

מעדיף לראות אליפות מחוז תל אביב לכיתות ד'-ה' בג'ודו.לפחות אז אני יודע שזה לא מכור.

אם היית מבין קצת בפיסיקה היית יודע שככל שהאגרוף שוקל יותר ככה העוצמה שלו גדולה יותר ולי יש היתרון עצום.אני לא צריך לתת יותר מאגרוף אחד בשביל שזה יגמר.הייתי אומר שזה 50/50 רק בגלל שהם בכושר אירובי טוב יותר

אני מקווה שאתה צוחק כשאתה אומר שאגרוף אחד שלך יפיל מתאגרף מהאליטה.

סתם
קרב בדיחה,שניהם שוקלים 60+ קילו בערך.
אני כאחד ששוקל 95+ יכול לכפכף אותם,איפה הימים של מוחמד אלי וטייסון גברים אמיתים(אתה לא יכול לקרוא לעצמך גבר אם אתה מתחת ל90 קילו).נמאס לי לראות גמדים שחיפים רצים בזירה.
אני מזמין אותך למועדון האיגרוף השכונתי אצלי בעיר, אני יארגן לך ילד עד גיל 18 במשקל דומה ואני מבטיח לך שאתה לא תצליח לגעת בו אפילו.

איך באלי שפקיאו יקח , אבל פלויד יותר טוב ממנו

אני כאחד ששוקל 95+ יכול לכפכף אותם,איפה הימים של מוחמד אלי וטייסון גברים אמיתים(אתה לא יכול לקרוא לעצמך גבר אם אתה מתחת ל90 קילו).נמאס לי לראות גמדים שחיפים רצים בזירה.
אם אתה חושב שאתה יכול להחזיק יותר מ 10 שניות מול פלויד, אתה חי בסרט.

לכפכף אותם...? הם לוקחים 10 כמוך ביחד

סתם שתקבל פרופורציה

החל מ5:42

עוד דוגמא- כאן היה מישהו הרבה יותר גדול ממך- 130 קילו של שרירים על 2 מטר שקיבל בראש כמו שצריך מלוחם MMA קטן אחרי שהוא התגרה בו באינטרנט

http://www.bloodyelbow.com/2015/2/2...ma-news#ooid=Z4bjRsczoSyATDi7z8c2tpUnYjzUq7es

יש לי חבר שוקל 95 קילו מתאמן בMMA פה בדרום כמה שנים טובות
הוא עלה מול אלוף האי בפאב בתאילנד 54 קילו, קיבל נוק האוט אחרי 3 שניות עם שבר ביד
היה מצחיק לראות אותו בתמונה ביום אחרי בבית חולים מממש את הביטוח...

לכפכף אותם...? הם לוקחים 10 כמוך ביחד

סתם שתקבל פרופורציה

החל מ5:42

עוד דוגמא- כאן היה מישהו הרבה יותר גדול ממך- 130 קילו של שרירים על 2 מטר שקיבל בראש כמו שצריך מלוחם MMA קטן אחרי שהוא התגרה בו באינטרנט

http://www.bloodyelbow.com/2015/2/2...ma-news#ooid=Z4bjRsczoSyATDi7z8c2tpUnYjzUq7es

הבחור בחולצה האדומה טכני בטירוף! הוא מוכר במה שהוא עושה? או שזה סתם אנונימי?

החבר'ה שתוקפים אותו נראים עילגים רצח

החבר'ה שתוקפים אותו נראים עילגים רצח

זה לא משנה, חוץ מזה שהוא הכי קטן שם יש להם יתרון מספרי עליו (מן הסתם).
ברוב המקרים לא משנה כמה אתה טוב אין לך מה לעשות נגד יתרון מספרי, אפילו אם הם לא מאומנים בכלל.

נו באמת הקרב בסרטון מבויים. אתם לא רואים שהמכות שהוא נותן לא באמת נכנסות?

היה קרב ממש סבבה,לא קרב המאה או אפילו העשור זה בטוח אבל עדיין סבבה.
אני לא אספיילר למי שעוד לא ראה.

• פותח/ת השרשור
היה קרב ממש סבבה,לא קרב המאה או אפילו העשור זה בטוח אבל עדיין סבבה.
אני לא אספיילר למי שעוד לא ראה.
התאכזבתי מפאקמן. ( בלי קשר לזכייה או הפסד )
קרבבסדר לא היה יותר מדי אקשן המון קלינצים זה הרס הכל

קרב מעפן לגמרי.
נראה כמו מלחמת חיבוקים. לא לזה ציפיתי משתי מתחרים כאלה ומכל ההייפ שהיה לקרב. פשוט אכזבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית