הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תכנית אימונים מרתיחה שקיבל חבר.

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך
אני מרגיש שאתה קצת מנסה להאשים לא-את-עצמך בכך שההודעות שלך לא ברורות. אני בטח לא האשם בכך.

לא.... אני הסברתי לך שלכתוב לי גב'ריש או ''זה אמור להיות עברית ?'' זה מאוד מעליב ופלוס ניסיתי להסביר לך אתה למה כניראה לא מוסגל להבין את מה שכתבה
העובדה שברחתה לפרש זאת ככה זה ענייך שלך לבד

אתה בהחלט פרשן נהדר, רק שכל מה שאתה אומר לא קשור לדיון ואתה בעצמך יורד לפסים אישיים בדיוק במשפט הזה. מלכתחילה אני תקפתי טיעון שלך, לא אותך (תזכורת: שאין דבר כזה "הברכיים גולשות לו", כי זו לא גזירה משמים). אז אני מבין שאתה לא מבין את העניין ובוחר לרדת לפסים אישיים, וסבבה, רק אל תבכה על זה.
שוב שאתה באה ומעליב אותי על בסיס בעיה שהייתי צריך להעבור גהנום כדיי לסיים בית ספר ולהיתקבל לעבודה בגללה
אתה קצת מעורר משהו אתה לא חושב? ,פלוס שאתה בא ומניח על מישהו משהו כמו ''אתה מאמן גרוע'' ואף מסרב לקרוא את שאר הטענות שלו ועל ידי כך מקטין אותו בצורה כזאת ,אתה עובר את גבול הנרומה של חוצפה אם הייתה מבטא את עצמך בצורה שונה לא היה לי בעייה וכול מילה שנייה שלך שווה ערך לכך שקשה לך להודות שאתה יכול לטעות במצבים מסויימים ואתה סתם מינשא ,דרך אגב אתה כול הזמן אומר שאני מאשים את המיתאמנים
אתה החלטה לפרש את זאת בצורה כזאת בזמן שמה שאני דיי בטוח שבן אדם שסובל מטכניקה לקויה ברמה הזאת שאני מדבר עליה לא החליט להיות ככה וגם לא רוצה להיות ככה ,אלא לצערו לא משנה כמה הוא מנסה הקונספט הספיסיפצי הזה לא מצליח לו כעת ואני לא הולך לא להוריד את הבטיחון אלא גם לפגוע בו שאני יכול למצוא לו משהו אחר בזמן שאנחנו נעבוד על דבר זה ונחזור לזה יותר מאוחר .
אתה מפרש את מה שאמרתי בתור גזירת דין אני לא אמרתי שזאת גיזרת דין אתה החלטה כי שוב זאת הגישה שלך סתם להניח דברים

הניסיון הפרטי שלי לא משקף שום דבר. בין אם אני מאמן מעולה או מאמן חרא, זה לא משנה את העובדה שמאמן טוב יכול ללמד את האדם הממוצע לבצע את תרגילי הבסיס. אני בכוונה אומר האדם הממוצע - כי יש אנשים עם בעיות מיוחדות, שהם לא הרוב - ובשביל לאמן בצורה יעילה מישהו עם בעיות מיוחדות, צריך להיות מאמן עוד יותר טוב.
אנחנו לא מדברים על אדם ממצוע לאדם הממצוע לוקח רבע שעה טופ ללמד סקאווט עוד 10 בנץ ועוד חצי שעה דדליפט
אני מדבר איתך על קיצונים על האנשים שלא משנה איך אתה מסביר להם יש טכניקה לקויה לא כי זאת אשמם לא כי זה פאק בגניטקה לא בגלל שהם לא רוצים אלא בגלל שלא משנה כמה המנסים הם חוזרים על אותם טעיות ואתה מבין שאיתם יקח יותר זמן לעבוד על תרגיל אחד
(וזה עוד לפניי אלו שאין להם מישמעת כללית בכלל)
ואני לא מבין למה מיתכוון שאתה אומר בעיות מיוחדות כי אם אתה מיתכוון למישהו עם פיגור שכלי אז בסדר תעשה חיים לא לתת לו מכונות

קודם כל אין מישהו שאימנתי שלא הצליח לבצע תרגיל כלשהו. השאלה היא רק כמה טובה הייתה הטכניקה. ואפילו אנשים מאוד לא-רגילים יצא לי להצליח לשפר בצורה מאוד משמעותית. אבל איפה כתבתי שאף אחד בשום שלב בחיים לא עשה טעות? על מה אתה מדבר? זה לא עניין של מאמן מושלם או לא, אין מאמן שאף אחד מהמתאמנים שלו לא יעשה שום טעות. החכמה היא למזער את זה, אבל אתה לא תעלים את זה ב100%, גם לספורטאים אולימפיים יש טעויות טכניות למרות שהם סופר-מוכשרים. על מה, למען השם, אתה מקשקש?
בוודאי שמתאמנים עושים טעויות. השאלה היא קודם כל אילו טעויות (טעויות בטיחות או טעויות של חוסר יעילות? למתאמן מתחיל כמובן שנושא הבטיחות חשוב יותר), והשאלה הבאה היא איך הסקוואט שלהם נראה אחרי 2-3 פעמים שמאמן שיודע מה הוא עושה עבד איתם עליו. למדוד מאמן על בסיס של רבע שעה ללימוד סקוואט זה שגוי, אבל בהחלט יהיו הבדלים בין מאמנים וחד משמעית אחרי 2-3 פעמים המתאמן הממוצע יהיה בעל טכניקה טובה, אם המאמן טוב. זה קורה בכל העולם כבר שנים, ואני לא מבין למה אתה בשוק מזה. אני לא המצאתי שום דבר, ויש הרבה מאמנים שמסוגלים ללמד תרגיל בסיס. הטובים ביניהם, אגב, לא מדברים במונחים של "הברכיים גולשות לו", כי הם מבינים שזו לא גזירה משמים ושבשביל זה הם שם.
למה שתיתן למישהו לעשות תרגיל בטכניקה לא מושלמת? או לפחות שניראת לך מושלמת ברגע שאתה עוזב אותו???,
עזוב את הסיכוניים הביראותים שבכך זה פשוט רעיון נורא .
ואם אתה אומר שזה ממד נורא למה אתה משקם אותו???
אני לא יכול לדעת איך הסקאווט שלהם הראה בזמן שאני יעזוב אותם כי אני לא היה אפילו חודש שלם אחרי שאני יתן לו את התרגיל הזה בגלל זה אני שואף לשלמות בתרגיל שאני נותן לו ככה שאני יוכל לדעת בלב מלא שאני לא פגעתי בו בדרך עקיפה אני מניח את האגו שלי בצד ודואג למיתאמן ולא לזה שאני יוכל להגיד לאחרים כן תיראו אני לימדתי אותו סקאווט אני לימדתי אותו דדלפיט , באמת ???, אתה באמת חושב שברגע שבן אדם יגיע למישקל הטעיות הקטנות לא יגדלו וידפקו לו את הגוף???, לי יש בעייה לעשות הקשתה בבנץ וזה דופק לי את הכתף אתה טוען שאני צריך למשיך להעמיס מישקל ולדפוק אותה עוד יותר???,
ביינו אין אף אחד וותיק בעסק הזה שלא סבל מבעיה כול שהיא בגוף בגלל האימונים ספורט מיקצועי דופק את הגוף או לפחות מגביר את הפוטצניאל לכך

כאן למעשה לא אמרת שום דבר, חוץ מלהמציא טיעונים שלי ואז לתקוף אותם. זה כשל לוגי (דחליל/איש קש, דרך אגב). אולי תשכיל מהקישור. ואם אתה חושב שלשים מישהו על מכונה זה למצוא את "אמצע הדרך" בין להתאמן כמו שצריך ובין לשחק בקקי, אז אתה רק מוכיח את הניחוש המקורי שלי, שמבוסס על הדברים הראשונים שלך - והניחוש הוא שאתה לא מאמן טוב.
אנא אדוני הסבר לי על הטיעונים שהמצאתי , שאתה חושב שאין עבודה אמיתית כול שהיא במכונות ושרק מוטות ועבודה חופשית עובדת
או שאין דבר כזה שיש מיתאמנים שאתה לא יכול בארבעים וחמש דקות ללמד אותם דדלפיט כי יוצאים מין הכלל?

ואתה מבין מה שורש הבעיה ? ,אם אני יכול פשוט לדחות את הבעיה ולפתור אותה על הצד לא עדיף לעשות כך במקום להיתעקש כמו פרד ולדפוק אותו?

למה לו לתת לעבוד על לג פרס קצת ובאותו הזמן להגיד שכול אימון ינסה לשבת לקום מכיסא נמוך עד שיבין את הקונספט של סקאווט ואז יעבור למוט
או למתוח לו עם הגומיה על מיתחת הרגליים ליצור קו תנועה ולהסביר לו להרים להיזתקף בצורה ישרה מעלהלמעלה קרוב לבירכיים עד שיבין שזאת הדרך הכי נכונה להרים דברים?
למה לא להתחיל איתו במושלם במקום אם קצת פגום?

אני קצת מתקשה להאמין שאדם בוגר מגיב ככה, אבל אולי התשובה בגוף השאלה ואתה לא אדם בוגר.
Sigh.....
סרקזם...
ושהיה לך בכיף

נ.ב
שים לב שעד רגע זה ממש, לא התייחסת לטיעון המקורי שלי - שאין להאשים את המתאמן בדברים שהמאמן לא יודע ללמד. כל הדברים אליהם התייחסת היו פרשונויות אופי באמת נהדרות, מחמיאות, רלוונטיות ומעניינות שלי.
עד עכשיו עוד לא הגעת לעניין.
אני אמתין שתגיע.
בהצלחה בדרך לשם.
שוב איפה אתה רואה האשמה אני פשוט מסביר לך שכן יש מצבים כאלו שאתה יכול לדפוק את המיתאמן יותר מאשר לעזור
ועדיף להעסיק אותו מעט עד יגיע למצב שהסיכוי ירד בנוסף יש גם את שאר הטענות שלי על הנהלה שאתה נימצא בה ואיך אתה אמור להיתנהל מולה
(שבאמת אין לי כוח לחזור על זה שוב)

וכול מילה שנייה שלך מצדיקה את התיאורי האופי האלו או ששוב לנחש על מישהו שהוא מאמן גרוע ולזלזל בו זאת מעלה בימנו?
שים לב שלא אמרתי שאתה מאמן גרוע או שהנחתי שאתה בור אימון אלא ננתי לך את הספק שבכך ,כי שוב אני מכיר את שיטת האימון אני לא ראיתי את שיטת האימון שלך ואני כניראה לא יראה את שיטת האימון שלך .

שוב איפה אתה רואה האשמה אני פשוט מסביר לך שכן יש מצבים כאלו שאתה יכול לדפוק את המיתאמן יותר מאשר לעזור
כן, זה משפט שבהחלט אומר משהו. זה גם קשור לדיון.

ועדיף להעסיק אותו מעט עד יגיע למצב שהסיכוי ירד בנוסף יש גם את שאר הטענות שלי על הנהלה שאתה נימצא בה ואיך אתה אמור להיתנהל מולה
(שבאמת אין לי כוח לחזור על זה שוב)
אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

וכול מילה שנייה שלך מצדיקה את התיאורי האופי האלו או ששוב לנחש על מישהו שהוא מאמן גרוע ולזלזל בו זאת מעלה בימנו?
אני רק ניחשתי, ואז התחלת להוכיח לי את זה.

שים לב שלא אמרתי שאתה מאמן גרוע או שהנחתי שאתה בור אימון אלא ננתי לך את הספק שבכך ,כי שוב אני מכיר את שיטת האימון אני לא ראיתי את שיטת האימון שלך ואני כניראה לא יראה את שיטת האימון שלך .
שים לב שלא ניתן להבין את המשפט, לכן גם אם יש לך דיסלקציה - זה לא מונע ממך לקרוא את ההודעה לפני שאתה שולח כדי לוודא שהוא ברורה.

כן, זה משפט שבהחלט אומר משהו. זה גם קשור לדיון.

אני לא ממש יודע על מה אתה מדבר.

אני רק ניחשתי, ואז התחלת להוכיח לי את זה.

שים לב שלא ניתן להבין את המשפט, לכן גם אם יש לך דיסלקציה - זה לא מונע ממך לקרוא את ההודעה לפני שאתה שולח כדי לוודא שהוא ברורה.
הא..... אני הולך לנסות לבוא לקראתך :
א :תיקרא את הציטוט עניתה לך גם שם וכנראה לא הבנתה את זה
ב: אם אתה מישתמש בסרזקם מיתשנא אנא הסבר לי למה זה לא קשור לדיון? נגיד שמישהו יעשה פרס בגב עקום ברגע שאתה תעזוב אותו נכון שהוא יגדל?,אבל נכון גם שהוא יפצע תוך כדיי ויפגע בעצמו?,לכן אולי עדיף לעבוד עם המיתאמן הזה בצורה אחרת עד שילמד את הטכניקה
ג: אני ינסה להסביר לך זאת לתת לו מכונות לא ולעבוד איתו במקביל על טכניקה של מורכבים תיצור מצב של הורדת סיכון
בקשר להנהלה אם הייתה טורח לקרוא את שאר התגובה שלי מקודם הייתה מבין אני לא הולך להסביר לך שיט יותר תחזור לאותה תגובה ותיקרא אותה .

''' שים לב שלא ניתן להבין את המשפט, לכן גם אם יש לך דיסלקציה - זה לא מונע ממך לקרוא את ההודעה לפני שאתה שולח כדי לוודא שהוא ברורה.'''

brain Storm :
ההודעות שאתה קורא הם תוצאה של בדיקת דקדיקה ארוכה שלי ולצערי זה המקיסמום שאני יכול לעשות
אם אתה רוצה שאני יסביר בפשטות : אני לא יודע אם אתה מאמן גרוע אני לא הולך להגיד שאתה מאמן גרוע ובהחלט לא הולך לנחש שאתה מאמן גרוע
בניגוד עלייך זה הכול

הא וזה :
'''אני רק ניחשתי, ואז התחלת להוכיח לי את זה.'''
הוכחה מוצקת

הרבה טיעונים בדיון הזה התייחסו לשכר הנמוך של המדריכים. היום במקרה יצא לי להסתכל על העמדה שבה מרכזים את תוכניות האימון לפי מאמנים.
לחלק מהמאמנים יש דף עם תמונה והסבר על ההכשרות שלהם, אבל לרוב יש סתם דף עם השם.
מה אני רוצה להגיד? שאם מאמן רוצה שיתייחסו אליו ברצינות, בכבוד ויפנו אליו לקבל מידע ואח'כ גם לאימונים אישיים. הוא צריך קודם כל להתייחס לעצמו ברצינות החל מהדברים הקטנים ודרך יצירת קשר עם המתאמנים ולא להתמקד בלהרים משקולות חזרה לסטנד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית