הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין שישב הרבה זמן ברכב..

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
יש לי 4 שקיות/קופסאות של אפדרין, כולן סגורות הרמטית, הבעיה שהן היו בתוך תיק שהיה בתוך האוטו שלי במשך חודש + -.. אפשר להשתמש או לזרוק?

תודה
ד"א, השקיות הן של קאייזן, הקופסאות של 4אבר פיט

• פותח/ת השרשור
חחח אם אתה מחליט לא להשתמש אל תזרוק, תעביר אלי;)
חחח סבבה הבנתי את התשובה, תודה!

עוד שאלה.
אני מתכנן להשתמש באפדרין במשך חודש (תלוי כמה זמן יחזיק המלאי שיש לי), ואחרי זה להפסיק עד סוף החיטוב.
אני בתחילת החיטוב אפשר להגיד.
יש טעם? או שעדיף לשמור את זה לסוף הקריטי?

לדעתי הוא נותן אחלה קיק להתחלה או לכל אורך החיטוב ואין שום בעיה להתחיל איתו ואפילו לסיים בקלן.
הדבר האהוב עלי זה השאין תיאבון ויש הרבה אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
לדעתי הוא נותן אחלה קיק להתחלה או לכל אורך החיטוב ואין שום בעיה להתחיל איתו ואפילו לסיים בקלן.
האמת שאני רוצה להפסיק בגלל קטע כלכלי, אני דיי קצר עכשיו, בקושי כסף לחלבון יש לי חחחח, יש לי פשוט מלאי קטן מפעם חשבתי לנצל את זה.. השאלה אם ברגע שאפסיק את הסייקל לא אתקע פתאום או אפילו אעלה

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה ערכו לי את התגובה, אני לא רשמתי דבר כזה..
רשמתי שאני מעדיף להפסיק סייקל בגלל מניעים כלכליים, השאלה היא אם אתחיל עכשיו ואפסיק לפני שנגמר החיטוב, לא אתקע במשקל או אפילו אעלה בגלל שהגוף יהיה בלי אפדרין אחרי תקופה.

לא מבין למה ערכו לי את התגובה, אני לא רשמתי דבר כזה..
רשמתי שאני מעדיף להפסיק סייקל בגלל מניעים כלכליים, השאלה היא אם אתחיל עכשיו ואפסיק לפני שנגמר החיטוב, לא אתקע במשקל או אפילו אעלה בגלל שהגוף יהיה בלי אפדרין אחרי תקופה.

זה לא צריך להדאיג אותך, מה שכן, ניסיתי לעשות אותו דבר כמוך בחיטוב הקודם וכשהורדתי את האפדרין קיבלתי מתקפת רעב שפשוט הפסקתי את החיטוב לפני הזמן המתוכנן.
למדתי מזה ועכשיו עשיתי כמה שבועות בלי והכנסתי לחודש אחרון עם..

בעיקרון בלשמור תרופות במקום קריר ומוצל זה כדי שלא יהיה זיהום חיידקי. גם אם זה אטום ב-100%, לחות עדיין יכולה להצטבר בפנים ודברים רעים מתחילים לקרות. בגדול לא חושב שמשהו יקרה אבל בקטן הייתי שם בפח כי הכמה מאות שקלים הללו לא שווים את הבריאות שלך (או שכן, אתה תחליט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית