הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

sw זו לא מילה גסה

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
itay87 הוסיף לוג חדש:

sw זו לא מילה גסה - ניסיון לעליה "נקייה" כאפשר דרך אימונים ביתיים

לאחר כבר חודש של האימונים הללו, בעיקר מכיוון שתשובות בנוגע למסלול חשוב בצבא עדין לא הגיעו(ולכן, לא יכול לדעת מתי וכמה לעשות מנוי לחדכ, וגם, אם לא כדי כבר להשקיע בציוד לאימון ביתי בשביל הצבא).
כמובן שזה בלי כל התרגילים המורכבים, ובטח לא יפתח כמו חד"כ ,אבל אני עושה מה שמתאפשר עכשיו. לא בטוח כמה יעניין את האנשים כאן, אבל זה יעזור לי לעקוב , זה בטוח 😃

תוכנית אימונים FBW:
מתח- 3X6 מלאים. ביום טוב בלי כשל, 3 שניות עליה, 3 שניות ירידה-עד נעילה בלי להתחיל להתפתל כמו נחש
שכיבות סמיכה עם...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
itay87 עדכן/ה את הלוג ״sw זו לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 04/05/15-השוואה מחודש שעבר

חודש שעבר עשיתי פחות או יותר מה שכתוב למעלה, שקלתי אז 62-63, עליתי באזור ה700-800 גרם(העלייה שאני רוצה כל חודש. זאת אומרת שהצלחתי לדייק באוכל). בנוסף, אני מרגיש שאני רואה הבדל קטן בתמונות(כמובן שאי אפשר לצפות לכלום אחרי חודש, ואני מודה, ההבדל המשמעותי הוא השרשרת ;)

העלתי את שתי התמונות, אחת מהיום אחת מלפני חודש, המבחן הכי טוב יהיה אם אתם מזהים מה ממתי 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
itay87 עדכן/ה את הלוג ״sw זו לא מילה גסה״:

עדכון לוג: 09/05/15

טוב, שתיתי קצת בל"ג בעומר וכל התזונה בכלל התבלבלה ביומיים האלה..
בנוסף שיניתי קצת את האימון האחרון, עשיתי די הרבה דברים עם טבעות(סטטי, מקבילים עם מעט עזרה..) יד קדמית ו"אילתורים" שחבר שמאמן כושר הכין לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית