הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Pre Workout ובעיה בבלוטת התריס

• פותח/ת השרשור omri69
  • פורסם בתאריך

omri69

משתמש מתחיל
184
1
נק' מוניטין:
-10
184
1
שלום, לא מזמן רכשתי Pre Workout של Cellucor, ה-C4 החדש.
רק לאחר הרכישה ראיתי באזהרות שהמוצר אסור/ לא מומלץ לאנשים עם בעיה מסוימת בבלוטת התריס.
יש לי תת פעילות אך אני כבר שנים לוקח תרופה המאזנת את הבלוטה ואני מאוזן לפי הבדיקות האחרונות שעשיתי.
ראיתי שב-Pre Workout יש חומרים כמו הL-Tyrosine שדווקא לפי מה שהבנתי אמור להיות לו השפעה חיובית.
רציתי לשאול מדוע האזהרה הזאת קיימת ומה הסיכונים של צריכת ה-Pre Workout ?
בנוסף רציתי לשאול, ללא קשר אם באמת אוכל לצרוך את המוצר, האם ניתן לשלב את צריכת המוצר עם קריאטין מונו או שזה לא מומלץ ?
ואם כן באיזה אופן לצרוך אותם יחדיו ?

בכל מקרה, אני ממש אשמח לעזרה דחופה בעניין של בלוטת התריס... אני ממש מתבאס שרכשתי אותו בלי לקרוא לפני ומקווה שהאזהרה הזאת היא לא באמת מטילה וטו על צריכת המוצר.

תודה רבה!

לפי דעתי זו נטו אזהרה ככיסוי תחת כדי שלא יוכלו לתבוע אותם על זה.
כמו שכתוב על חומרי ניקוי "לא למאכל",אבל חכה לתגובות מאנשים שמבינים יותר..

• פותח/ת השרשור
עוד מישהו שיש לו דעה בנושא ?
ממש חבל לי להחליט מה לעשות בלי לדעת על זה כמה שיותר...

אחי מה שאסור אסור אל תקח סיכונים חבל אתה לא יכול לדעת איך זה יגמר למה לכנס לתסביך אם אפשר למנוע אותו מהתחלה

• פותח/ת השרשור
כי יכול להיות שכמו מי שאמר למעלה זה סתם כיסוי תחת וחבל לי לא להשתמש בזה וגם לזרוק את הכסף לפח + את מה שזה יכול להועיל לאימונים שלי...
תודה על הייעוץ אחי אבל אולי יש כאן כמה חבר'ה ששמעו וקראו יותר על הנושא...

כי יכול להיות שכמו מי שאמר למעלה זה סתם כיסוי תחת וחבל לי לא להשתמש בזה וגם לזרוק את הכסף לפח + את מה שזה יכול להועיל לאימונים שלי...
תודה על הייעוץ אחי אבל אולי יש כאן כמה חבר'ה ששמעו וקראו יותר על הנושא...
חח אני לא מתפלא כי כולנו עקשנים בתחום הזה מקסימום תנסה אם תראה שיקרה לך משהו תעצור אותו מיד ואם לא אז תהנה ממנו..

עוד מישהו ?
בד"כ היצרן מעוניין למכור את המוצר שלו, כך שאם הוא ממליץ לאוכלוסיה מסוימת לא לצרוך אותו אני הייתי פועל בהתאם. אם היצרן מרגיש צורך לכסת"ח מן הסתם משהו מדאיג אותו, לא?
כמו שכתוב על חומרי ניקוי "לא למאכל"
נו, ואתה כן אוכל אותם?
מקסימום תנסה אם תראה שיקרה לך משהו תעצור
מאחר ואנחנו לא יודעים על איזה סיכון מדובר, אני לא חושב שזאת עצה טובה.

למרות הנאמר לעיל, אני לא מאמין שמדובר בסיכון גדול כך שמדובר בהחלטה שאתה צריך לעשות בהתאם למדיניות נטילת הסיכונים שמתאימה לך ולחשיבות של ה C4 עבורך. אני לא הייתי לוקח אותו, אבל YMMV.

בד"כ היצרן מעוניין למכור את המוצר שלו, כך שאם הוא ממליץ לאוכלוסיה מסוימת לא לצרוך אותו אני הייתי פועל בהתאם. אם היצרן מרגיש צורך לכסת"ח מן הסתם משהו מדאיג אותו, לא?
נו, ואתה כן אוכל אותם?
מאחר ואנחנו לא יודעים על איזה סיכון מדובר, אני לא חושב שזאת עצה טובה.

למרות הנאמר לעיל, אני לא מאמין שמדובר בסיכון גדול כך שמדובר בהחלטה שאתה צריך לעשות בהתאם למדיניות נטילת הסיכונים שמתאימה לך ולחשיבות של ה C4 עבורך. אני לא הייתי לוקח אותו, אבל YMMV.
אתה צודק אמרתי לו אל תקח הוא לא רצה להקשיב אז אמרתי תנסה אם אתה מתעקש כי אין לי תשובה אחרת להגיד לו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית