הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
טוב אז הייתי רוצה חוות דעת על תוכנית שבניתי בנוסח ppl למטרות כוח ונפח, יש תרגיל ראשי של כוח ואחרי זה היפרטרופיה

התוכנית תבוצע ככה
ABXCX וכן הלאה כל 5 ימים

A: squat 3x5
front squat 4x8
good morning 4x8
B: Bench/OHP(רוטציה) 3x5
incline bench 4x8
OHP/Bench 4x8 גם כן רוטציה
C: Powercleans 4x2
Deadlift 1x5
Deadlift variation 4x8
Pullup 4x8

זה הבסיס, מתכוון להוסיף ליבה בימים של בנצ ושל הדדליפט על פי הרגשה ובשלב מסוים גם בידודים ליד קדמית יד אחורית טרפזים תאומים ואולי כתפיים וחזה ואולי אולי אולי מכרעים ביום A
יש לכם הצעות לשיפור,סתם דעה לגבי התוכנית וכו'? ההתקדמות אמורה להיות כל אימון אבל אני צריך לראות לגבי זה כשאני אתחיל

טוב אז הייתי רוצה חוות דעת על תוכנית שבניתי בנוסח ppl למטרות כוח ונפח, יש תרגיל ראשי של כוח ואחרי זה היפרטרופיה

התוכנית תבוצע ככה
ABXCX וכן הלאה כל 5 ימים

A: squat 3x5
front squat 4x8
good morning 4x8
B: Bench/OHP(רוטציה) 3x5
incline bench 4x8
OHP/Bench 4x8 גם כן רוטציה
C: Powercleans 4x2
Deadlift 1x5
Deadlift variation 4x8
Pullup 4x8

זה הבסיס, מתכוון להוסיף ליבה בימים של בנצ ושל הדדליפט על פי הרגשה ובשלב מסוים גם בידודים ליד קדמית יד אחורית טרפזים תאומים ואולי כתפיים וחזה ואולי אולי אולי מכרעים ביום A
יש לכם הצעות לשיפור,סתם דעה לגבי התוכנית וכו'? ההתקדמות אמורה להיות כל אימון אבל אני צריך לראות לגבי זה כשאני אתחיל
יותר מדי עומס על הזוקפים. ב-5 ימים יש לך שני סקוואטים, גוד מורנינג, פאוור קלין ושני דדליפטים.

סך הכל נראה סבבה.

כמה הערות:
1) האם אתה בכנות ברמה המתאימה לתכנית?
2) תרגילי העזר שלך מאד כלליים, ולא בהכרח מתאימים לצורך שלך (נק' חלשות אם יש \ יותר "מוכווני-היפרטרופיה")
3) זה בסדר לעשות תקופה שבה רב הנפח מגיע מההרמות המרכזיות (סקוואט, בנץ', דדליפט) כשאתה רוצה יותר כח או ההפך כשאתה רוצה יותר היפרטרופיה. השאלה היא אם הנפח במתכונת הנוכחית תאפשר לך להמשיך להתקדם והאם תצליח להתאושש בהתאם.

• פותח/ת השרשור
סך הכל נראה סבבה.

כמה הערות:
1) האם אתה בכנות ברמה המתאימה לתכנית?
2) תרגילי העזר שלך מאד כלליים, ולא בהכרח מתאימים לצורך שלך (נק' חלשות אם יש \ יותר "מוכווני-היפרטרופיה")
3) זה בסדר לעשות תקופה שבה רב הנפח מגיע מההרמות המרכזיות (סקוואט, בנץ', דדליפט) כשאתה רוצה יותר כח או ההפך כשאתה רוצה יותר היפרטרופיה. השאלה היא אם הנפח במתכונת הנוכחית תאפשר לך להמשיך להתקדם והאם תצליח להתאושש בהתאם.
העזר יותר מכווני היפרטרופיה,תגדיר ברמה לתוכנית? כי זה לא תוכנית כזאת ארוכה ועמוסה אחרי הכול.. ואני מאמיו שאני אצליח להתאושש מקסימום אחרי היום של הדדליפו אני אעשה שני ימים במקום יום... אגב אני מחליף תוכנית כי הסקוואט בss כבר מוגזם לי, אני מרגיש מץ אחרי הסקוואט ושאר התרגילים יורדים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית