הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT אחרי שנה של בלאסט אנד קרוז

• פותח/ת השרשור FEMENEN
  • פורסם בתאריך

FEMENEN

משתמש קבוע
1,052
273
נק' מוניטין:
582
1,052
273
אחרי כמעט שנה על חומרים מרגיש שחייב הפסקה לפחות 3 חודשים לראות מה אפשר לשמר.
מתוך השנה הזו רק ב 4 חודשים האחרונים אני משתמש בפרגניל 1000 יחידות בשבוע.
כרגע אני על טסט פרופ, אני רוצה לעשות PCT אגרסיבי בגלל השימוש הארוך וחוסר בפרגניל ב 8 החודשים הראשונים. היה שימוש בטרן דקה ווינסטרול

רעיונות לפרוטוקול: פרגניל, טמוקסי, כלומיד. מינונים ותזמון שלהם עם אסטר של טסט פרופיונט?

אני ממליץ לך לקחת :
HMG
פרגניל
כלומיד
נולבדקס
גם דוסטינקס יכול לתרום לא מעט מכל הריבאונד שתקבל אחרי הפיצוצים שעשית , אני חייב לציין שאני לוקח HMG עם פרגניל וכלומיד , ויש לי עלייה ב fsh שזה ממש יעזור לך הוא גם יקר קח בחשבון

חס וחלילה לזלזל בתום ... אינני מכיר את הפרטים האישיים שלך , אם היתה לי בעיה כזו הייתי רוצה מעקב מסודר של בדיקות ומקום לסמוך עליו .
אבל זו דעתי בלבד ואני מאחל לך התאוששות מהירה .
שתף אותנו בהמשך .
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
חשבתי על המרפאה של יניב אבל זה לא אפשרות בישבילי בגלל סיבות מסויימות לפחות לא בשנים הקרובות.

עוד הצעות?

חס וחלילה לזלזל בתום ... אינני מכיר את הפרטים האישיים שלך , אם היתה לי בעיה כזו הייתי רוצה מעקב מסודר של בדיקות ומקום לסמוך עליו .
אבל זו דעתי בלבד ואני מאחל לך התאוששות מהירה .
שתף אותנו בהמשך .
בהצלחה
תודה אחי אני גם במעקב עם רופא משפחה אני אמור לעשות שבוע הבא בדיקות דם ונראה מה התוצאה

• פותח/ת השרשור
זה לא עניין של גיל אני בן 24. אני נמצא בעבודה שבה אין לי חסיון רפואי ובעייתי העניין של המרשמים זה יכול לגרום לבעיות.

יש למישהו הצעות לפרוטוקול?

לדעתי
1. כדאי לך להקשיב לליאור שעשה בערך את אותה טעות שאתה עשית
2.כדאי לך להכין את עצמך נפשית לפרוטוקול אגרסיבי שלא יביא לפתרון מלא מייד בסיומו אלא באופן הדרגתי יותר
3. לאחר שתתאושש לחלוטין יהיה חכם מצדך להחזיק את עצמך עוד חודשיים שלושה בלי חומרים ולאחר מכן להיכנס לסייקלים מסודרים עם פרגניל ופיסיטי לאחר כל סבב

• פותח/ת השרשור
זה לא פעם ראשונה שעשיתי בלאסטים, לפני שנתיים עשיתי בלאסט וקרוז 10 חודשים ואז PCT רגיל והפסקה של 8 חודשים מחומרים הרגשתי טוב שמרתי על גודל רק איבדתי קצת קשיחות ויובש שהיו עם החומרים, אבל הבשר נשאר.

כרגע מתכנן הפסקה עד אוגוסט לפחות

זה לא פעם ראשונה שעשיתי בלאסטים, לפני שנתיים עשיתי בלאסט וקרוז 10 חודשים ואז PCT רגיל והפסקה של 8 חודשים מחומרים הרגשתי טוב שמרתי על גודל רק איבדתי קצת קשיחות ויובש שהיו עם החומרים, אבל הבשר נשאר.

מי אמר שלא תהיה לך בעיה כלשהיא אם לא עשית בדיקות דם זרע פיזיות , אל תסתמך על הרגשה אני הייתי בדיוק במקום שלך ועכשיו אני מנסה לתקן את הטעויות שעשיתי , אלא אם כן לא אכפת לך לגבי הפוריות

• פותח/ת השרשור
התחרתי ב 2013 וקיבלתי מקום שני בנאק, מעדיף לשמור על פרטיות שלי. זה היה יותר בשביל חוויה כי אז הבנתי שבתחום אין כמעט כסף.
עכשיו יש לי על הראש עבודה ונסיעות אז אני עושה את זה מתוך אורך חיים כי זה מה שאני אוהב.

בהנחה שאתה צריך לפחות שבועיים-שלושה העמסה של פרגניל ועוד חודש וחצי פי סי טי אגרסיבי
אז אין לך שום הפסקה וחבל על המאמץ וההשקעה בPCT
אחרי סייקל של חודשיים שלושה ממולץ לקחת הפסקה של חודשיים שלושה כדי שהמערכת תתאזן והציר ישוקם באופן מלא, אז אתה מתכוון להשקיע בפיסיטי כבד רק כדי להכנס מייד בסיומו לסייקל???
אם זה המצב..עדיף לך TRT בשלב הזה עד אוגוסט!
זה מאוד לא אחראי לדעתי מה שאתה עושה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
3 חודשים זה המינימום הפסקה. אני מתכנן יותר אבל לא יודע את העתיד.
מצוייד ב4 פרגניל 3 כלומיד ו2 טמוקסי. וכמובן מים בקטריוסטטיים

כרגע יעשה פרגניל 1500 eod עד שייגמר ו4 יום אחרי שפיץ פרגניל אחרון יתחיל כלומיד 50 מג ל 30 יום
טמוקסי נתחיל עם הפרגניל במינון של 40מג ביום וכשיעבור לכלומיד יירד ל 20.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית