הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרגשה לא טובה

• פותח/ת השרשור Maorzz
  • פורסם בתאריך

Maorzz

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
אהלן התחלתי ביום שני שעבר לעשות סייקל אחרי שנה וחצי כמעט שלא עשיתי

של בולדנון וסוסטנון של חברת hd labs
מיום שישי יש לי חולשות גופניות כאלה ואתמול הרגשתי ממש חולה חולשה כללית חולשה בשרירים מעורפל גלי קור כאלה

הבנתי מאנשים שמנוסים בתחום למרות שגם אני מנוסה סייקל שלישי.
שיש תופעות כאלה
מה דעתכם ?

גלי קור וחום יכול להיות מסוסטנון. זו הסיבה שהרבה מעדיפים אננטט.
לפעמים אני רואה שאנשים רושמים פה שיש להם את התופעה הזאת של חולשה שהם מתחילים סייקל אבל אצלי זה בחיים לא קרה.
אתה משתמש בויטמין C איזה 2 גרם ביום ומולטי ויטמין שיחזק תמערכת החיסון ?
ומה היה בסייקל הראשון שלך והשני ? ולא היו תופעות כאלה ?

• פותח/ת השרשור
לא היה לי תופעות כאלה והייתי בראשון על אנטט השני סוסטנון ודקה והשלישי היה אנטט וטרן קצר זה היה לפני שנה וחצי
ובחיים לא הרגשתי ככה יכול להיות יש בעיה עם החומר ולהפסיק ?
כמובן שאלך לבדיקות דם ביום ראשון

ברור שהתופעות לוואי הם מהחומרים ולא משום דבר אחר , תנסה להחליף חברה ואז תיידע אותנו

• פותח/ת השרשור
המקור שהבאתי ממנו אמר לי שבגלל שלא עשיתי המון זמן אז זה יכול לקרות ואין מה לחשוש ולהמשיך והגוף יתרגל לזה

לא היה לי תופעות כאלה והייתי בראשון על אנטט השני סוסטנון ודקה והשלישי היה אנטט וטרן קצר זה היה לפני שנה וחצי
ובחיים לא הרגשתי ככה יכול להיות יש בעיה עם החומר ולהפסיק ?
כמובן שאלך לבדיקות דם ביום ראשון
תיכול להמשיך ולראות איך תמגיב ברור, אם תרואה שאין שינוי אז תנסה להחליף חברה.
לא הבנתי מה בדיקות דם יעזרו לך עכשיו , רשמת שרק יום שישי עכשיו התחלת סייקל. בשביל מה בדיקות ?

המקור שהבאתי ממנו אמר לי שבגלל שלא עשיתי המון זמן אז זה יכול לקרות ואין מה לחשוש ולהמשיך והגוף יתרגל לזה
ממש אין קשר התסמינים שאתה מתאר היו לי בדיוק כמו בנובה פארם וכשהחלפתי חברה זה עבר , אני מדבר בלשון עבר לא כעת

יום שני שעבר
אוקי נגיד אז יום שני שעבר. אבל בשביל מה הבדיקות ? אם חומר של חברה מסוימת לא עושה לך טוב רד ממנו ותנסה משהו אחר. הבדיקות לא יגידו לך למה ההרגשה שלך כך מה שאתה מתאר. אם זה לא חולף תחליף לחברה אחרת ותראה אם נעלם במידה וזה ממשיך לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית