הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אז יש ממשלה...

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4654772,00.html

זו הולכת להיות הממשלה הכי כושלת בתולדות ישראל. מכירת חיסול לכל השותפות הקואליציוניות, חוסר יכולת להעביר שום רפורמה משמעותית, עוד מסים ב-2016 לממן את החגיגה.
רק הליכוד יכול!!!111

כשסגן שר החינוך החדש ויו''ר ועדת המדע החדש מתנגדים ללימודי ליבה, אתה יודע שהמצב לא יותר מדי טוב.
11181201_956278444412366_8197598415838014172_n.jpg

אני מתחיל באמת ובתמים לדאוג לסוף של הדמוקרטיה פה. איילת שקד שרת המשפטים...

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל באמת ובתמים לדאוג לסוף של הדמוקרטיה פה. איילת שקד שרת המשפטים...

לא אמרת פעם שהצבעת לביבי? האיש הזה אכן כבר לא סתם "עוד" ראש ממשלה כושל, הוא סכנה לדמוקרטיה.

אני כבר לא זוכר באיזה בחירות זה היה ,אבל עבר מאז הרבה זמן ,הוא ניהיה הרבה יותר גרוע וקיצוני עם הזמן.

זה לא מצחיק ,זה קורה לאט לאט ,אבל בזמן האחרון ממש עוברים חוקים או יש כוונה להעביר חוקים מסוכנים ,החוק שהעלה את אחוז החסימה ,הרחקת הבחירות ועכשיו הפעולות נגד בג"ץ.

המדינה ניהיית דתית יותר ופחות דמוקרטית ,עוד כמה שנים בקצב הזה היא לא תיהיה בכלל דמוקרטית...

הממ כן והחרידים עם ועדת הכספים, תכינו את הארנקים.
עם קואליציה של 61, אפילו הח״כ חזן המסטול הזה יכול לדרוש לעשות רוטציה עם ביבי

• פותח/ת השרשור
הנחמה היחידה היא שהממשלה הזאת לא תחזיק מעמד הרבה זמן...השאלה היחידה היא אם לעם המטומטם הזה יהיה שכל בבחירות הבאות להחליף את המפגע הזה.

חינוך פרטי.
לא רוצה ללמוד אזרחות,למה צריך לחייב אותי?
מתאים לי ללמוד כדרות.

בדיוק היום התחלתי לברר על הגירה, נמאס לי לפרנס אחרים (פריזיטים)
מימון הפרזיטים בישראל הוא יחסית נמוך ביחס להרבה מדינות מערביות אחרות. ארה"ב ממנת פרזיטים בעשרות מילארדי דולרים כל שנה, כך גם גרמניה ומדינות אירופה רבות אחרות. 4.5 מילארד שקל שהביאו לחרדים, אם תסתכל על זה בפרספקטיבה של התקציב הכללי של המדינה, זה לא הרבה כסף בכלל. האם היו יכלו להשתמש בתקציב הזה למשהו אחר? כן, יכלו. האם זה עדיף מללכת שוב לבחירות ולבזבז עוד 2 מילארד שקל? מאחר ואין אלטרנטיבה לממשלה אחרת כרגע, אז כן, זה כנראה "שווה" את זה. אני לא רואה איך מישהו אחר היה יכול להרכיב ממשלה עם שחקנים אחרים, יותר טובים מהקיים. הייתה רוצה לראות ממשלת הרצוג + ערבים + מרץ? או הרצוג + אותם החרדים שהיו מבקשים בדיוק את אותו הדבר + מרץ?
קח את הרצוג + ליברמן + לפיד + כחלון + מרץ, חסר לך כמה מנדטים ל-61, ככה שתצטרך להכניס את ש"ס, יהדות התורה, ערבים או ללכת הביתה. אני גם לא רואה איך ש"ס ויאיר לפיד יושבים באותה ממשלה או ליברמן ומרץ, ממשלה שכזו תשרוד בדיוק שבוע. הערבים יכלו הפעם לשנות את כללי המשחק, אבל משהו שם גבר על הרצון שלהם באמת לשחק אותו כשהם לא רצו לעשות הסכם עודפים עם מרץ ובעצם הצהירו שהם כנראה לעולם לא יכנסו לקואליציה גם אם יביאו להם את כל מה שהם רוצים. זה עניין אידאולוגי כנראה.

מימון הפרזיטים בישראל הוא יחסית נמוך ביחס להרבה מדינות מערביות אחרות. ארה"ב ממנת פרזיטים בעשרות מילארדי דולרים כל שנה, כך גם גרמניה ומדינות אירופה רבות אחרות. 4.5 מילארד שקל שהביאו לחרדים, אם תסתכל על זה בפרספקטיבה של התקציב הכללי של המדינה, זה לא הרבה כסף בכלל. האם היו יכלו להשתמש בתקציב הזה למשהו אחר? כן, יכלו. האם זה עדיף מללכת שוב לבחירות ולבזבז עוד 2 מילארד שקל? מאחר ואין אלטרנטיבה לממשלה אחרת כרגע, אז כן, זה כנראה "שווה" את זה. אני לא רואה איך מישהו אחר היה יכול להרכיב ממשלה עם שחקנים אחרים, יותר טובים מהקיים. הייתה רוצה לראות ממשלת הרצוג + ערבים + מרץ? או הרצוג + אותם החרדים שהיו מבקשים בדיוק את אותו הדבר + מרץ?
קח את הרצוג + ליברמן + לפיד + כחלון + מרץ, חסר לך כמה מנדטים ל-61, ככה שתצטרך להכניס את ש"ס, יהדות התורה, ערבים או ללכת הביתה. אני גם לא רואה איך ש"ס ויאיר לפיד יושבים באותה ממשלה או ליברמן ומרץ, ממשלה שכזו תשרוד בדיוק שבוע. הערבים יכלו הפעם לשנות את כללי המשחק, אבל משהו שם גבר על הרצון שלהם באמת לשחק אותו כשהם לא רצו לעשות הסכם עודפים עם מרץ ובעצם הצהירו שהם כנראה לעולם לא יכנסו לקואליציה גם אם יביאו להם את כל מה שהם רוצים. זה עניין אידאולוגי כנראה.
מבחינתי לפחות חרדים הם לא עיקר הפרזיטים.
משרד הבטחון (פנסיה תקציבית, נגדים שפורשים מוקדם, קצינים בלי תפקיד), המגזר הציבורי (נמלים, סידורי ג'ובים למקורבים וכו') - אלו הפרזיטים האמיתיים. אם תחבר את כל התקציב שלהם אז אחוז הפרזיטים פה גבוה בהרבה מארה"ב, גרמניה וכל מדינה אחרת

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית