הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אז יש ממשלה...

בקשר לצבא, למה אני כאזרח צריך לשרת בצה"ל בעוד שחרדי יושב בבית שלו, מגרבץ כל היום, לא עושה כלום ועוד מקבל קצבאות הרבה יותר גדולות ממני? למה הוא שונה ממני, למה לי יש אינספור חובות והוא בעיקר נהנה רק מהזכויות? זה ממש לא מעניין אותי אם צריך אותו בצבא או לא יש פתרונות גם לכך, הוא יכול להיות בשירות לאומי למשל...

אתה לא. צריך לבטל את חוק גיוס חובה.

על איזה נתונים אתה בדיוק מדבר? הצגתי לך את כל הנתונים שמראים שזה פשוט שחיתות מה שהולך שם-בזבוז של סכומי עתק שהיו יכולים לשמש את הציבור. אתה אומר שלא באמת נחסכו מיליוני שקלים, קדימה הראה לי מקורות....

ה"פיתרון" שלך הוא לא בהכרח הפיתרון שעדיף ויש הרבה בעד ונגד בנושא הזה. אבל כרגע אנחנו לא מדברים על לשנות את הצבא מהקצה אל הקצה אלא רק ליצור שוויון בסיסי בין האזרחים.
קודם כל אתה לא הראת לי שום מקור, אבל ניחא.
אני אנסה להסביר לך את זה שוב-בוטל תפקיד השר AKA השר ולשכתו. המשרדים עצמם לא בוטלו. יש מבין?
חסכת כמה מיליונים למשק, אל זה שינוי קוסמטי. באותה מידה יכלת לקצץ בתקציב הגינון של בית הנשיא..או לבטל את תפקיד הנשיא לאלתר.

הפתרון שלי, שבחרת לשימו במרכאות, הוא פתרון שהומלץ לממשלה ב2 ועדות שונות. אתה מוזמן לגגל 'מעבר לצבא מקצועי' ולקרוא על זה יותר.
שיוויון בסיסי, איזה חרטא. למה ג'ובניק ולוחם זה אותו הנטל?
אתה רוצה להביא חרדי כדי שיגרבץ במזגן 4 שעות ביום בשביל 4 אלף שקל בחודש?איך זה עוזר?מי צריך 'שיוויון' כזה?
אתה רוצה לפתור את הבעיה הזו?תתחיל במעבר לצבא מקצועי התנדבותי.
החסכון של לפיד עם השינוי הקוסמטי של השרים הלך לכיסם של החרדים שגויסו בכפייה, אחלה.

קודם כל אתה לא הראת לי שום מקור, אבל ניחא.
אני אנסה להסביר לך את זה שוב-בוטל תפקיד השר AKA השר ולשכתו. המשרדים עצמם לא בוטלו. יש מבין?
חסכת כמה מיליונים למשק, אל זה שינוי קוסמטי. באותה מידה יכלת לקצץ בתקציב הגינון של בית הנשיא..או לבטל את תפקיד הנשיא לאלתר.

הפתרון שלי, שבחרת לשימו במרכאות, הוא פתרון שהומלץ לממשלה ב2 ועדות שונות. אתה מוזמן לגגל 'מעבר לצבא מקצועי' ולקרוא על זה יותר.
שיוויון בסיסי, איזה חרטא. למה ג'ובניק ולוחם זה אותו הנטל?
אתה רוצה להביא חרדי כדי שיגרבץ במזגן 4 שעות ביום בשביל 4 אלף שקל בחודש?איך זה עוזר?מי צריך 'שיוויון' כזה?
אתה רוצה לפתור את הבעיה הזו?תתחיל במעבר לצבא מקצועי התנדבותי.
החסכון של לפיד עם השינוי הקוסמטי של השרים הלך לכיסם של החרדים שגויסו בכפייה, אחלה.
אה אופס, הייתי בטוח ששלחתי את זה http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-b7f10da3e16ac31004.htm

בקשר לשאר התגובה כמה שניות....

אה אופס, הייתי בטוח ששלחתי את זה http://www.mako.co.il/news-money/economy/Article-b7f10da3e16ac31004.htm

בקשר לשאר התגובה כמה שניות....
וכמה שרים מתוכננים לממשלה הנוכחית?

אהבתי אבל את איך שהתעלמת באלגנטיות מכל מה שכתבתי בערך. ;)
11182054_1649857151911877_3691880226822867206_n.jpg

@Wild

וכמה שרים מתוכננים לממשלה הנוכחית?

אהבתי אבל את איך שהתעלמת באלגנטיות מכל מה שכתבתי בערך. ;)
חח לא התעלמתי אני פשוט עושה מיליון דברים במקביל בגלל זה כתבתי "כמה שניות".

אז לעניינינו,

אותה מידה יכלת לקצץ בתקציב הגינון של בית הנשיא..

לא מדובר באותם הסכומים, אני באמת חושב שצריך לייעל את הוצאות בית הנשיא אבל זה לא משהו שהעבירו בו רפורמה ואז החזירו אותה לקדמותה(כמו עניין השרים שכבר הורידו אותם ואז החזירו בחזרה).

למה ג'ובניק ולוחם זה אותו הנטל?

אתה יכול לבחור להיות ג'ובניק ואתה יכול לבחור להיות לוחם זאת בחירה שלך. לבחור לא לשרת בצבא אתה לא יכול... אלא אם כן תשנה את אורח החיים שלך ותהפוך לחרדי ולמה שתעשה זאת... (הוא לצאת אל בעיה נפשית יש הרבה דרכים להתחמק אבל כמובן זה לא חוקי).

בקשר לצבא מקצועי יש לו המון חסרונות גם וזה דיון בפני עצמו... כרגע אני מתייחס לצבא כמו שהוא כיום, להפוך אותו כרגע לשיויוני ואם בעתיד ירצו להפוך אותו למקצועי זה לא סותר. כרגע אתה מציג את זה לפיתרון לבעיה הנוכחית שהעלתי אבל לא מתייחס למכלול היתרונות והחסרונות של הצבא המקצועי לעומת צבע העם. את עניין השוויון שנמנע מאזרחי ישראל בתחום הצבאי אפשר לפתור כבר כעת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית