גם @Crossfiter זיין יותר ממני, אבל אני עובד על זה@שלד הלילה נראה לי מצאנו מישהו שמזיין יותר ממך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם @Crossfiter זיין יותר ממני, אבל אני עובד על זה@שלד הלילה נראה לי מצאנו מישהו שמזיין יותר ממך.
איזה מהשניים 🤡?הבחור לא נשמע אמין במיוחד...
ההוא שלו לומדאיזה מהשניים 🤡?
גועל נפש אליק![]()
כושל ביותר
אתם לא אומרים אפילו חצי מהדברים באנגלית אמריקאית. המבטא של הישראלים באנגלית הוא מבין הגרועים בעולם במיוחד באותיות כמו ר', ל', th, h והרשימה עוד ארוכה - אז squat זה מה שמציק לך?
עחיהישראלים (ילידי הארץ) לא מדברים/כותבים/מבטאים נכון עברית בשום מקום לרבות העיתונות הכתובה ושאר כלי התקשורת.
על אחת כמה וכמה כאן בפורום, אם בהגיית מילה באנגלית עסקינן.
שובר מקביל בסקוואט ובנות מזיין אחת אחתעלק שובר מקביל בסקוואט ובנות מזיין בפות
שובר מקביל בסקוואט ולתחת מכניס לה לאטשובר מקביל בסקוואט ובנות מזיין אחת אחת
בתכלס אם בא לך לדייק עד הסוף, גם זה לא תקני. squat מבטאים בצורה שאין בשפה העברית. איפשהו בין u ל-aשובר מקביל בסקוואט ובנות מזיין אחת אחת
מה הבעיה תבטא מילים בעברית במבטא אמריקאי(תדמיין שאמרתי אמריקאי במבטא 🤣) וזה יצא לך חרוזבתכלס אם בא לך לדייק עד הסוף, גם זה לא תקני. squat מבטאים בצורה שאין בשפה העברית. איפשהו בין u ל-a
חחח יאללה זורם איתך... ויכוח מיותר.. הכי חשוב לזכור: רפי קזאילהמה הבעיה תבטא מילים בעברית במבטא אמריקאי(תדמיין שאמרתי אמריקאי במבטא 🤣) וזה יצא לך חרוז
נותן אימון יד אחורית ואחרי שאני גומר איתה מזמין לה מונית.חחח יאללה זורם איתך... ויכוח מיותר.. הכי חשוב לזכור: רפי קזאילה
נותן אימון יד אחורית ואחרי שאני גומר לה בפה מזמין לה מונית.