הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון, שאלות והבהרות

• פותח/ת השרשור oregb
  • פורסם בתאריך

oregb

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם,

אני כבר שנים משתמש באתר, ולראשונה אני זקוק לעזרתכם.

נתונים:
גיל 28
גובה 1.70
משקל 62
מתאמן לפני 3 שנים במשך שנה וחצי, ובחצי השנה האחרונה.

מבלי לרדת יותר מדי לפרטים- החלטתי על סייקל ראשון:

Testoviron EW 500Mgs 1-10
Hcg EW (?)Mgs 2-8
Clomid ED 250mg + Nolvadex ED 60mg 12-14 במינון יורד.

החומרים שציינתי הם על פי הזמינות.
אלה השאלות:

לא מצאתי מידע רב על הסוג הזה של הטסט, מה שונה בו? הוא מתאים לסייקל ראשון? המינון שבחרתי יתאים?

Hcg. קראתי במספר פורומים בעברית ובאנגלית על מי שהחליטו לוותר עליו. מה דעתכם? עליי לוותר בגלל שזה סייקל ראשון?
במידה והחומר מגיע בוויאלים של 1ml, כמה אמורים להספיק לתקופת ה-hcg? ובכלל מה הכוונה ביחב"ל? איך למנן? (אני מתייחס כמובן לתרגום המידות ל-ml ולא הר"ת)

לא הבנתי את המיקסולוגיה שלו, האם יש חובה לערבב את החומר עם מים בקטריוסטטים?

תודה לעונים!

פרגניל לדעתי 1500 יחידות מפוצל לפעמיים בשבוע, וכלומיד לא יותר מ50 MG
תתצתרך להשיג מים בקטריוסטטיים או להכין לבד מוויאל ריק מים סטריליים ובנזיל אלכוהול.

אני כבר שנים משתמש באתר, ולראשונה אני זקוק לעזרתכם.
אתה שנים קורא בפורום וזה הפרוטוקול שבנית.... מענין !
Clomid ED 250mg + Nolvadex ED 60mg 12-14 במינון יורד.
מי משתמש במינונים כאלה???
נולבה 40/40/20/20
כלומיד 50/50/25/25
עם טסט אנטט את הPCT אתה צריך להתחיל 20 יום לאחר השפיץ האחרון.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה שנים קורא בפורום

באתר כולו, בחלק הזה התחלתי להתעניין לאחרונה.

לא רוצה להרוס את השמחה אבל 62 קילו על 170 זה אומר שאתה אמור ללכת לפורום תזונה

חסכתי את הפרטים הנוספים, כבר ניסיתי הרבה. מן הסתם הסייקל ישלב תזונה של תפריט עשיר קלוריות וחלבון, בגלל הגדלת סינטזת החלבון.

אתה מתאמן שלוש שנים וחצי ואתה שוקל 62?

לא, זמן האימון המצטבר הוא קצת פחות משנתיים. וכן זה המשקל שלי, לכן הגעתי לחלק הזה של האתר.

הבנתי את המינונים, חוץ מהנובה והכלומיד הסייקל בסדר?
הטוסטוירון - אשמח לדעת אם נתקלתם בו והאם הוא מתאים למשימה.

תודה

עשה לעצמך טובה ועזוב סטרואידים,אתה די רחוק מאוד מהרגע שתצטרך סטרואידים כדי לגדול.
תתחיל קודם תפריט מסודר ותוכנית אימונים נכונה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולכם על התשובות, ואני יכול להבין את ההגיון מאחוריהן ועדיין...

כשהתחלתי להתאמן המשקל שלי היה 58.
עם עבודה מאומצת, שינה נכונה ותפריט נכון הצלחתי לטפס ל-62 63, אבל המשקל שלי נתקע במספר הזה.
לכן החלטתי לנסות סייקל טסט.

ככה נראה הסייקל הנכון?
Hcg EW 1500iu 2-8
Clomid ED 50/50/25/25mg + Nolvadex ED 40/40/20/20mg 12-14

תודה לכולכם על התשובות, ואני יכול להבין את ההגיון מאחוריהן ועדיין...

עם עבודה מאומצת, שינה נכונה ותפריט נכון הצלחתי לטפס ל-62 63, אבל המשקל שלי נתקע במספר הזה.
לכן החלטתי לנסות סייקל טסט.

ככה נראה הסייקל הנכון?
Hcg EW 1500iu 2-8
Clomid ED 50/50/25/25mg + Nolvadex ED 40/40/20/20mg 12-14
סטרואידים לא יעזרו, אל תחפש קיצורי דרך.
המשקל נתקע כי אתה לא אוכל מספיק.

אני לא מבין גדול בחומרים ואני גם לא מגיב בפורום הזה הרבה בעיקר מהיותי בן 14 אבל אני חייב להגיב הפעם

זמן האימון המצטבר הוא קצת פחות משנתיים
עם עבודה מאומצת, שינה נכונה ותפריט נכון הצלחתי לטפס ל-62 63
אתה עלית בשנתיים פאקינג 4-5 קילו

עזוב מה- "רמה שצריך להגיע אליה" לפני שימוש בחומרים
לפחות תלמד לאכול ולהתאמן כמו שצריך ואז תשקול חומרים

לדעתי אם תתחיל עכשיו סייקל לדעתי לא תפיק ממנו את המיטב

כל מה שאמרו לך כאן נכון, לגבי המשקל שלך והשימוש בסייקל עכשיו לא כדאי בכלל, תתאמן כמו שצריך תאכל כמו שצריך אתה תעלה במשקל גם אם תצטרך לקחת עליה במשקל וכל מני תוספים שישלימו לך את התזונה אז תקח, קודם תגיע לשיא המשקל הטבעי שלך ואז שתראה שזהו נתקעת ואתה לא יכול להתקדם רק אז אולי תחשוב על סייקל

ועכשיו חבריי אני הולך לקרוא את העתיד:
הבחור כל כך נעול על הסייקל הזה שהוא יריץ אותו גם אם יתחייבו לו שהוא לא יעלה בו קילו,
עוד חודש חודשיים הוא יגיע לכאן ויתלונן שהחומר מזוייף, וש"הדילר לא מוכן להחזיר את הכסף ואומר לו לאכול יותר"

סוף סוף קצת תגובות נורמליות לגבי השיט הזה...
נראה לי שענו לך מספיק, אם אתה מתאמן חצי שנה רצוף עזוב שנתיים, ואתה עדיין נמצא במשקל כ"כ נמוך ביחס לגובה שלך יש לך בעיה גדולה בתזונה, קשה לך לאכול מעל 2000 קלוריות ויותר? תקנה פאקינג גיינר לא סטרוידים ........... -_-
Double Facepalm

גם אם אתה נעול על זה ושום דבר לא ישנה לך את הדיעה שלך אז לפחות תקח פרגניל ונולבדקס וכלומיד בזמנים הנכונים ובמינונים הנכונים גם אני הרגשתי כמוך בפורום בהתחלה שכולם יורדים עליך ומעצבנים אותך ומתנשאים עליך אבל אחרי זה הבנתי שכולם פה לטובתנו כי כאן יש פורום רציני עם אנשים עם המון ידע ונסיון תשמע להם אתה לא תפסיד ,אבל אל תפגע בעצמך החלטת לקחת סייקל אז לפחות תדע מה אתה עושה ולמה אתה עושה את זה אל תקח את זה כי אמרו לך לקחת את זה מבלי לדעת מה אתה לוקח ולמה את לוקח ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
באמת שלא נפגעתי. השרשור נתן לי מידע מועיל וכזה פחות (ידוע לי שאני רבע עוף) גם חפרתי המון בפורום ראיתי מה ואיך.

הגיבו לי כמה וכמה אנשים והסבירו את דעתם, אם זה בצורה מתנשאת מזלזלת או לא, זה לא משנה. אם מקודם הייתי בטוח שאני לוקח עכשיו אני מתלבט.

אם למישהו יש משהו לאשר או להוסיף לגבי המינונים בסייקל שבניתי הייתי רוצה לדעת במקרה ואחליט לקחת.

תודה.

באמת שלא נפגעתי. השרשור נתן לי מידע מועיל וכזה פחות (ידוע לי שאני רבע עוף) גם חפרתי המון בפורום ראיתי מה ואיך.

הגיבו לי כמה וכמה אנשים והסבירו את דעתם, אם זה בצורה מתנשאת מזלזלת או לא, זה לא משנה. אם מקודם הייתי בטוח שאני לוקח עכשיו אני מתלבט.

אם למישהו יש משהו לאשר או להוסיף לגבי המינונים בסייקל שבניתי הייתי רוצה לדעת במקרה ואחליט לקחת.

תודה.
במקומך הייתי עושה משהו אחר הייתי הולך על 4 ארוחות ביום שבנויות מפחמימה וחלבון ושומן בריא אני ממליץ על טונה וביצים וחזה עוף וקוטג' ופסטרמה אלה הדברים העיקריים בתפריט ותוסיף להם פשוט פחמימה שזה לחם או אורז ותקח שומן שמן זית או קנולה או חמאת בוטנים שאגב גם בחמאה יש המון חלבון ועוד קצת ירקות ופירות ווזהו זה לא מסובך ותעשה 4 אימונים בשבוע או 5 לפי היכולת שלך ותוסיף עוד גיינר לתפריט התזונה שלך ואתה תראה שאתה תעלה ממש מהר לפחות אתה תגיע למשקל 75 ואין שום סיבה שלא תעלה ואחרי זה תקח סייקל זה יקפיץ אותך עוד 5 או 6 קילו תהנה מהדרך ואל תמהר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית