הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל ראשון, שאלות והבהרות

• פותח/ת השרשור oregb
  • פורסם בתאריך

oregb

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכולם,

אני כבר שנים משתמש באתר, ולראשונה אני זקוק לעזרתכם.

נתונים:
גיל 28
גובה 1.70
משקל 62
מתאמן לפני 3 שנים במשך שנה וחצי, ובחצי השנה האחרונה.

מבלי לרדת יותר מדי לפרטים- החלטתי על סייקל ראשון:

Testoviron EW 500Mgs 1-10
Hcg EW (?)Mgs 2-8
Clomid ED 250mg + Nolvadex ED 60mg 12-14 במינון יורד.

החומרים שציינתי הם על פי הזמינות.
אלה השאלות:

לא מצאתי מידע רב על הסוג הזה של הטסט, מה שונה בו? הוא מתאים לסייקל ראשון? המינון שבחרתי יתאים?

Hcg. קראתי במספר פורומים בעברית ובאנגלית על מי שהחליטו לוותר עליו. מה דעתכם? עליי לוותר בגלל שזה סייקל ראשון?
במידה והחומר מגיע בוויאלים של 1ml, כמה אמורים להספיק לתקופת ה-hcg? ובכלל מה הכוונה ביחב"ל? איך למנן? (אני מתייחס כמובן לתרגום המידות ל-ml ולא הר"ת)

לא הבנתי את המיקסולוגיה שלו, האם יש חובה לערבב את החומר עם מים בקטריוסטטים?

תודה לעונים!

אם כבר קיבלת החלטה
אז תדאג לפחות ש...
  1. הטסטווירון ממקור אמין ולא מזוייף, אתה מוזמן להעלות תמונות של האמפולות לפני שאתה מכניס לגוף
  2. שהפרגניל במינון של 500 יח בשבוע (תוודא שאתה יודע איך מכינים, אני כמעט משוכנע שאין לך מושג)
שיהיה בהצלחה

אם כבר קיבלת החלטה
אז תדאג ש...
  1. הטסטווירון ממקור אמין ולא מזוייף, אתה מוזמן להעלות תמונות של האמפולות לפני שאתה מכניס לגוף
  2. שהפרגניל במינון של 500 יח ביום (תוודא שאתה יודע איך מכינים, אני כמעט משוכנע שאין לך מושג)
שיהיה בהצלחה
500 יחידה בשבוע

לפי דעתי אם אתה נעול על סייקל אז תעשה ... אבל קוםד כל קח בחשבון את הנזקים בריאותיים ..ותחשוב טוב אם זה שווה לך זה 1 .
2. תיהיה בטוח שזה לא יגמר בסייקל 1 אלה ימשיך הלאה ... זה אומר מי נסיון .
3. לפי דעתי אל תמהר . העלייה במשקל היא אך ורק בגלל שאתה לא אוכל מספיק . החומרים עצמם לא יעלו אותך מבלי שתוכאל .
קח את הזמן .. תתאמן עוד ותוכאל יותר כמה חודשים . תלמד לבנות תוכנית אימון טובה ולהכין תפריט תזונה טוב . ובעוד 5-6 -7 חודשים תעשה את הסייקל . זה יהיה יותר טוב בישבילך מי בחינת תוצאות .

• פותח/ת השרשור
אז לאחר שקילת כל התגובות והמאמרים שקראתי החלטתי לשפר תוכנית אימון ותזונה ולנסות עוד 6+ חודשים.
אבל מה שכן נשארתי עם הציוד שהיה לי עוד מלפני פתיחת השרשור.
השאלה היא האם אפשר להחזיק אותו מאוחסן ועד כמה זמן? הטסט נראה ממקור אמין?

IMAG1239.jpg

אז לאחר שקילת כל התגובות והמאמרים שקראתי החלטתי לשפר תוכנית אימון ותזונה ולנסות עוד 6+ חודשים.
אבל מה שכן נשארתי עם הציוד שהיה לי עוד מלפני פתיחת השרשור.
השאלה היא האם אפשר להחזיק אותו מאוחסן ועד כמה זמן? הטסט נראה ממקור אמין?

צפה בקובץ המצורף 26099
זה טסטווירון ודיכה נכון ??? לדעתי כן אפשר לשמור במקום מוצל וחשוך אבל הטסטווירון אני חושב שצריך לשמור בקירור לא יודע עד כמה זה נכון ,שאר החומר לא צריך בקירור אבל תחכה לתגובות נוספות,חוץ מזה תקרא בעלון של היצרן רשום שם הכל

זה טסטווירון ודיכה נכון ??? לדעתי כן אפשר לשמור במקום מוצל וחשוך אבל הטסטווירון אני חושב שצריך לשמור בקירור לא יודע עד כמה זה נכון ,שאר החומר לא צריך בקירור אבל תחכה לתגובות נוספות,חוץ מזה תקרא בעלון של היצרן רשום שם הכל
לא צריך בקירור כמו כל התרופות מקום מוצל קריר ונעים אם אפשר גם להקריא להם סיפור לפני השינה.
ולאכול הרבה יותר!!!!!!
בכסף של הסטרואידים תרביץ קלוריות וחלבון

לא צריך בקירור כמו כל התרופות מקום מוצל קריר ונעים אם אפשר גם להקריא להם סיפור לפני השינה.
ולאכול הרבה יותר!!!!!!
בכסף של הסטרואידים תרביץ קלוריות וחלבון
אל תגיד דברים שאתה לא בטוח מהם יש המון תרופות שנשמרות במקרר אחת מהתרופות האלה זה תרופה שהוא העלה כאן וזה טסטווירון דיפו

טסטווירון כמו כל סטרואיד אחר לא צריך להישמר בקירור
זה שיקול דעת כי בחורף הייתי שם אותו בחוץ אין בעיה עם זה אבל עכשיו שמזג אוויר חם מהרגיל ועברנו כמה ימים כאלה אז לא הייתי לוקח סיכון, ודי להתווכח על הנושא הזה כי נמאס ותעשה מה שבא לך שים אותו במדבר מצידי

זה שיקול דעת כי בחורף הייתי שם אותו בחוץ אין בעיה עם זה אבל עכשיו שמזג אוויר חם מהרגיל ועברנו כמה ימים כאלה אז לא הייתי לוקח סיכון, ודי להתווכח על הנושא הזה כי נמאס ותעשה מה שבא לך שים אותו במדבר מצידי

מומלץ לשמור אותו במקום קריר ומוצל,
אין שום בעיה שתשים את זה במקרר, כמו כן אין שום בעיה שתשים את זה גם בארון בחדר - כל אחד שיעשה מה שנראה לו לנכון .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית