הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סימן שאת מרימה

מרטין

משתמש משקיע
2,916
3,660
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
12,027
2,916
3,660
אימוני דדליפט בדרך כלל משאירים בי סימנים. השבוע מצאתי את עצמי בסופרפארם מחפשת מייקאפ ולעיני הדיילות הנדהמות שולפת רגל מהמכנס כדי להתאים גוון לרגל הסגולה.
ואז הבנתי שזהו!

אחרי עשרות השרשורים הגברבריים שמחפשים סימנים הגיע הזמן שאנחנו הנשים ניתן בהם סימנים. אז איך יודעים שאת מרימה?
כשאת קונה מייק אפ לרגליים ולא לפנים
כשאת מקריבה ציפורן לפלטה לפחות פעם בחודש
כשאת מחזיקה משייף לרגליים ועוד אחד לידיים
כשהחגורה היחידה בארון היא של המשקולות

נערך לאחרונה:
כשאת קונה מייק אפ לרגליים ולא לפנים
כשאת מקריבה ציפורן לפלטה לפחות פעם בחודש
כשאת מחזיקה משייף לרגליים ועוד אחד לידיים
כשהחגורה היחידה בארון היא של המשקולות

בהמשך למה שמרטין כתבה:

כשהרגליים שלך מלאות בסימנים כחולים(ולא מורחת מייקאפ 😁)
כשה"גברים" במכון מפחדים להרים לידך
כשהמדריכים במכון מפחדים להעיר לך
כשנגמר לך המקום בארון לבגדי הספורט/יש לך יותר בגדי ספורט משמלות
כשאנשים עם מבט המום כשהם רואים אותך על ההליכון/קרוסר(חיטוב:sick:)

חושבת על עוד....
אה ו..

כשבעלך לא מרחם עלייך ומשאיר לך להרים דברים כבדים בבית:81zq:

וואי אהבתי

אממממ
כשאת מודדת חולצה בחנות ולא יודעת אם תצליחי להוריד אותה כי הגב שלך רחב מדי (סיפור אמיתי וכואב!!)
כשאת צריכה לקנות גינס במידה או 2 יותר גדול כי היריכיים לא נכנסות לך
כשאת שמה חצאית ושואלים אותך אם חבר שלך בועט לך ברגליים
כשכל שורט הופך לשורט תחת
כשכולם בעבודה מזמינים אוכל לצהריים ואת יושבת ואוכלת שיבולת שועל עם חלב ואבקת חלבון

חח וואי הכל מדוייק..
באמת שאלו אותי פעם אם חבר שלי מרביץ לי בגלל הסימנים ברגליים חחח

לא מגיעה לי איזו מילה על התיוג ?
אוי חחח האמת שבכלל לא ראיתי שתייגת אותי
נכנסתי לכאן במקרה !
אבל תודה איזה יופי שמחה שמישהו חשב עליי! <3

1. כשאת קונה נעלי אולסטאר \ נייק \אדיפאוור (חוסכת! מתישהו הם יהיו שלי) בשביל המכון ולא נעלי עקב
2. כשאת קונה רק טייצים כי במסה את לא נכנסת לג'ינסים שלך (סיפור אמיתי. שום ג'ינס לא עולה עלי!!!!!!!)
3. שאת הולכת כל היום עם בגדי ספורט כי מה הטעם בלהחליף?
4. את לא מוצאת מכנסיים מתאימים לטוסיק. הכל לשטוחות בחלק האחורי...
5. שאת עושה לחיצת רגליים של 100 קילו ואיזה נער שנכנס איתך מתפדח
6. שאת יושבת בשולחן עם בנות שעושות רק אירובי, לא אוכלות פחמימה או שומן ("כי השומן הולך ישר לצלוליט") ובא לך לדפוק את הראש בשולחן
7. את מנסה להסביר לאחרות את היתרונות בסקווט\דד ליפט ושומעת "אני מפחדת להתרחב ברגליים, אני רוצה רווח" ובא לך להמשיך לדפוק את הראש בשולחן מהסעיף הקודם.... 😃

משעשע : )
אני רק בתחילת המסה וכבר יכולה להזדהות עם כל הקשור למכנסיים. צמודים לרגליים והתחת כמו ניילון נצמד, אבל משוחררים במותן.

והנה אחד משלי:
כשבעבודה נושא השיחה השבועי הוא התחת שלך : )

1. כשאת קונה נעלי אולסטאר \ נייק \אדיפאוור (חוסכת! מתישהו הם יהיו שלי) בשביל המכון ולא נעלי עקב
2. כשאת קונה רק טייצים כי במסה את לא נכנסת לג'ינסים שלך (סיפור אמיתי. שום ג'ינס לא עולה עלי!!!!!!!)
3. שאת הולכת כל היום עם בגדי ספורט כי מה הטעם בלהחליף?
4. את לא מוצאת מכנסיים מתאימים לטוסיק. הכל לשטוחות בחלק האחורי...
5. שאת עושה לחיצת רגליים של 100 קילו ואיזה נער שנכנס איתך מתפדח
6. שאת יושבת בשולחן עם בנות שעושות רק אירובי, לא אוכלות פחמימה או שומן ("כי השומן הולך ישר לצלוליט") ובא לך לדפוק את הראש בשולחן
7. את מנסה להסביר לאחרות את היתרונות בסקווט\דד ליפט ושומעת "אני מפחדת להתרחב ברגליים, אני רוצה רווח" ובא לך להמשיך לדפוק את הראש בשולחן מהסעיף הקודם....

1. יש מצב ששאר הנשים שמתאמנות אצלך במכון בהו בתדהמה עד כדי לגלוג למראה האולסטאר על רגלייך ?
2. בדיוק שמתי ג'ינס לראשונה אחרי שעשיתי מסה ולא מזמן התחלתי חיטוב - הג'ינס היה צמוד בטירוף, כי ה-4 ראשי("ירך" קדמית) שלי ענק. מזדהה איתך.
3. כי שום דבר מהבגדים שיש לך כבר לא עולה...
4. יש דבר כזה מכנסיים לשטוחות במיוחד ?
5. מה לחיצת רגליים ? איפה סקוואט ?
6. כי הן בטוחות ב-200% שככה צריך להתאמן, חכי כשתגיעי לתוצאות... הקנאה תהיה בשמיים...
7. דיברנו על כך אלף פעם אבל זה בעיקר כל מה שאת מקבלת מהסביבה- אם זה פרסומות, דוגמניות שצריכות להיות אנורקסיות, או לחלופין תחרויות של נשים בבודיבילדינג שמשתמשות בהרבה חומרים והזרקות כדי להגיע לתוצאות ודעה של הסביבה שלא ככה אישה צריכה להראות.

אני רק בתחילת המסה וכבר יכולה להזדהות עם כל הקשור למכנסיים. צמודים לרגליים והתחת כמו ניילון נצמד, אבל משוחררים במותן.

והנה אחד משלי:

ותגידי שאת לא נהנית מזה 😉

5. מה לחיצת רגליים ? איפה סקוואט ?
שכחתי ממנו... אבל זה תקף גם לגביו רק לא במשקל של מאה קילו. עדיין. יש לאן לשאוף
4. יש דבר כזה מכנסיים לשטוחות במיוחד ?
הטוסיק לא נכנס!!! ויש דבר כזה, מסתבר... או שהג'ינס ממש מועך

והנה אחד משלי:
ממש לא משוחררים במותן אצלי!! כיף לך..עליתי כמעט עשר קילו, ככה שאצלי גם ככה הם היו סקיני אז עכשיו הם כמו קונדום
אז אני פשוט הולכת כמו בוצ'ה עם מכנסיים גדולים סטייל טו-פאק או טייצים סטייל פרחה שחושבת שטייץ זה מכנס.
כשאין ברירה...אין ברירה...

שכחתי ממנו... אבל זה תקף גם לגביו רק לא במשקל של מאה קילו. עדיין. יש לאן לשאוף

הטוסיק לא נכנס!!! ויש דבר כזה, מסתבר... או שהג'ינס ממש מועך

ממש לא משוחררים במותן אצלי!! כיף לך..עליתי כמעט עשר קילו, ככה שאצלי גם ככה הם היו סקיני אז עכשיו הם כמו קונדום
אז אני פשוט הולכת כמו בוצ'ה עם מכנסיים גדולים סטייל טו-פאק או טייצים סטייל פרחה שחושבת שטייץ זה מכנס.
כשאין ברירה...אין ברירה...

בואי תגיעי קודם ל-60KG(פלטה של 20KG כל צד) אחרי זה נדבר על "100KG" לחיצת רגליים.

או שהמכנס כבר לא במידה כי גדלת...

בואי תגיעי קודם ל-60KG(פלטה של 20KG כל צד) אחרי זה נדבר על "100KG" לחיצת רגליים.
הסקווט שלי עם פלטה של 20 קילו בכל צד (והיה גם יותר) :|
אל תזלזל ביכולות, זה לא מחמיא לך

Back
למעלה תחתית