עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמתי לב שאתה יותר מדי רציני בזמן האחרון, זה התקופה הזאת של החודש?מוזיקה זה עניין של טעם, כמו אוכל, לא מבין אנשים שצוחקים על אחרים איזה מוסיקה הם שומעים. מה אכפת לכם מה אחרים מקשיבים, זה משפיעה אליך איך שהוא ? זה מפריעה לך ?
זה נשמע כמו מלחמות של דתות.
אולי הוא צריך לעבור לביונסה ומשקלי העבודה יקפצולעניין @incin שומע בריטני.
יש מצבשמתי לב שאתה יותר מדי רציני בזמן האחרון, זה התקופה הזאת של החודש?
זאת התקופה שהדודה מגיעה לביקור..שמתי לב שאתה יותר מדי רציני בזמן האחרון, זה התקופה הזאת של החודש?
לעניין @incin שומע בריטני.
אולי הוא צריך לעבור לביונסה ומשקלי העבודה יקפצו
שמעתי לאחרונה incin עצבני ולא אוהב שסתם מתייגים אותו.
כן העדיפות היא בעיקר למקפיצים אבל גם שירים שהם "באמצע" זה סבבה.חשבתי שאתה רק בקטע של מקפיצים, אם לא אז
Twerk it like miley
Red cup
Rideout
Bangrang
Up down
Dont tell em
שמעתי לאחרונה incin עצבני ולא אוהב שסתם מתייגים אותו.
אולי הוא עבר למוזיקה יותר הארדקור.
@incin האם ג'סטין ביבר?
לא רוצה להיות חצוף או משהו אבל יש כאן לא מעט אנשים שכותבים שבשביל לממש חוב לראק חייבים לצטט אותך, אולי הוא לקח את זה ברצינות ובגלל זה הוא ציטט אותך. חוץ מזה ממה שראיתי הוא ציטט אותך פעמיים בלבד.היה כאן איזה בחור שתייג אותי בכל הודעה שלו סתם ככה בשביל הכיף והוא גם התמרמר על החובות לראק, אין לי שום בעיה עם תיוגים.
לגבי ג'סטין ביבר - שמעתי את השם אבל האמת שאני לא מכיר שירים שלו וכנראה שלא אזהה אותו ברחוב אם הוא יעבור מולי.
חח אשכרה אוהבי המטאל השתלטו לי על האשכול, תפתחו אשכול משלכם למוזיקת מטאל 😖לאוהבי המטאל שמחפשים קצת מוזיקה מקפיצה לאימון ממליץ מאוד על Amaranthe
אפילו לא צריך פלייליסט פשוט לשים את כל הדיסקוגרפיה.
גם על Nekrogoblikon אפשר ללכת גם אחלה להקה לאימונים!
אתה מוזמן להתחיל לאהוב מטאל ואז לא תהיה לך בעיה איתנו 😃לא רוצה להיות חצוף או משהו אבל יש כאן לא מעט אנשים שכותבים שבשביל לממש חוב לראק חייבים לצטט אותך, אולי הוא לקח את זה ברצינות ובגלל זה הוא ציטט אותך. חוץ מזה ממה שראיתי הוא ציטט אותך פעמיים בלבד.
חח אשכרה אוהבי המטאל השתלטו לי על האשכול, תפתחו אשכול משלכם למוזיקת מטאל 😖
אני שומע מטאל אבל זה לא מה שאני מחפש כרגע :<אתה מוזמן להתחיל לאהוב מטאל ואז לא תהיה לך בעיה איתנו 😃