הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פואם רולר, עד איזה רמת כאב להגיע?

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
מגיע לרמות כאב די גבוהות (כמעט בלתי נסבל), זה תקין או שאני גורם לעצמי נזק ?
בנוסף אשמח להמלצה איך לעבוד על איזור השוקיים שריר פלוס צד פנימי, כרגע אני עובד עם כדור טניס אבל זה קצת מעצבן.
תודה מראש
@yonizarkh

נערך לאחרונה:
גם לי זה לא מזיז כל כך, התרגלתי. אבל אני לעולם נראה לי לא אצליח לגרום לכך שלא יכאב להתגלגל על הקוואדס. סבל טהור
תעבור לראמבל

כי זה יעיל. שעה ? לא. 5 דקות ? כן

מה יעיל בזה?

לא ראיתי עדיין הוכחה חותכת אחת שזה משפר התאוששות ומונע פציעות ומאכיל ילדים רעבים באפריקה זה נחמד וזהו
הגישה של כריס דאפין ובריאן קרול לעומת זאת יותר נכונה לדעתי, לטפל בבעיות האלה של ה"גמישות" ו"כאבים" בעזרת שיפור טכניקה, תרגילים ייעודיים ועבודה על CORE ולא להתגלגל על דילדו רבע שעה...

שרירים תפוסים, מוציא טונה קליקים מהגב
מוציא
cd634907623558652204.png

maxresdefault.jpg

מהגב

להוציא קליקים מהגב זה מאוד חשוב. גם לעשות שני סטים של חימום בסקוואט משחרר שרירים תפוסים. אתה מגיע תפוס כל אימון?
אני אף פעם לא מבין אם אתה ציני או לא.
למה זה לא חשוב להוציא קליקים מהגב ? זה משחרר אותך.

מה יש לפחד, אני אפילו לא מנהל!
אתה כמו פוטין, גם כשאתה לא מנהל רשמית אתה מנהל בפועל מאחורי הקלעים
לגבי פואם רולר קרה לי משהו מוזר: היו לי כאבים בכתף ימין תקופה די ארוכה (זה לא היה מפריע לי באימונים אבל מורגש בתנועות מסויימות). ראיתי ביוטיוב סרטון איך להשתמש בראמבל רולר למסובבי הכתף, עשיתי את זה, אז חשבתי על הדרך אני אעשה גם על כתף שמאל. אחרי איזה פעמיים או שלוש הכאב בכתף ימין הפסיק, והתחיל כאב בכתף שמאל 🤦‍♂️

מגיע לרמות כאב די גבוהות (כמעט בלתי נסבל), זה תקין או שאני גורם לעצמי נזק ?
בנוסף אשמח להמלצה איך לעבוד על איזור השוקיים שריר פלוס צד פנימי, כרגע אני עובד עם כדור טניס אבל זה קצת מעצבן.
תודה מראש
@yonizarkh

לא קראתי את כל השרשור , כך שאני לא יודע מה ענו לך , אבל קודם צריך להבין מה אתה מנסה להשיג בגלגול על פואם רולר?
שיהיה ברור כמובן שהגלגול לא "מטפל" בשום פציעה ברמת הרקמה.
במחקרים הבודדים ( והלא הכי איכותיים ) שנעשו נראה שיש לזה השפעה מסויימת על הגדלת טווח התנועה של השריר ללא איבוד כוח כמו במתיחות סטטיות. מצאו גם הבדלים אחרים , אבל יש כאן אלמנט פלאסיבו די משמעותי.
בכל אופן , להכאיב לעצמך בגלגול זה לא רעיון מוצלח במיוחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית