הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ WSB וWS4SB

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
התחלתי להתעניין בתוכניות האימונים האלה ועוד לא ממש התחלתי להעמיק ולקרוא מעבר למלא שיש בפורטל והאמת הרבה דברים בתוכנית נראים לי תמוהים...

אז רציתי לשאול מה דעתכם על האימונים האלה ואם למישהו פה יש ניסיון עם אחת התוכניות האלה אשמח לשמוע, תודה.

לא שמעתי על מתאמן raw אחד שהתקדם איתה. היו לא מעט בפורום שניסו ואת האמת - נשמעת לי תכנית מטומטמת לגמרי לרוב האוכלוסיה.

יש לה יתרונות אבל ממש ממש לא לרוב הציבור.

התחלתי להתעניין בתוכניות האימונים האלה ועוד לא ממש התחלתי להעמיק ולקרוא מעבר למלא שיש בפורטל והאמת הרבה דברים בתוכנית נראים לי תמוהים...

אז רציתי לשאול מה דעתכם על האימונים האלה ואם למישהו פה יש ניסיון עם אחת התוכניות האלה אשמח לשמוע, תודה.
אם אתה לא בקשר קרוב מאוד עם לואי סימונס תתרחק מהתוכנית כמו מאש. המון אנשים בפורום ניסו אותה, חלקם לא התקדמו בעוד אחרים נחלשו.
וכמו שאופיר אמר זה תוכנית של סימונס וסימונס עוסק בציוד.

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה גם ככה לא הייתי להוט להתחיל לחקור לעומק נתתם לי את האישור להתעצל.. כנראה שאחרי החיטוב אחזור לטקסס נראה כבר

בתור מישהו שעשה אותה בזמנו - לא מתאים לכל אחד.
בנוסף יש תרגילים שדורשים ציוד מתאים (גומיות, חמור (של אתלטיקה), שרשראות וכו').
התכנית תהייה טובה למי שמעוניין במה שהיא נותנת -היא שונה מאוד מתוכניות "קלאסיות" כמו טקסס, SS וכדו'

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית