הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ barbell row וws4sb

• פותח/ת השרשור Thor
  • פורסם בתאריך

Thor

משתמש קבוע
1,332
1
נק' מוניטין:
4,265
1,332
1
2 שאלות-
ככה, barbell row זה bent-over row בעצם, לא?
יש למשהו סרטון שמסביר טוב תטכניקה של התרגיל?, עדיפות לטכניקה שבה לא מחזירים את המוט לרצפה אחרי כל חזרה, אלה עושים את זה רצוף

שאלה שניה, האם בתוכנית ws4sb, ביום של הדינאמיק טריינינג כל הbox jump וכל זה, זה לא ממש פרקטי אצלי, האם אפשר להחליף את התרגילים האלה בסקוואט?(vanity נראה לי קצת מיותר לעשות, לבוא סתם לפמפמם תבייספ), וביום של הmax effort לlower body, אני רוצה להכניס תדדליפט, אז חשבתי לעשות סקוואט בדינאמיק...

בעיקרון ככה חשבתי להרכיב תתוכנית(כמובן לשנות תרגילים פעם ב...)
max effort-
bench press לעלות לmax של 3-5
weighted chin-ups*2 15-20
superset:barbell row 8-12+rear delt flys 8-12*3
shrugs 3*15
בייספ 3*8-15

max effort lower body-
deadlift למקס של 3-5
לאנגים 3 סטים 8-12
glute-ham rises*3 8-12

repetition upper-
בנץ שיפוע עם דמאלבים ל3 סטים*15(כשל באחרון)
superset weighted pull-ups 8-12+rear delt flys 8-12*3
לחיצה עם דאמבלים 4*8-12
טריפל סט טרפזים+בייספ+טרייספ(לא באמת משנה משו)

rep lower body-
squat*3 6-10
glute ham riase 3*8-12
וזהו בעיקרון.

אגב אני יודע שהומלץ לי פה לעשות את הגלן פנדליי(שבאמת נראית כמו אחלה תוכנית), אבל אני חושב שלמטרות שלי כרגע, הws4sb תתאים יותר(האמת שהתלבטתי לגביו או לגבי הHST), תאכלס אני מעוניין לתת קצת יותר דגש על היפרטרופיה, אבל לא להזניח לגמרי את העבודה על הכח.

---------- התגובה התווספה ב 15:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:28 ----------

אופס, חחח הרגע שמתי לב שפתחתי בפורום הלא נכון, לא שמתי לב, מה עושים עכשיו?😣

• פותח/ת השרשור
תשמע, עשיתי תתוכנית בחיטוב והיו לי תוצאות טובות איתה, אבל אני כבר במסה 3 שבועות בערך, ואין לי שום התקדמות במשקלים.
ואני גם כיוונתי על מסה נקייה, אבל יוצא ככה שכל יום יש לי ציט, בין אם זה פיצה או לא יודע מה, ככה שאני על מאזן גבוה בהרבה מהנייטרלי שלי, פשוט תקוע במשקלים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית